Niye böyleyim ?

aynen ben de böyleyim o zaman da insanlar sen bunu nasıl hatırlıyorsun diyorlar ve o anı tüm ayrıntılarıyla hatırlıyor olurum

Aklıma gelen sebepleri sıralayayım:

Uykunuzu iyi alır mısınız? Az ve düzensiz uyku yapıyor.

Bu sene yeterince güneş gördünüz mü malum pandemi, d vit eksikliği de yapıyor.

B12, folik asit, demir ne var ne yok baktırın. Beslenmeniz nasıl bunu da düşünün.

Depresyon da yapar ya da depresyonda değilsinizdir ama bu aralar sizi strese sokan bir durum mu var?

İnternette çok mu vakit geçiriyorsunuz? Bu da etkiliyor bana göre.

Şimdi önceki yorumlarınıza ve size gelen yorumlara baktım da bence sorununuz telefona çok bakmak. Daha önceki yorumlarda da demişler zaten.

Ben de pandeminin başından bu yana sürekli telefon elimde ve hafızam dehşet kötü, okuduklarımı anlayamıyorum, bir işi uzun süre sürdüremiyorum, çabuk sıkılıyorum. Dopamin bağımlılığı vs diyorlar. Azaltmaya çalışıyorum.

Uyku düzenim çok değişken
Güneş evet görürüm pandemi döneminde en yakın bakkala gidip bol bol mahalle etrafı yuruyus yaptım
B12 demir bunlar iyidi en son baktırdığımda haftaya yeniden yaptıracağım
Depresyon değil ama stresi sonuna kadar çok verimli yaşarım malesef çok aşırı düşünüp kuruyorum
Evet elimde tüm gün telefon

Bende aslında biraz bakmamaya mı calıssam diyorum ama ya da belirli saatlerde mi diyorum ama resmen bağımlısı olmusum elimde olmayınca kendimde eksiklik hissediyorum

Bende aslında biraz bakmamaya mı calıssam diyorum ama ya da belirli saatlerde mi diyorum ama resmen bağımlısı olmusum elimde olmayınca kendimde eksiklik hissediyorum
Ben de öyleyim ama alışmalıyız. Siz de ben gibi sanırım genelde evdesiniz. İnsan işsizlikten kafaya takıyor her şeyi aslında bi meşgale bulsak telefondan da takmaktan da kurtulucaz. Dopamin bağımlığına da bakın isterseniz, dopamin diyeti vs diye şeyler de var

Evet evdeyim bazen dışarı çıkcağım zaman bile zor geliyor. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…