niye rus kızı

Türk kızlarının yüz vermediği erkeklere, böyle güzel kızlar bakınca,iletişime geçince ne olduklarını şaşırıyorlar kısacası.bayanssulusmile

komikmis gercekten eee gitsinler evlensinler o halde rus kizlariyla
cocuklarinida onlarn kültüründe yetistririler nede olsa cocugu yetistiren anne
sonra bir bakmisiz türk toplumu diye birsey yok

ayrica bu türk erkekleri kendilerini cok yakisikli falanmi saniyor sasirdim

Rusya ya gittiğimde,kız halımle bile baka kaldım bir çok kıza,hatta bir kaçının resmini bile çektim:) gercekten çok güzeller..
ama Rusya kapılarını dış ülkelere yeni açan bir ülke..bunun etkisi çok fazla..giyimleri,kuşamları,takıldıkları yerler...vs bizim bayağı gerimizde..biranda dış dünyada neler olup bittiğini öğrendiklerinden,yetismeye çalışıyorlar ve batıya,Avrupa ya özeniyorlar..
o yüzden de özellikle Türkiye ye geldiklerinde basları donüyor..özellikle Türkiye dedim çünkü vize sorunu yok,para sorunu yok..en sık gidip gelebildikleri ülke biziz..ve bu yüzden de buraya yerleşmek istiyorlar..bunun da en kolay yolunu seciyorlar..
e bizim yurdumun erkeği de zaten havada karada...
hal böyle olunca Rus bayanlar onplanda oluyor..
sanırım bu yüzdende çok fazla fedakarlik yapıyorlarmış gibi gözüküyorlar..
Turk kadının yaptıgı fedakarlıkları yapan çok azdır..

bu yazdıklarım,sadece benim gezerken gördüğüm gözlemlediğim seyler..doğru olmayabilir,sonuçta 1 haftalık bir geziydi..o yüzden aramızda Rus bayanlar varsa,bu yazdıklarımı yanlış anlamasınlar,gozlemlediklerimi aktardım sadece..
bir elin parmakları nasıl aynı degilse,Rus bayanların turk erkekleri karşısındaki tutumlarida aynı değil tabiikide..

Son düzenleme:
rus kıslarının güzel olduklarından kaynaklanıyor olabilir.ama türk kıslarının kimse eline su dökemez
gelsinlerde ev işinde yemek yapmakta türk kıslarıyla yarışsınlar.erkekler sadece onların rahat olmalarını seviyodur

bır de Turkıye ye kaliteli-zengin turist gelmıyor kı..
yazın Marmaris-Antalya berbat turistler yuzunden..bır yaz marmarıs e gıttıkte,kız olarak ben utandım,danslarını ızleyemedım o kızların...
ıste bızım aç erkeklerımızde onlara asık oluyor :) o kızlarda alısık degıl 'otur leyn yerınde' denmesıne :) yurdumun erkeki onlara 'otur leyn' dıyınce pek bı hoslarına gıdıyor :) onlarda asık oluyor :)))))

bir erkek arkadaşım rusyada yaşıyor şuan... köydeki kızları bile adriana lima'ya fark atar, hepsi biririnden güzel diyor ki ben de katılıyorum. allah var gerçekten %90 cidden güzel.. ama doğru çabuk yaşlanıyorlar...

rus kızlarının bizim erkeklerden hoşlanmasını sebebini ise şöyle anlatıyor; aynen onun ağzından anlatıyorum, biraz argo ama;

"rus erkeklerini görseniz sümüğünüzü atmazsınız...zaten adamlar ayıkken tam bir odun. dayıcaksın votkayı ondan sonra gelsin muhabbet. adamlar kadınlarına değer vermiyor, umurlarında değiller.. varsa yoksa alkol... tek dertleri.. kadınlar ilgiye muhtaç. bizim türk erkekleri de zaten öyle güzel kız görmemiş, atlıyorlar hemen, ilgiye boğuyorlar... onlar da buna aç oldukları için türk erkekleri ilgilerini çekiyor."

dedik bir rus kız bulursun madem orda evlenirsin, "hayatta evlenmem. gerçekten iyi ev hanımı olurlar çünkü sıcak yuvaya ve çocuğa hasretler, ama bir rus kızının geçmişini kaldıramam" dedi

ama cidden çok güzeller açıkçası tarafsız olmak gerekirse:))

Rusya'da genç kızlar için 'dolar milyarderlerini nasıl ağınıza düşürürsünüz' kursu açıldı. Kursun adı: Tahrik sanatı...

