Neden olur bilemem de bu durum ne zaman başladı ? Hep mi böyleydi ?Merhaba iyi geceler kızlar. Uzun zamandır nedenini bilemediğim bir saflık mı diyeyim salaklık mı böyle birşey içindeyim. Bir anormalim. En basitinden; Dün eşimle dışarı çıktık çarşıda işlerimiz vardı. Otobüste ters oturduk ikimizinde midesi bulandı eşim dedi çok kötü oldum diye önümüzde adam kalkınca eşime 'çabuk otur' dedim eşim bana dönüp: hayatım bir önümüz orasıda ters farkında mısın dedi. Bir an kafam durdu sanki. Neyse yer bulduk oturduk midelerimiz bulanıyor tabi sakız ver bari çiğneyelim geçsin midemiz dedi, yok bende sakız dedim. Eşim şaşırdı evden çıkarken aldın ya dedi aaa doğru unuttum dedim. Anlatırken çok utanıyorum ama çoğu zaman böyleyim. Aaa unuttum aaa unuttum. Otobüse binerken kartı yanlıs yere okutup ısrarla beklemem eşimin hatırlatması ve aaa diyerek büyük bir panik olmam. Doğal olarak eşimde sana ne oluyor böyle niye böylesin neden böyle yapıyosun demeye başladı onun gözünde iyice akılsız biri oldum. Bazende başlıyorum kelimeleri farklı söylemeye geçenlerde kıymalı pide yicem diceğime pideli yicem dedim buna benzer şeyler diyorum tam tersi söylüyorum kelimeleri. Artık bende sorgulamaya başladım kendimi gerçekten. Birileri bir konu hakkında bilgi veriyorsa eşime hemen derim iyi dinle ben unuturum derim cidden de unuturum. Ya da yarım yamalak bilirim bazen hiç anlamam. Diyorum kendi kendime Asen çocuğun olduğunda doktorun dediklerini nasıl tutucan kafanda?! Yemeğine, mamasına yumurtasını, sütünü eksik mi koyacaksın yine aa unuttum mu diyeceksin? Allah korusun. B12 vs test yaptırmıştım gayet iyi gözüküyor. Bazen birşeyin en basit yolu varken ben kalkıp en uzununu söylüyorum eşimde böyle yaparız deyince aaa nasıl aklıma gelmez diyorum. Yani neden olur böyle şeyler ?
Bazen çok nadir oluyor bazen ise günlerce sürüyor. Yani kendimi bildim bileli biraz böyleydim ama bu durum artıyor kendimi iyice aptal gibi hissediyorum.Neden olur bilemem de bu durum ne zaman başladı ? Hep mi böyleydi ?
belki strestendir? kafan çok doluysa ondan olabilir. b12 normal çıktıysa balık yağı tavsiye ederimMerhaba iyi geceler kızlar. Uzun zamandır nedenini bilemediğim bir saflık mı diyeyim salaklık mı böyle birşey içindeyim. Bir anormalim. En basitinden; Dün eşimle dışarı çıktık çarşıda işlerimiz vardı. Otobüste ters oturduk ikimizinde midesi bulandı eşim dedi çok kötü oldum diye önümüzde adam kalkınca eşime 'çabuk otur' dedim eşim bana dönüp: hayatım bir önümüz orasıda ters farkında mısın dedi. Bir an kafam durdu sanki. Neyse yer bulduk oturduk midelerimiz bulanıyor tabi sakız ver bari çiğneyelim geçsin midemiz dedi, yok bende sakız dedim. Eşim şaşırdı evden çıkarken aldın ya dedi aaa doğru unuttum dedim. Anlatırken çok utanıyorum ama çoğu zaman böyleyim. Aaa unuttum aaa unuttum. Otobüse binerken kartı yanlıs yere okutup ısrarla beklemem eşimin hatırlatması ve aaa diyerek büyük bir panik olmam. Doğal olarak eşimde sana ne oluyor böyle niye böylesin neden böyle yapıyosun demeye başladı onun gözünde iyice akılsız biri oldum. Bazende başlıyorum kelimeleri farklı söylemeye geçenlerde kıymalı pide yicem diceğime pideli yicem dedim buna benzer şeyler diyorum tam tersi söylüyorum kelimeleri. Artık bende sorgulamaya başladım kendimi gerçekten. Birileri bir konu hakkında bilgi veriyorsa eşime hemen derim iyi dinle ben unuturum derim cidden de unuturum. Ya da yarım yamalak bilirim bazen hiç anlamam. Diyorum kendi kendime Asen çocuğun olduğunda doktorun dediklerini nasıl tutucan kafanda?! Yemeğine, mamasına yumurtasını, sütünü eksik mi koyacaksın yine aa unuttum mu diyeceksin? Allah korusun. B12 vs test yaptırmıştım gayet iyi gözüküyor. Bazen birşeyin en basit yolu varken ben kalkıp en uzununu söylüyorum eşimde böyle yaparız deyince aaa nasıl aklıma gelmez diyorum. Yani neden olur böyle şeyler ?
