- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef kişilik bozukluğu olabilir sizde yanlış anlamayın lütfen bu sizin elinizde olan birşey değil büyüdüğünüz ev yüzünden bu haldesiniz psikolojik destek almalısınız. Büyürken kritik dönemlerimiz vardır o zamanları sağlıklı geçiremezsek beyin oralarda bir yerlerde saplanıp kalır ve günlük yaşama adapte olmamıza engeller çıkarır. Bazen eşiniz çocuksu tavırlarınız olduğunu filan da söylüyordur eminim. Maalesef herkes çocuk sahibi olabiliyor ama yetiştirme konusunda çok cahiller kendinizi sevin ve destek alın lütfenAslında ben bir teyzemlerde bir annemlerdeydim büyürken. Annemin zamanla sevgisi kayboldu. Belki gösteremedi zamanla birbirimizden nefret ettik çok kavgalar ettik. Baskıcı değildi hatta özgür bırakırdı (kendini sıkmışlar zamanında) teyzemler ise baskıcı yine salarlardı ama on kez sorar tembihlerlerdi ama sevgiyi onlarla bildim. Bunu zamanla anladım tabi emekleri çok eksik olmasınlar insallah. Annemlerden ilgi göremedim diye mi bilmem çok sevgi arsızı bir insan oldum. Hep sevilmek ilgi isterim.
Ne gibi anlamadım ? Açık açık söyle kızBen şimdi yine felaket tellallığımı yapayım. Nörolojik bir sorun olmasın? Doktorlara bunu söylesen, emin olunsa...
Stres benim göbek adım. Genelde en ufak seyleri bile düşünürüm 4-5 gün. Malesef söküp atamıyorum.Aynı şeyleri bende yaşıyorum doktora gittim hiçbir sıkıntı yok herşey normal. Psikoloğa gidin dedi.Stres de çok etkiliyormuş. Sizin de öyle olabilir mi
Şimdi sen bir doktora git derdini ona anlat. Gerekli bölümlere yönlendirsin seni. Hepimiz sürekli ekran başındayız. Seninki biraz fazla geldi.Ne gibi anlamadım ? Açık açık söyle kız![]()
Evet söylüyor... Biliyorum kendimdeki hareketleri tabiki araştırdım. Mesela bazen hatta saatler için ruh halim değişir hızına yetişemem. Ee hani böyle demiştin ne oldu? gibi şeyler duyarım. Herseye hızlıca atlar mal gibi kalmaya bayılırdım onu törpüledim biraz. Maddi olarak hep erteledim ama doktor araştırıcam. Param olsa bile doktor ya baskalarına beni anlatırsa diye korkuyorum. Yani anlatmaz tabiki ama işte.Maalesef kişilik bozukluğu olabilir sizde yanlış anlamayın lütfen bu sizin elinizde olan birşey değil büyüdüğünüz ev yüzünden bu haldesiniz psikolojik destek almalısınız. Büyürken kritik dönemlerimiz vardır o zamanları sağlıklı geçiremezsek beyin oralarda bir yerlerde saplanıp kalır ve günlük yaşama adapte olmamıza engeller çıkarır. Bazen eşiniz çocuksu tavırlarınız olduğunu filan da söylüyordur eminim. Maalesef herkes çocuk sahibi olabiliyor ama yetiştirme konusunda çok cahiller kendinizi sevin ve destek alın lütfen
Bende şuda var mesela bazen aile içinde birşeylere gülüp geçiyoruz ben bazen şakala karısık lafımıda sokarım herkes için konu orada kapanır bazen daha eve gitmeden kafamda aman bunu kafama takmasam bari derim eve gidincede sinirlerim bak ne diyor bana vs vs söylenirim. Çok yorucu değil mi?örneklere bakinca acaba icimden herseye hizli cözüm, cevab vermeye mi calisiyorsunuz... bu hiza yetisemeyip kafaniz karisiyor. bir gün boyunca herseyi cooookkk yavas deneyin sadece su an ne yaptiginiza odaklanin.
B12 vs sağlam pskiyatri diyecek ama biraz dinleyip ilaç yazacak. İlaçlarda hormonları zıplatıyor işte.Şimdi sen bir doktora git derdini ona anlat. Gerekli bölümlere yönlendirsin seni. Hepimiz sürekli ekran başındayız. Seninki biraz fazla geldi.
Anlamsız korkularınız uykuya düşkünlüğünüz unutkanlığınız çocuksu hareketleriniz ilgi ve sevgi beklemeniz bir işe başlayıp devamını getirmekte zorluk çekmeniz dikkat dağınıklığınız algı bozuklukları idrak problemleri cinsel isteksizlik vs ...Evet söylüyor... Biliyorum kendimdeki hareketleri tabiki araştırdım. Mesela bazen hatta saatler için ruh halim değişir hızına yetişemem. Ee hani böyle demiştin ne oldu? gibi şeyler duyarım. Herseye hızlıca atlar mal gibi kalmaya bayılırdım onu törpüledim biraz. Maddi olarak hep erteledim ama doktor araştırıcam. Param olsa bile doktor ya baskalarına beni anlatırsa diye korkuyorum. Yani anlatmaz tabiki ama işte.
