niye rus kızı

ecem009

HER AN İÇİMDESİN...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
199
1
96
36
Antalya
niye bu kadar rus kız meraklısı erkekler rus tamirci çırağı diye google yazınca bi video var gerçekten o videoda bi türk kızı olsa daha mı farklı olurdu kızlar ne düşünüyorsunuz o kadar fedakar olur muyduk?? siz olsaydınız ne yapardınız?
CADIARZU

klasik zengin kız fakir oğlan konusu fakat bu defa türk deil ruslar arasında olan ve izlenme rekorları kırmış bir videoymuş ben de yeni izledim

Sıkıntınızı anlayamadım....
İşyerinde de video izleyemiyorum ki...:ecrin_bebek:

tesadüfen gördüm videoyu birde çok tartışılmış işte türk kızı olsaydı daha farklı olurdu falan filan diye bende acaba siz olsanız ne yapardınız diye öyle sordum meraktan yani

videoda bi rus tamirci çırak tanire gelen arabayla kızlara hava atıyo ..hava attıgı kızda arabanın sahıbı zengın yanı bunlar tanısıyolar gezıyolar fılan tabı kız arabanın onun oldugunu soylemıyo..bigün arabasını tamırden almaya geldıgınde ortaya cıkıyo hersey ... göya bu videoya göre bu kız fedakarmış..videonun adıda bi türk kızı bunu yaparmı?

Ey gidi ey..
Türk kadını neler yapıyor nelere maruz kalıyor...
Hepsini videoya çekseler demekki rekorun kralını kırardı..sempatiksalakcinni

erkekler rus kızlarını daha rahat diye istiyorlar.

herkes, kendisinde ait olmayan şeyi ister. bu da öyle bir şey.

düz saçlı bir kadının kıvırcık saçlı kadınlara "aahh ah" diyerek bakması gibi.

ama şunu da kabullenmemiz gerekir : elimizdekilerle yetinerek mutlu olmayı bilmeliyiz. bleki gerçektenden o çok istediğimiz şey bizi hiç mutlu etmeyecek.

rus kızları evet çok güzeller ama çok çabuk yaşlanıyorlar.

ben de internette "türk kızları gitsin rus kızları gelsin" kampanyasını görmüştüm.

gerçekten böyle bir şey oldu diyelim. ilerde rus kızları kendileri tanrıça gibiyken, çocuklarının neden onlar gibi olamadıklarının cevabını verebilecek mi kaydirigubbakcemile3

hep türk kızlarının bakımsız ve kaprisli oluşlarından bahsedilmiş forumlarda erkekler tarafından

güzellik görecelidir ya sana göre o güzel bana göre bu.
ruslar güzel yalan değil .bizim işyerine çok rus geliyo hayatımda bu kadar soğuk insanlar görmedim ha duvar ha rus..ayrıca 2 müşteri temsilcimizde rus ama türkle evliler ve 15 senedir trdeler..onalrı rustan saymıyorum.türk kadını hem güzel hem fedakar... fedakar oldugu için yaranamıyo zaten bu ruslar gibi bipleyip bipleyip bıraksak yaranırız..

hep türk kızlarının bakımsız ve kaprisli oluşlarından bahsedilmiş forumlarda erkekler tarafından

neden acaba yine erkekler yüzünden..bakıma ayıracağımız parayı evimize çocugumuza harcadığımızdan, calısmak dıdınmekten kendımıze vakıt ayıramamaktan,valla cok sınırlenıyorum boyle kadınlara suc bulan erkeklere sankı kendılerı ıyı bok..en çirkin erkek bile kalkıp kadınlara laf soyluyo ya yok bakımsızmıs bılmemne once aynaya baksınlar.

bence her şey rus erkekleri yüzünden.

onlar da bizim türk erkekleri(!) gibi hassas, duyarlı, romantik olsalardı böyle kızları ellerinden kaçırmazlardı.

Bir Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 10 Fark...

1-
ruslar bakımlıdırlar
türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım bu/hergün saç yıkanmaz sonra dökülür

2-
ruslar uzun boyludurlar
bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. bu oran rusya da 1.76 lardadır.
Kaynak: ForumPaylas.net [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3-
ruslar parasızda olsalar eğlenmeyi bilirler
paranız olmadan heleki bir türk kızını dışarı çıkarmaya çalışın...
örn: canım bu akşam park ta içelim gel süper eğlenecez.... şaaaaaakk ...terk

4-
ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!!

5-
ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayır dır
örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? -canım ben annemlerle gidiyorum!!!!

6-
rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler
türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni veya ne kadar üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar
örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime... !!!

7-
rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar.
türk kızları daha çok "tımar" olarak bilinen şeyi yaparlar
örn: e- canım o tırnakların ne kadar uzunmuş !!!!
t.k.- harttttt.....harttttt

8-
rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler
türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi yersiniz.
örn: bir rus kızının dediğini aynen yazıyorum
r.k. - if you eat bread i eat bread, if you drink water i drink water
t.k. - if you bring bread i go, if you bring water i have gone already

9-
rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır

Not:Alıntıdır
erkeklerin düşüncesi böyleymiş kızlar oysa bi kendilerine dönüp baksalar!!!

Son düzenleme:
Rus kızlarının sadece fiziki yapıları güzel bence_! Çoğunun yüzü korkunç denecek kadar kötü_! Hele kızıl saç, mavi gözlüleri yok mu öldürüyo beni Türkiye'ye gelen ruslar zaten zengin tayfa ve hepsi de son derece bakımlı hatunlar; bir de gidip memlekettekileri görmek lazım bakalım_! :1closedeyes: Valla Türk kızlarımızda da ne güzeller var_! Bence tamamen Rusya'nın havasından suyundan kaynaklanıyo onların güzellikleri; bizim İzmirli kızlarda olduğu gibi:hulya:

Amaaaaan biz de bayılıyorduk ya zaten Türk erkeklerine...bayanssulusmile

kurban olsunlar ayol türk kızlarına :mymeka: rus kızlarıyla bir gün gezer iki gün gezer üçüncü gün evlenmek için Türk kızı ararlar...:mymeka: Türk erkekleri de zaten hint kumaşı yaaa bütün rus kızları onları bekliyorrrrr naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…