Yoo değil ha evet bazı şeyleri takarım çok kafama ama geçer bir süreden sonra.Kafanız çok mu dolu ?
Baktırdım bir sorun yok gözüküyor.Vitaminlerinize baktirdiniz mi b12 eksik olabilir
Yok canım ne aptalı böyle dusunmeyin lütfen .Bir sorun varsa çözülür ama önce sorunu tespit etmek lazım .Belki bir tramva yaşadınız ve ondan sonra başladı bu durum ya da güncel kan tahlillerinizde sorun var .,buradan bilmek imkansız .Bence hem hekime hem de psikologa görünün faydası olacaktır .Bazen çok nadir oluyor bazen ise günlerce sürüyor. Yani kendimi bildim bileli biraz böyleydim ama bu durum artıyor kendimi iyice aptal gibi hissediyorum.
Biraz stresli bir insanım hep olmasa bile gün içinde aklıma eski birşey bile gelse sinirlenir takarım sonrada çocuk değilsin aptal değilsin takıp durma kafana derim düşünmemeye çalışırım. Evet balık yağı geldi aklıma.belki strestendir? kafan çok doluysa ondan olabilir. b12 normal çıktıysa balık yağı tavsiye ederim
Psikolojik olabilir mi bi sorununuz kafaniza taktiginiz biseyler mi var.ya da uzun sure uyaricisiz kaliyir musunuz ornegin tv tlfn cok bakar misiniz,onlarda yapiyorBaktırdım bir sorun yok gözüküyor.
Evet dalgınım hatta bazen diyorum Allah korusun ama yaş ilerledikçe iyice unutursam ki aslında obsesif var evden çıkmadan her yere elli kez bakarım yani.Aşırı dalgınlık var sizde.
Gitgide artıyor sanırım.
Son zamanlarda teknolojiyle çok iç içe mi yaşadınız?
Televizyon telefon bilgisayar ...
Evet televizyona bakarım ama telefon tüm gün elimde olur genelde.Sorularımı net cevaplarsanız belki bir faydam dokunur bir dönem bende de oldu ordan çok tanıdık geldi ruh haliniz.
Teknolojiyle ne kadar zaman geçiriyorsunuz gün içinde kac saat?Evet dalgınım hatta bazen diyorum Allah korusun ama yaş ilerledikçe iyice unutursam ki aslında obsesif var evden çıkmadan her yere elli kez bakarım yani.
Hiç bilmiyorum canım yaşadığım sorunlar oldu onların etkisi hala üzerimde ama onlar buna etki edecek şekilde değil Allah korusun daha büyüğünü yaşamayayım ama bu gün içindeki halim genelde.Yok canım ne aptalı böyle dusunmeyin lütfen .Bir sorun varsa çözülür ama önce sorunu tespit etmek lazım .Belki bir tramva yaşadınız ve ondan sonra başladı bu durum ya da güncel kan tahlillerinizde sorun var .,buradan bilmek imkansız .Bence hem hekime hem de psikologa görünün faydası olacaktır .
Valla gözümü açar açmaz telefon uyuyana kadar elimde. Tv bakıyorum ama bazen kahvaltı yaparken nadir akşamlar belki film izlerim.Teknolojiyle ne kadar zaman geçiriyorsunuz gün içinde kac saat?
Telefona çok bakıyorum. Kafaya herseyi takarım malesef.Psikolojik olabilir mi bi sorununuz kafaniza taktiginiz biseyler mi var.ya da uzun sure uyaricisiz kaliyir musunuz ornegin tv tlfn cok bakar misiniz,onlarda yapiyor
Dalgınlıktan da olabilir,odaklanma sorunu vs.Ben çok dalgın biriyim mesela benzer şeyleri yaşıyorum.Yoo değil ha evet bazı şeyleri takarım çok kafama ama geçer bir süreden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?