Ama bize gerekliyse kullanmalıyız.B12 vs sağlam pskiyatri diyecek ama biraz dinleyip ilaç yazacak. İlaçlarda hormonları zıplatıyor işte.
Orası öyle tabiki canım en kötüsü bu olsun ne diyelim...Ama bize gerekliyse kullanmalıyız.![]()
:) cinsel isteksizliğim başlarda vardı evet şimdi o düzeldi çok şükür. Çocuksu hareketlerim... :) Ben bide kendi kendime bakıp int o olabilir miyim bu olabilir miyim dediğimden eşimde takma böyle şeyleri kafana doktora gitmeden der. Psikolog deyince ilkten diyebilir ne taktın kafana diye. Bilemiyorum doktora konusamamaktan korkuyorum.Anlamsız korkularınız uykuya düşkünlüğünüz unutkanlığınız çocuksu hareketleriniz ilgi ve sevgi beklemeniz bir işe başlayıp devamını getirmekte zorluk çekmeniz dikkat dağınıklığınız algı bozuklukları idrak problemleri cinsel isteksizlik vs ...
Benim b12 düştüğünde ve kafam çok dolu olduğunda böyle oluyorum. Uykusuzluk yorgunluk olursa hepten coşuyor. Geçen mağazada ayakkabı denedim oğluma. Cüzdanı bırakmışım koltukta. Biri bulup vermiş. Kamaradan bakıp beni bulmuşlar. Aynı gün başka mağazada telefonumu bırakmışım masaya kadın peşimden koştu. Pazarda da 2 tane pazarcı peşimden koşup abla poşetini almadın dedi. 2 bebeyle kafam bu halde malesef.Merhaba iyi geceler kızlar. Uzun zamandır nedenini bilemediğim bir saflık mı diyeyim salaklık mı böyle birşey içindeyim. Bir anormalim. En basitinden; Dün eşimle dışarı çıktık çarşıda işlerimiz vardı. Otobüste ters oturduk ikimizinde midesi bulandı eşim dedi çok kötü oldum diye önümüzde adam kalkınca eşime 'çabuk otur' dedim eşim bana dönüp: hayatım bir önümüz orasıda ters farkında mısın dedi. Bir an kafam durdu sanki. Neyse yer bulduk oturduk midelerimiz bulanıyor tabi sakız ver bari çiğneyelim geçsin midemiz dedi, yok bende sakız dedim. Eşim şaşırdı evden çıkarken aldın ya dedi aaa doğru unuttum dedim. Anlatırken çok utanıyorum ama çoğu zaman böyleyim. Aaa unuttum aaa unuttum. Otobüse binerken kartı yanlıs yere okutup ısrarla beklemem eşimin hatırlatması ve aaa diyerek büyük bir panik olmam. Doğal olarak eşimde sana ne oluyor böyle niye böylesin neden böyle yapıyosun demeye başladı onun gözünde iyice akılsız biri oldum. Bazende başlıyorum kelimeleri farklı söylemeye geçenlerde kıymalı pide yicem diceğime pideli yicem dedim buna benzer şeyler diyorum tam tersi söylüyorum kelimeleri. Artık bende sorgulamaya başladım kendimi gerçekten. Birileri bir konu hakkında bilgi veriyorsa eşime hemen derim iyi dinle ben unuturum derim cidden de unuturum. Ya da yarım yamalak bilirim bazen hiç anlamam. Diyorum kendi kendime Asen çocuğun olduğunda doktorun dediklerini nasıl tutucan kafanda?! Yemeğine, mamasına yumurtasını, sütünü eksik mi koyacaksın yine aa unuttum mu diyeceksin? Allah korusun. B12 vs test yaptırmıştım gayet iyi gözüküyor. Bazen birşeyin en basit yolu varken ben kalkıp en uzununu söylüyorum eşimde böyle yaparız deyince aaa nasıl aklıma gelmez diyorum. Yani neden olur böyle şeyler ?
Gözümü korkuttun :)Benim b12 düştüğünde ve kafam çok dolu olduğunda böyle oluyorum. Uykusuzluk yorgunluk olursa hepten coşuyor. Geçen mağazada ayakkabı denedim oğluma. Cüzdanı bırakmışım koltukta. Biri bulup vermiş. Kamaradan bakıp beni bulmuşlar. Aynı gün başka mağazada telefonumu bırakmışım masaya kadın peşimden koştu. Pazarda da 2 tane pazarcı peşimden koşup abla poşetini almadın dedi. 2 bebeyle kafam bu halde malesef.
Hahahah niyeGözümü korkuttun :)
Yazsaydınız keske merak ettim.düzenleme: kaş yapayım derken göz çıkarmamak için sildim mesajımı. nörologa görünmelisiniz ve bir nöropsikolojik test ypaılmalı, içiniz rahat etsin.
Mesajı okuyunca direk: bu ben ya 3 yıl sonra dedimHahahah niye![]()
ben nöropsikologum da, olduğu kadar size online olarak testleri uygulayıp rapor yazayım, nörologa giderseniz işinize yarar demiştim ancak sağlıklı olmayacağına kanat getirdim sonra. nörolog sizi olması gerektiği gibi yönlendirecektir zaten.Yazsaydınız keske merak ettim.