Niye bakamadiniz bir cocuga ?

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.397
2.731
133
Kızım kreşe başladı bilirsiniz kres ortamı her türlü bulaşa acik başladı başlayalı hep hasta iyileşiyor yine hasta sonra yine hasta .. Ve kaynanam inatla her defasında hep aynı şeyi diyor niye bakamadiniz bu çocuğa , bir çocuğa bakamadiniz , ne oldu da bakamadiniz yine inanın cümleler hep aynı hep aynı.. Bir anneye kaç gece uykusuz kaldığı bilinmeden ne kadar üzüldüğü yorulduğu bilinmeden böylesi bir cümle sadece cahillikten kurulur mu? Bu saf kötü niyet değil mi? Üst komşum kaynanası ile yaşıyor bugün sordu kızım nasıl oldu yavrun dedi teyze iyi çok şükür dedim cocuk bu ille hasta olur sonra iyileşir yine olur dedi dedim teyze ne güzel dedin keşke bunu herkes anlasa dedim niye öyle dedin dedi ne biliyim dün kv ile konuştuk niye bakamadin bu çocuğa dedi deyince aa hiç olur mu öyle o ne demekmiş öyle dedi ki bu kadın 70 yaşında benimki 55 yaşında hani yaşlı cahil dersin ..anladım ki saf kötü niyetten cahillik bahanesi herseyin .. artık patlamak üzereyim ama ne yapmalı eşimle kötü olmak istemiyorum değmeyen bir zihniyet yüzünden

de ki kv ye doktor dedi ki bu zamana kadar çok iyi bakmışsın hiç mikropla tanışmamış o yüzden kreşin ilk senesi hastalıkla geçecekmiş.
daha da bakamamışsın derse doktordan iyi mi biliyorsun anne de.
hem sinir olup hem niye cevap vermiyorsunuz anlamadım. eşinizi karıştırmayın siz verin cevabını.

sakin olun
kreşe başlayan her çocuk böyle
anneler mahvoluyor biliyorum ama kaynananız b.k yesin afedersin, siz kendi enerjinizi düşürmemeye çalışın
ilila konu geçerse anne kreşe başlayan her çocuk öyle deyin geçin

hatta keşke kreşe vermeden de deseymişiniz "başlayınca 6 ay hep hasta oluyormuş çocuklar bizim için de o evre zor olacak" diye...

55 yaşında kadın niye cahil olsun ya uyuz oluyorum böyle insanlara benim kvde dahil. 55 yaşına kadar Allah bilir neler deneyimledi emin ol bu hayatta senden daha deneyimli. Cahillik falan değil saf kötülük anlatmışsındir illaki kresten olduğunu ama sana inat sana gıcık devam ediyor. Biraz sert cikismazsan sonu gelmez.

Kayinvalide ile konuşun rahatsızlığınızı dile getirin orta da kötü olunacak bi durum yok . Neyi nasıl söylediğiniz çok önemli sakin ılımlı olun yok hala böyle yıkıcı konuşmaya devam ederse eşinizle paylaşın o konuşsun. Kendisi nasıl çocuk büyütmüş acaba hanımefendi . İnsan sinir oluyor ama kayinvalide nin iyisi olmaz bosverin.

Bu çocuğun annesi benim kimse onu benim3kadar düşünemez benim kadar iyi bakamaz diyin bitsin.

Bence sakin olun bir durum yok kaynanan sadece boş konuşuyor. Sizin sorununuz cevabını olay anında veremediğiniz için içinizde kalıyor.
Birdaha derse bakamıyorsunuz gelde bak anne çok biliyorsan konuşmakla olmuyor gel bak de bakalım hasta olacakmı yine diye. Gelde marifetini görelim diyeksiniz bak bakalım ağzını açıyormu.

Valla ben pat diye cevap veriyorum herkes ayagıni denk alıyor . Sineye cektikçe üste cikar insanlar. Içinize atana kadar deyin o dert etsin

Kendi oğlu hiç hasta olmadan mi büyümüş? Benim görümcem de buna benzer salak bir cümle kurmuştu kızım için. Şimdi kendi kızı anaokuluna başladı devamlı hasta. Çocuk bu hasta ola ola düşe kalka büyüyecekler . gıcık oluyorum çocuk üzerinden ego tatmin edenlere..

Valla b.k yesin kısmı içime su serpti

Kreşe giden çocukların, özellikle ilk yıl sık sık hasta olduğunu bilmiyor olabilir. Bu konuyu kendisine anlatın.

Kadının çevresinde bugüne kadar kreş tecrübesi olan ve paylaşan insanlar olmayabilir.

Eskiler hep öyleler, onlara göre her şeyin en iyisini onlar biliyor bizler cahiliz… Kendi evladınıza en iyi siz bakacaksınız tabi ki 9 ay karnınızda binbir zahmetle taşıyıp canınızdan can verip doğurmuşsunuz. Ağzı olan fikirsiz fikirsiz konuşuyor bunun önüne geçmek zor maalesef, en güzeli hıhı diyip geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…