- 20 Şubat 2019
- 1.397
- 2.731
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Kayinvalide ile konuşun rahatsızlığınızı dile getirin orta da kötü olunacak bi durum yok . Neyi nasıl söylediğiniz çok önemli sakin ılımlı olun yok hala böyle yıkıcı konuşmaya devam ederse eşinizle paylaşın o konuşsun. Kendisi nasıl çocuk büyütmüş acaba hanımefendi . İnsan sinir oluyor ama kayinvalide nin iyisi olmaz bosverin.Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden
Bu çocuğun annesi benim kimse onu benim3kadar düşünemez benim kadar iyi bakamaz diyin bitsin.Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden
Bence sakin olun bir durum yok kaynanan sadece boş konuşuyor. Sizin sorununuz cevabını olay anında veremediğiniz için içinizde kalıyor.Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden
Valla ben pat diye cevap veriyorum herkes ayagıni denk alıyor . Sineye cektikçe üste cikar insanlar. Içinize atana kadar deyin o dert etsinKızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden
Valla b.k yesin kısmı içime su serptisakin olun
kreşe başlayan her çocuk böyle
anneler mahvoluyor biliyorum ama kaynananız b.k yesin afedersin, siz kendi enerjinizi düşürmemeye çalışın
ilila konu geçerse anne kreşe başlayan her çocuk öyle deyin geçin
hatta keşke kreşe vermeden de deseymişiniz "başlayınca 6 ay hep hasta oluyormuş çocuklar bizim için de o evre zor olacak" diye...
Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?