Niye düzgün bir ilişkim olmuyor?

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Merhaba herkese, 25 yaşındayım ve bu zamana kadar 2 ilişkim oldu. İlki tam anlamıyla geri kafalı ve psikopattı ve çok geçimsizdi öfke kontrolü olmayan küfürbaz kadına saygısı olmayan biriydi, bana dünyayı dar etmişti (eski konularımda bir miktar anlatmıştım) kavga gürültü hakaret küfür neyse 5 yılın sonunda ayrıldık. Aradan 1 sene geçti başka biri oldu o da kendi içinde sorunlu biriydi ve biraz gerizekalıydı. Yani hakaret etmiyorum boş biriydi kaypak gevşek biriydi ve kafası pek basmazdı. Onunla da kısa süreli ruhsuz duygusuz saçma sapan bir ilişki yaşadık bitti gitti. Kısacası aklı başında ve benim kafama göre biri çıkmadı karşıma hep aptal, karaktersiz ve benim seviyemin çok altında tiplerle ilişki yaşadım.

Düzgün bir ilişkim olsun isterdim açıkçası ama neden istediğim gibi birileri değil de böyleleri beni buluyor. Çirkin değilim, sıkıcı değilim, pozitif biriyim neşeliyim, sakin ve anlayışlıyım. Yani sırf kendim de değil etrafımdakiler böyle söyler. İyi bir bölümde okuyorum. Biraz kiloluyum, kilo veriyorum ama kilo vermekle olacak bir şey değil gibi duruyor. Okul dışında da pek çevrem yok açıkçası. Ben kiminle tanışacağım da kafama göre bir ilişkim olacak. Hoş, tanışsam ve gerçekten istediğim gibi birini bulsam dahi bana bakmaz gibi geliyor. Son zamanlarda biraz kafama taktım bunu. Öyle evlilik hayallerim yok zaten daha okuyorum ama hayatımda kafama göre biri olsun düzgün ve düzenli bir ilişkim olsun istiyorum

Merhaba herkese, 25 yaşındayım ve bu zamana kadar 2 ilişkim oldu. İlki tam anlamıyla geri kafalı ve psikopattı ve çok geçimsizdi öfke kontrolü olmayan küfürbaz kadına saygısı olmayan biriydi, bana dünyayı dar etmişti (eski konularımda bir miktar anlatmıştım) kavga gürültü hakaret küfür neyse 5 yılın sonunda ayrıldık. Aradan 1 sene geçti başka biri oldu o da kendi içinde sorunlu biriydi ve biraz gerizekalıydı. Yani hakaret etmiyorum boş biriydi kaypak gevşek biriydi ve kafası pek basmazdı. Onunla da kısa süreli ruhsuz duygusuz saçma sapan bir ilişki yaşadık bitti gitti. Kısacası aklı başında ve benim kafama göre biri çıkmadı karşıma hep aptal, karaktersiz ve benim seviyemin çok altında tiplerle ilişki yaşadım.

Düzgün bir ilişkim olsun isterdim açıkçası ama neden istediğim gibi birileri değil de böyleleri beni buluyor. Çirkin değilim, sıkıcı değilim, pozitif biriyim neşeliyim, sakin ve anlayışlıyım. Yani sırf kendim de değil etrafımdakiler böyle söyler. İyi bir bölümde okuyorum. Biraz kiloluyum, kilo veriyorum ama kilo vermekle olacak bir şey değil gibi duruyor. Okul dışında da pek çevrem yok açıkçası. Ben kiminle tanışacağım da kafama göre bir ilişkim olacak. Hoş, tanışsam ve gerçekten istediğim gibi birini bulsam dahi bana bakmaz gibi geliyor. Son zamanlarda biraz kafama taktım bunu. Öyle evlilik hayallerim yok zaten daha okuyorum ama hayatımda kafama göre biri olsun düzgün ve düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Kendinizi biraz fazla yukarıda gördüğünüz için olmasın. Sizin deyiminizle "seviyenizin altında kişilerle" olmuşsunuz. Yani sizin seçiminiz. Hep aynı tiplere aşık oluyorsanız bakış açınızı değiştirin.

