- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Merhaba herkese, 25 yaşındayım ve bu zamana kadar 2 ilişkim oldu. İlki tam anlamıyla geri kafalı ve psikopattı ve çok geçimsizdi öfke kontrolü olmayan küfürbaz kadına saygısı olmayan biriydi, bana dünyayı dar etmişti (eski konularımda bir miktar anlatmıştım) kavga gürültü hakaret küfür neyse 5 yılın sonunda ayrıldık. Aradan 1 sene geçti başka biri oldu o da kendi içinde sorunlu biriydi ve biraz gerizekalıydı. Yani hakaret etmiyorum boş biriydi kaypak gevşek biriydi ve kafası pek basmazdı. Onunla da kısa süreli ruhsuz duygusuz saçma sapan bir ilişki yaşadık bitti gitti. Kısacası aklı başında ve benim kafama göre biri çıkmadı karşıma hep aptal, karaktersiz ve benim seviyemin çok altında tiplerle ilişki yaşadım.
Düzgün bir ilişkim olsun isterdim açıkçası ama neden istediğim gibi birileri değil de böyleleri beni buluyor. Çirkin değilim, sıkıcı değilim, pozitif biriyim neşeliyim, sakin ve anlayışlıyım. Yani sırf kendim de değil etrafımdakiler böyle söyler. İyi bir bölümde okuyorum. Biraz kiloluyum, kilo veriyorum ama kilo vermekle olacak bir şey değil gibi duruyor. Okul dışında da pek çevrem yok açıkçası. Ben kiminle tanışacağım da kafama göre bir ilişkim olacak. Hoş, tanışsam ve gerçekten istediğim gibi birini bulsam dahi bana bakmaz gibi geliyor. Son zamanlarda biraz kafama taktım bunu. Öyle evlilik hayallerim yok zaten daha okuyorum ama hayatımda kafama göre biri olsun düzgün ve düzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Düzgün bir ilişkim olsun isterdim açıkçası ama neden istediğim gibi birileri değil de böyleleri beni buluyor. Çirkin değilim, sıkıcı değilim, pozitif biriyim neşeliyim, sakin ve anlayışlıyım. Yani sırf kendim de değil etrafımdakiler böyle söyler. İyi bir bölümde okuyorum. Biraz kiloluyum, kilo veriyorum ama kilo vermekle olacak bir şey değil gibi duruyor. Okul dışında da pek çevrem yok açıkçası. Ben kiminle tanışacağım da kafama göre bir ilişkim olacak. Hoş, tanışsam ve gerçekten istediğim gibi birini bulsam dahi bana bakmaz gibi geliyor. Son zamanlarda biraz kafama taktım bunu. Öyle evlilik hayallerim yok zaten daha okuyorum ama hayatımda kafama göre biri olsun düzgün ve düzenli bir ilişkim olsun istiyorum