Moskova'da 20'li yaşlarındaki genç kızlar için açılan kursta milyarder avcılarına şu taktikler veriliyor:

- Her zaman mini etek giyin ve sık sık eğilerek dekoltenizi gösterin.

- Yüksek topuklar erkekleri tahrik eder her zaman yüksek topuklu ayakkabılar seçin kıyafetlerinizin rengi de göz alıcı olsun.

- Saçlarınızın ve makyajınızın mükemmel olduğuna emin olun.

- İçinizde ne olduğu da çok önemli. Mutlaka takım iç çamaşırı giyin.

- Etkileyici bir parfümü bolca sürmeyi ihmal etmeyin.

- Konuşurken konu ne olursa olsun heyecanlı bir ses tonu takının.

- Arabanızdan çıkarken ya da yere düşürdüğünüz kalemi alırken erkeklerin size bakmasını sağlayacak "hareketler" yapın.

İki günlük kursun bedeli 200 dolar...

alıntıdır

rus kızları güzellik bakımından ön sıradalar ve gercektende fizikleri güzel. ama bence erkeklerin onlara cabuk kanmasının tek nedeni bu olamaz . bence erkegin kalbine giden yol onun cinsel organınada ugrar)
bizim kızlarımız cinsellik konusunda çok kapalı. evli oldugu halde hala eşinin önünde cıplak kalmaya utananlarımız var.
güzellik önemli bir etken ama sadece bu degil.

İnternette ciddi bir Rus gelin sektörü oluştu. Potansiyel Rus gelinleri tanıtan 1 .5 milyon site açıldı. Yalnızca Avustralya'da Ruslar'la evlenen erkeklerin sayısı 1 yıl içinde 7 katına çıktı.
Rusya'da kadınların sayısı erkekleri 10 milyon geçince koca sıkıntısı baş gösterdi. Rus kadınlar da çareyi internetten yabancı eş aramakta buldu. İnternette başlı başına bir Rus gelin sektörü oluştu.

Farklı şirketler internette kurdukları sitelerde evlenilecek Rus kadınları tanıtmaya koyuldu. Öyle ki arama motorlarına "Rus gelin" sözcüklerini yazdığınızda 1.5 milyondan fazla siteyle karşılaşıyorsunuz.

Bu sitelerin girişinde "Rus kadınlar evlenince bile daima güzel ve bakımlıdır. Daima nazik ve sevgi doludur" gibi tanıtım yazıları bulunuyor. Her sitede o şirketle çalışan Rus kadınların isimleri ve adresleri, telefon numaraları listeleniyor. Avrupa ülkeleri ve Avustralya başta olmak üzere birçok ülkeden bu kadınlar için talepler geliyor. İki taraf e-posta yoluyla anlaşırsa kadın yeni kocasının yanına uçuyor ve ikili evleniyor.

Bedava!

Bu işlemlerde herhangi bir ödeme yapılmıyor. İki taraf tamamen birbirlerini beğenip beğenmemelerine bağlı olarak evleniyor. Rus gelinler şimdilik en çok Avustralya'da popüler. Ülkede Rus kadınlarla evlenenlerin sayısı 1 yıl içinde yüzde 700 arttı. Rus gelin modası o kadar ileri gitti ki Batılı erkeklere Rus kadınların özellikleri hakkında bilgi veren kitaplar bile basılmaya başlandı.

Rus kadını güzeldir bakımlıdır, feminizme maruz kalmamıştır!

Siteler Rus kadınlarını şöyle tanıtıyor.