Ilk iliskindeki kisiyi anladim da ikinciye niye bukadar seyler saydin sövdün kuzum yahu...
Senin secimindi sonucta o kisi.
Kendi secimlerine saygi duymayi ögren ilk önce. Seviye bunu gerektirir hani.
Çünkü beni ilişki istemiyorum yapamıyorum diye terk etti ve birkaç ay sonra geri döndü 1 ay sonra yine aynı muhabbet ve aynı şekilde terk etti. Sonradan öğrendim ki ilişki istemiyorum diye terk etmesinin ardından hemen yeni flörtlere yelken açmış bile. Boşta kalınca bana geri gelmiş yani. Ve geçenlerde benimle konuşmak görüşmek istedi. Aşık olmuş terk edilmiş bana aşk acısını anlatsın ben de onu teselli edeyim diye. Zaten karakter olarak da çok çekilmez biriydi buluşmaya gelmezdi ya da son dk bi iş uydururdu sonra da itiraf ederdi kızma diye yalan söyledim diye. Garip biriydi ben de tabi başta bu kadar tanımamştım onu

Kendinizi biraz fazla yukarıda gördüğünüz için olmasın. Sizin deyiminizle "seviyenizin altında kişilerle" olmuşsunuz. Yani sizin seçiminiz. Hep aynı tiplere aşık oluyorsanız bakış açınızı değiştirin.
Yanlış anladınız sanırım veya ben yanlış ifade ettim. O anlamda söylemedim tabii ki kendimi çok yukarıda görmüyorum ama bahsettiğim kişiler de yerlerde tipler yani, anlattım. Kendine değer veren herkes bu kişileri seviyesinin çok altında görür. Benim de seviyemin eski sevgililerimin seviyesi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Niye?

Kilon fazla ise ve buna sebep olan bir sağlık sorunun yok ise mutlaka kilo ver.O ilk bahsettiğin kişi bu kadar kötüydü de 5 yıl nasıl sürdü? Bence yalnız kalmaktan hoşlanmayıp ilk önüne gelenle birlikte olduğun için bu tür insanlarla birlikte oluyorsun.
Evet sağlık sorunum var doktor kontrolündeyim ve kilo veriyorum 2 ayda 10 kilo verdim çok şükür iyi gidiyorum. Ama istediğim kiloya gelsem dahi dediğiniz gibi bir sorun var sanırım bende. Yalnız kalmaktan hoşlanmayıp ilk önüme gelenle birlikte olmak gibi. İlgi açlığı mi var acaba bende.. Bunu nasıl aşabilirim ki

İlki tam anlamıyla geri kafalı ve psikopattı ve çok geçimsizdi öfke kontrolü olmayan küfürbaz kadına saygısı olmayan biriydi, bana dünyayı dar etmişti (eski konularımda bir miktar anlatmıştım) kavga gürültü hakaret küfür neyse 5 yılın sonunda ayrıldık.
Yani böyle bir ilişkiye 5 yılınızı harcadığınız için olabilir mi?

Herkesin karsisina cesit cesit insan cikar secici olacak olan sizsiniz.Sirf bi iliskiniz olsun diye sacma adamlarla birlikte oluyorsunuz.5.yilin sonunda anlamadiniz herhalde psipokat oldugunu.2.iliskide neden geri donunce kabul ettiniz ve yalanlarina ragmen surdurdunuz.
Siz biraz kendinizi gelistirin yoksa hep seviyesiz iliskiler yasarsiniz.

• Beğen
Reactions: 000
5 yıl ipsiz sapsız birine daha sonra geri zekalı bulduğunuz birine harcamışsınız.
Belli ki siz seçmeyi bilmiyorsunuz.
İlişki yaşamamanız bence daha hayırlı.
Keşke sadece seçmeyi bilmesem. Vazgeçmeyi de bilmiyorum galiba. Yani birlikte olduğum kişinin doğru insan olmadığını bir şekilde başlarda fark ediyorum ama nedendir bilinmez kendimi kandırıp güzel olacağına inanıyorum

Herkesin karsisina cesit cesit insan cikar secici olacak olan sizsiniz.Sirf bi iliskiniz olsun diye sacma adamlarla birlikte oluyorsunuz.5.yilin sonunda anlamadiniz herhalde psipokat oldugunu.2.iliskide neden geri donunce kabul ettiniz ve yalanlarina ragmen surdurdunuz.
Siz biraz kendinizi gelistirin yoksa hep seviyesiz iliskiler yasarsiniz.
Yok tabii ki 5 yıla kadar zor dayandım ama niye dayandım bilmem. Daha 3. ayda büyük bir tartışma yaşamıştık whatsapp ta son görülmem sabah 6 ymış diye onu kiminle aldatıyormuşum sabahın 6 sında kiminle konuşabilirmişim ki o bir erkek değilse? tartışmasıydı. Beni terk ettiğini ve terk etmekle kalmayıp onu aldattığımı(!) aileme anlatmakla beni tehdit etmişti. Tabi o zamanlar hem yaşça küçüktüm hem de ailem ilişkimi bile bilmezken aldatma uydurmasına da inanırlar diye çok korkmuştum. Onu aldatmadığıma ikna etmek için sabaha ağlayıp dil döktüğümü hatırlıyorum.

