niye rus kızı

hm bence dis görünüsten dolayi ruslari sever türk erkegi. ama onlari sadece eglenmek icin kullanirlar. türk kiziyla evlenirler...beni de genelde rus sanirlar hemde ukraynali. uzunboyluyum, bembeyaz tenliyim, koyu sari saclarim var. tip olrak ta avrupai oldugumu söyler herkez. ben kendimi ama türke benzetiyorum yinede..

türk oldugumu söleyince sok oluyo herkez

Son düzenleme:
bi kere videonun basligi cok sacma yazanda kesin erkektir
ne demek bi turk kizi bunu yaparmiydi?

turk kizlari/kadinlari neler yapiyo neler.. ohooo

ayrica bu utrk erkeklerinin turk kizlarini begenmeyisinide
cok sacma buluyorum
kendilerinin ne mal oldugu ortadayken bu begenmemezlik, burnu havalarda gezmeler
cok anlamsiz..

Son düzenleme:

rus gibi görünmekten gurur duyuyorsun, türk olduğunu söyleyinde şok olurlarmış hoşuna gidiyor gibi anlatıyorsun rus olmak daha mı iyi ?

türkle evlenirler diyorsun sen bekarsın anladığım kadarıyla, evli rus kadın yok hiç türkiye'de, cünkü turk erkekleri hep türk kadınlarıyla evleniyor

Rus kizlari guzel olabilirler ama fedakarlik konusu tartisilir. Tanidigimiz 3 tane Rus bayan var Turk erkekle evli ama ne hikmetse hepsininde ekonomik durumlari gayet ust seviyede. Yani Rus kizlari parasiz Turk erkegine donup bakmaz, gercekci olalim lutfen. Turk kadinlari fazlasiyla fedakar, ustelik de guzeller. Hadi ben kendimi cok guzel bulmasamda fena degilim. Ama her sene Turkiye'ye geldigimizde, Turk kizlarimiza bakip yaa ne kadar guzel, ne kadar bakimlilar diyorum. Gercekten oyle dusunuyorum ama.

Rus kizlari guzel diye bisey soyleyemicem ben bu ruslarin guzel olanini bitek
kataloklarda resimlerde fln gordum

gercekte ne kadar rus gorduysem hepsi orta guzellikteydiler..
:ecrin_bebek:

allah kiskandirmasin :jeyyar:

Son düzenleme:
ben de isveçli erkekleri beğeniyorum nolcak şimdi:) türk erkekleri rusları alsın, biz de isveç norveç finlandiya'dan yapalım ithalatı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…