Rus kadını güzeldir. Kilosuna, saçına, süsüne dikkat eder. Spor giysilerinin yalnızca spor yaparken giyileceğini bilir.
Rus kadını bir hanımefendi muamelesi görmek ister. Zayıf cins olduğunu bilir ve buna göre davranır. Feminizm dalgasına maruz kalmamıştır. Ancak bu güçsüz olduğu anlamına gelmez. Ayakta kalmayı bilir. Çingeneler gibi dans eden, votka içen ama katedralde de başını kapamayı bilen kadınların soyundan gelir.
Rus kadını çalışarak ailesine destek olur. Onlar için iyi bir eğitim şarttır, iyi bir meslek ise çok önemlidir. Çoğu Rus kadını 2 ya da daha fazla dil bilir ve üniversite mezunudur. Farklı dilleri, farklı mutfakların yemeklerini, farklı felsefeleri öğrenmeye meraklıdır.
alıntıdır

hayır yani türk erkekleri nasıl acaba?
neredeyse yarısından cogu kel,göbekli,tıfıl ve ter kokan hödük cinsler
sonuc olarak türk kızlarından yüz bulamayan türk erkekleri ilgiye muhtac rus kızlarına kosuyor ama güzel oldukları gercekten doğru.

bunlar dogru ama sunu dusundunuzmu hic
turk erkegi macodur kiskanctir esini kimsenin bakmasini istemiez acik secik giyinemez sahiplenme duygusu cok fazladir hatta oyleki neyiycegine giycegine nereye nasil gidicegine dahi okarar verir yani cok kiskanctir buda esittir cok seviyor demektir e okadar topik acildi kiskanclik ve turk erkegi ile alakali biz bayanlar boyle degerlendirdik peki nasil oluoyrda bizim erkeklerimiz kendilerine cok zit insanlar olan ruslara rus kizlarina mini bir karis dekolte alabildingine ve genelde sadik degillerdir asla kisitlanmayi sevmezler hep cok ozgur yetisirler bu insanlara ilgi duyuyorlar biraz dusunu7n bence ( turk erkegi sahtekar turkle evlenince mahalle baskisi cevre baskisii ona atiyor ve sunu giymiycen gezmiycen dusunmuycen ama rus olunca e o yabanci boyle yetismis deyip hayatin tadini onla cikartiyor turke vay vay rusa hay hay yani ve kimse kendini kandirip ahhh ruslar 3 gunluk demeksin bayagida turk erkegi evleniyor yuva kuruyor allah mutlu mesut etsn onlari simdi bu turk erkegi kiskanctir= bu sevgi diyenler yorumlarinizin bekliyorum
beni ve esimi genis diye demedini birakmayanlar mesaj kutuma sizleri bekliyorum hadi buyrun

tabi ruslar en cirkin türk erkeklerine yüz verince..
onlarda isi türk kizlarina laf atmakta buluyorlar..
erkekler egoisttir, ne nasil isine gelirse öyle davranir..
aslinda bu türk erkeklerin böyle olmasi, maalesef türk annelerinden geliyor..
erkek evlat olunca daha bi özen gösterilip, erkek o istedigini yapar, mantigiyla
yetistirdikleri icin, kizlarinda cok güzel basina kakmayi iyi biliyorlar..:1closedeyes:

video yu görüdüm ama eminim türk kızı,asla rus kızının yaptığını yapmazdı :dance:

türk kızların boy ortalaması 1,60 türk erkeğinin de 1,70 .. rus kızlar 1,76.. bu aradaki farka bakmazlar hiç..bu yaz antalyadaydım kaldığım oteldede bolca rus ingiliz hatunlar vardı. .gerçekten bizim dönüp bakmıycağımız erkklerre animatörlere bile kur yapıolar..hepsi sarışın ve sexi göründüklerini söylemek zor. .o kadar sarışın görmekten esmere muhtaç kaldım diyebilirim..sarışın olduklarından sanki daha bi masum ifade var yüzlerinde..bizim erkekler yanında güzel kadın isterler ve sahiplenirler de.. onların eşlerinde bu yok yani sahiplenme ilgi pek yok gibi.. en basiti bi restraurantta bile erkekler ilginir konuşur bizde.. ama onlarda adam kendi derdinde kadınlar kendi halinde..