Diğeri de geri dönünce belki bu sefer farklı olur düşüncesiyle kabul ettim. Pişman olup dönmesi hoşuma gitmişti ama asla farklı olmadı hatta daha kötü oldu ve daha kötü olduğunu düşünmeme rağmen yine bitiren ben olmadım.Ve üstelik iki sefer de bitmesin diye uğraştım.

Kendimi hangi açıdan nasıl geliştirebilirim? Kendime mi değer vermiyorum anlamadım. Mantıklı da düşünüyorum yani niye böyle yapıyorum bilmiyorum.

Gerçekten sevilmemissiniz.. Güzel sevilen insan kendi kıymetini anlıyor o zaman özgüven de oluyor, zamanını da herkesle harcamiyor değerini bilecek olana değer veriyor

• Muhteşem
Reactions: 000
Gerçekten sevileceğim biri çıkmadı hiç karşıma işte.. Sevilmediğim ilişkilere yapıştım sürekli
Ben de yıllarca bu düşüncelere sahiptim önemli karsimiza doğru kişilerin çıkması . Şans biraz da :) tavsiyem kendinizi yormayın ozelestiri verin tabi ama olacağı varsa oluyor yormadan sıkmadan.kendinizi suclamadan prenses olabilirsiniz bir anda :) Çünkü seven olduğu gibi seviyor ve ilişki yürüyor

Kazık yiye yiye akıllanırsın merak etme. Ben de seçmeyi ve vazgeçmeyi bilmezdim tecrübe o yüzden çok onemli

Bu sizin seçiminiz burda bize düşen söylenecek tek şey sizin gerçekten ne istiyor olmanız.. Şunu merak ettim ailenizle ilişkiniz nasıl genelde aileden sevgi göremeyen kişiler hep dışardan beklerler ister istemez ama eğer böyleyse bunu aşmanız gerekir sonra yanlış kararlar alıp hayatını ziyan etme bak olan 5 yılına olmuş yazık ..

Yanlış anladınız sanırım veya ben yanlış ifade ettim. O anlamda söylemedim tabii ki kendimi çok yukarıda görmüyorum ama bahsettiğim kişiler de yerlerde tipler yani, anlattım. Kendine değer veren herkes bu kişileri seviyesinin çok altında görür. Benim de seviyemin eski sevgililerimin seviyesi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Niye?
Yanlış anlamayın sizi tanımıyorum sonuçta, ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler.
Hep bu tiplerle görüşüyorsanız ki 5 yıl olmuşsunuz zaten, ya çevrenizi ya da kendinizi değiştirmeye çalışın.

Ben de yıllarca bu düşüncelere sahiptim önemli karsimiza doğru kişilerin çıkması . Şans biraz da :) tavsiyem kendinizi yormayın ozelestiri verin tabi ama olacağı varsa oluyor yormadan sıkmadan.kendinizi suclamadan prenses olabilirsiniz bir anda :) Çünkü seven olduğu gibi seviyor ve ilişki yürüyor
Umarım değer gördüğüm sevildiğim güzel bir ilişkim olur bir gün. İster istemez kendimi sorguluyorum

Kazık yiye yiye akıllanırsın merak etme. Ben de seçmeyi ve vazgeçmeyi bilmezdim tecrübe o yüzden çok onemli
Umarım artık akıllanmışımdır da bir daha aynı şeyleri yaşamam. Yeterince değersiz olan oldum ilişkilerimde..

Bu sizin seçiminiz burda bize düşen söylenecek tek şey sizin gerçekten ne istiyor olmanız.. Şunu merak ettim ailenizle ilişkiniz nasıl genelde aileden sevgi göremeyen kişiler hep dışardan beklerler ister istemez ama eğer böyleyse bunu aşmanız gerekir sonra yanlış kararlar alıp hayatını ziyan etme bak olan 5 yılına olmuş yazık ..
Ailemle ilişkim çok derin değildir. Yani birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda bir duvar vardır her şeyi konuşamayız ve çoğu şeyi anlamazlar. Özellikle duygusal konulara çok alaycı bakarlar her şeye mantıksal bakarlar. Bu yüzden duygusal bir problemim olduğu zaman ailemle paylaşmam genelde çünkü alacağım cevap amaaan yeter artık bunu mu düşünüp duruyorsun otur dersine çalış minvalinde olacağı için.. Bundan kaynaklı olabilir tabii. Nasıl aşabilirim Bilmiyorum ki :(

Back
X