- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.749
- 53
Evet odaklanamama çok var. Birşeyi anlamam için çok sessiz sakin olmam gerekli.Dalgınlıktan da olabilir,odaklanma sorunu vs.Ben çok dalgın biriyim mesela benzer şeyleri yaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet odaklanamama çok var. Birşeyi anlamam için çok sessiz sakin olmam gerekli.Dalgınlıktan da olabilir,odaklanma sorunu vs.Ben çok dalgın biriyim mesela benzer şeyleri yaşıyorum.
Onu bir düşürün elinizden sosyal medyadan uzun bir süre uzak durun hani tamamen bunlar sebep diyemem elbet ama emin olun etkisi büyük.Evet televizyona bakarım ama telefon tüm gün elimde olur genelde.
Hayır yok. 1 ay oldu diyete başlayalı 5-6 kilo anca vermişimdir. Ama kilo vermekle sanmıyorum ilgili olcağını yani benim öncedende biraz böyleydi kafam o sebeple dedim.Uzun süreli kullandığınız ilaç varmı? Ve ya birden bire sağlıksız bir şekilde kilo verdiniz mi?
İlaç kullanmıyorum. Kısa zamanda yeniden b12 ye baktırayım bari. Teşekkürler.1_kullandığınız herhangi bir ilacın yan etkisi olabilir 2_ B12 baktırmış olsanız da sonuç laboratuvar hatası ya da kit bozukluğu nedeni ile yanlış çıkmış olabilir. Tekrar ve mümkünse farklı bir birimde B12 testi yaptırın 3_ Her şey düzgünse ciddi şekilde bir doktora başvurun.
Kahve olmazsa olmazım :) Yarın ki kahvem balkonda olsun :) Birazda utangacım mesela balkona çıkacakken bakarım yola kim var kim yok insan görürsem ay bacaklar bana diye çıkmam. Yani dikkat çekmek istemem nedense hep rezil olucam diye gelir aklıma ama bazen umursamaz çıkarım.Onu bir düşürün elinizden sosyal medyadan uzun bir süre uzak durun hani tamamen bunlar sebep diyemem elbet ama emin olun etkisi büyük.
Mesela yarın kendinize söz verin acil ihtiyacınız olmadığı müddetçe elinize almayın tlf nu.
Tv da açmayın canım benim hayatımda artık neredeyse yok.eskiden vardı bırakınca
Kendime geldim resmen.
Bol bol hava alın evden cikamiyorsaniz balkona çıkıp etrafın güzelliğine bakın.
Gökyüzüne bulutlara ağaçlara .
Kulağınızı etrafa verin bizim buralarda kuşlar cıvıl cıvıl.
Orda da varsa gözünüzü kapatıp dinleyin.
Vücudunuzu havanın sıcaklığına ya da soğukluğuna birakin. Havanin kokusunu içinize çekin. Tüm duyu organlarınızi işlevsel hale getirin.
Bu dediklerim aşırı dikkat toplamaya yardımcı olan destekleyici küçük aktiviteler.
Akşam sizden tekrar haber bekliyor olacağım .
Ben kendime bu iyilikleri yaparak çok yol katedettim.
Ha bir de sabah kahvaltidan sonra 1 fincan kahve kesin ve kesin için .
Bu dediklerim sizin ruh ve beyin sağlığınız için çok önemli ve iyi hissettiren şeyler.
Komşun varsa 1 saat sohbet etmek iyi gelir.
Evet öyle. Dışarı çıkarken boş kafa olsa bile akşam içine etmişmişimdir kafamın.Ben dogum yaptiktan sonra boyle olmustum. Cok unutkan oldum diyordum. Yaş ilerledikce de eskisi gibi olmuyorsun. O yuzden cantamda hep kagit kalem tasirim ve herseyi yazarim.
Sanirim cok mesgul kafaniz ya da odaklanamama problemi var.
Kitap da okumanızı tavsiye ederimKahve olmazsa olmazım :) Yarın ki kahvem balkonda olsun :) Birazda utangacım mesela balkona çıkacakken bakarım yola kim var kim yok insan görürsem ay bacaklar bana diye çıkmam. Yani dikkat çekmek istemem nedense hep rezil olucam diye gelir aklıma ama bazen umursamaz çıkarım.
Büyüdüğünüz aile evi baskıcı, reddedici veya otoriter insanlar mıydı. Sevgi gördünüz mü büyürkenKahve olmazsa olmazım :) Yarın ki kahvem balkonda olsun :) Birazda utangacım mesela balkona çıkacakken bakarım yola kim var kim yok insan görürsem ay bacaklar bana diye çıkmam. Yani dikkat çekmek istemem nedense hep rezil olucam diye gelir aklıma ama bazen umursamaz çıkarım.
Biraz azaltmayi dene uykuda yapar cok uyumak dikkasizlik .ugraslar edin kendineTelefona çok bakıyorum. Kafaya herseyi takarım malesef.
Aslında ben bir teyzemlerde bir annemlerdeydim büyürken. Annemin zamanla sevgisi kayboldu. Belki gösteremedi zamanla birbirimizden nefret ettik çok kavgalar ettik. Baskıcı değildi hatta özgür bırakırdı (kendini sıkmışlar zamanında) teyzemler ise baskıcı yine salarlardı ama on kez sorar tembihlerlerdi ama sevgiyi onlarla bildim. Bunu zamanla anladım tabi emekleri çok eksik olmasınlar insallah. Annemlerden ilgi göremedim diye mi bilmem çok sevgi arsızı bir insan oldum. Hep sevilmek ilgi isterim.Büyüdüğünüz aile evi baskıcı, reddedici veya otoriter insanlar mıydı. Sevgi gördünüz mü büyürken
Kitap bu ay fazla fazla alıcam aklımda bayadır. Önceden çok okurdum.Kitap da okumanızı tavsiye ederim
Uyku düzenim bir ara gece gündüz karısmıstı. Acil birşey olmazsa sabahları zorla kalkıyorum.Biraz azaltmayi dene uykuda yapar cok uyumak dikkasizlik .ugraslar edin kendine
1 haftaya kalmaz normale dönersin eğer dikkat edersen.Kitap bu ay fazla fazla alıcam aklımda bayadır. Önceden çok okurdum.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, inşallah :) sizede geçmiş olsun. Hayırlı geceler.Vitamin değerlerin normalse geriye sadece günlük yaşam şekline düzen vermen gerekiyor. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Geçmiş olsun. Hayırlı geceler.
Evet bir daha test yaptırmaya gidicem.Kafanıza bir şey taktığınızda olabilir veya b12 değeriniz düşük olabilir.