cinsel olarak da türk kızları gibi olmadıklarından en önemli tercih sebebi bence..türk erkeklerinin bahanesi işte hep gelecek planı peşinde hemen evlenmek istermişiz cinsellik yaşamayız falan filan.

ah şu erkekler sanki brad pitt sanki wentworth miller sanki tom cruise larda türk kızlarını beğenmiyorlar kızlar boşverin Türk erkeklerini falan Türk kızlarına ölen okadar çok yabancı var ki kara kaşlı kara gözlü balık etli beyaz tenli parlak saçlı türk kızlarını görüpte ''öfff '' diyen ne kadar çok yabancı erkek var Türk erkeklerinin bazıları kıymetini bilmez Türk kızlarının ama bazıları da Türk kızı gibi varmı abi! demeyi biliyor. ve sarı ırkları sevmiyorum nedense o yüzden Ruslardan haz etmiyorum erkeğini de sevmem kızını da dilini de iklimini de bu arada Rusların içinden gerçekten tek tük güzel çıkıyor bazı Ruslar var ki iğrenç resmen ben Trabzon da yaşıyorum Rus kadınları burayı kendilerine iş edinmişler bilmem anlatabildim mi hepside iğrenç kaydirigubbakcemile3

bir türk kızına aşık olup kıçına tekmeyi yedikten sonra teselliyi o yaz antalyada tanıştığı rus kızın kollarında bulan erkeğimsi şeyin unutamadğı kıza attığı çamurlar -tatlicadiarzu- başka bi açıklaması yok bu yazının. Ayrıca bazı Türk erkeklerinin ne kadar sığ olduğunun da göstergesidir. her şey saç-göz rengi bacak boyu değildir

he bir de neticede bunları anası da türk kadını olmuyo mu nedir yani? bütün türk erkekleri süpper yakşıklı anlayışlı mükemmel yaratıklar falan da biz mi anlamadık delikafadulden işte erkek çocuğunu bu kdar şımartırlarsa böle de tepemize çıkarlar

şu tatil olayı da süpermiş hee. huhuu biz evlenmeden olmaz diyarında yaşıyoruz haberin yok mu delikafadulden kendisinden önce başkasyıla gitmiş olsa temcit pilavına döner muhabbet laelaelaelaelae

son olarak netteki bir makaleden alıntı yapmak istiyorum şakkıdı

-Türk erkeğiyle İtalyan erkeği arasındaki farklar-

"Italyan erkekleri kendileri gibi siyah sacli beyaz tenli insanlardan hoslanirlar ve asla kendi kadinlarina cirkin demezler, ruslarin turklerden guzel oldugunu iddia eden butun turk erkeklerininse tek ortak ozelligi daha once bi turk kadin tarafindan kiclarina yedileri tekmeden dolayi kuyruk acilarinin intikamini almaktir "
delikafadulden delikafadulden

bir insan eğer insansa zaten kendi milletinin kızlarına Çirkin demezzzz kiiii BAZI Türk erkeğinin mantığı da burdan belli zaten kaydirigubbakcemile3 yanlız Rus erkekleri de Türk kızlarına bitiyor bu bir gerçek adamlar hep sarı görmekten Esmer e bir bakıyorlar pir bakıyorlar kaydirigubbakcemile3 yine de Türk kızları 1 tanedir diyen birsürü Türk Erkeği var o Rus kızlarını seçen erkekler kıllı hanzolardır bence çünkü Türk kadını her erkeğe bakmaz... Türk kadını ağzının tadını bilir... Türk kadını basit erkeklerle ilgilenmez... Türk kadını günübirlik değil ölümüne sever... Türk kadını erkeğinin olmak ister erkeklerin değil!... Türk kadını hakeden insan HAKETTİĞİ değeri vermesini bilir... Türk kadını asildir... hııııııııııııhhh!!!! kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…