Merhaba iyi geceler kızlar. Uzun zamandır nedenini bilemediğim bir saflık mı diyeyim salaklık mı böyle birşey içindeyim. Bir anormalim. En basitinden; Dün eşimle dışarı çıktık çarşıda işlerimiz vardı. Otobüste ters oturduk ikimizinde midesi bulandı eşim dedi çok kötü oldum diye önümüzde adam kalkınca eşime 'çabuk otur' dedim eşim bana dönüp: hayatım bir önümüz orasıda ters farkında mısın dedi. Bir an kafam durdu sanki. Neyse yer bulduk oturduk midelerimiz bulanıyor tabi sakız ver bari çiğneyelim geçsin midemiz dedi, yok bende sakız dedim. Eşim şaşırdı evden çıkarken aldın ya dedi aaa doğru unuttum dedim. Anlatırken çok utanıyorum ama çoğu zaman böyleyim. Aaa unuttum aaa unuttum. Otobüse binerken kartı yanlıs yere okutup ısrarla beklemem eşimin hatırlatması ve aaa diyerek büyük bir panik olmam. Doğal olarak eşimde sana ne oluyor böyle niye böylesin neden böyle yapıyosun demeye başladı onun gözünde iyice akılsız biri oldum. Bazende başlıyorum kelimeleri farklı söylemeye geçenlerde kıymalı pide yicem diceğime pideli yicem dedim buna benzer şeyler diyorum tam tersi söylüyorum kelimeleri. Artık bende sorgulamaya başladım kendimi gerçekten. Birileri bir konu hakkında bilgi veriyorsa eşime hemen derim iyi dinle ben unuturum derim cidden de unuturum. Ya da yarım yamalak bilirim bazen hiç anlamam. Diyorum kendi kendime Asen çocuğun olduğunda doktorun dediklerini nasıl tutucan kafanda?! Yemeğine, mamasına yumurtasını, sütünü eksik mi koyacaksın yine aa unuttum mu diyeceksin? Allah korusun. B12 vs test yaptırmıştım gayet iyi gözüküyor. Bazen birşeyin en basit yolu varken ben kalkıp en uzununu söylüyorum eşimde böyle yaparız deyince aaa nasıl aklıma gelmez diyorum. Yani neden olur böyle şeyler ?