- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Ahhh kuzummm yaa geçmiş olsun inşAllah canım benim Allah şifa versin taze soğanı buzluğa koy donsun eline ver canım hem antibiyotik etkisi varmış hemde dişleri kaşırken hafifler ağrısı soğuk kompres gibi..Beni hic sorma canim yaa cocukla basim dertte bikac dis birden cikariyo azi disleri olduruyo benihayirlisiyla bi gecirseydik su donemi. Ne gece ne gunduz uykusu var. Sen nasilsin
Ayyy doğrumu görüyor gözlerimmmHadi az daha gayret bisey kalmamisinsallah cabucak gecsin
cok yorgun halsız ve bıtkınım bacım , dun sabahın korunden aksama kadar ev temızledık .
Ayyy Allah kolaylık versin inşAllah canım benim atlatmışsın MaşAllah yaaa en zorunu bitirmişsin şükğr gözün aydıncok yorgun halsız ve bıtkınım bacım , dun sabahın korunden aksama kadar ev temızledık .
kollarım tutulmus boynumun agrısı basıma vuruyor ayaklarım agrıyor bıde ıse geldım
sen nasılsın nevar neyok mavıs neden banlı ?
Hiç bilmiyorum neden banlı kuşum insta dan yazayım bakayım bi merak ettim bendecok yorgun halsız ve bıtkınım bacım , dun sabahın korunden aksama kadar ev temızledık .
kollarım tutulmus boynumun agrısı basıma vuruyor ayaklarım agrıyor bıde ıse geldım
sen nasılsın nevar neyok mavıs neden banlı ?
bana da haber ver canımHiç bilmiyorum neden banlı kuşum insta dan yazayım bakayım bi merak ettim bende
kac gundur evımızde kalamıyoruz wc tamıratta oldugu ıcın ,duzenımız bozuldu .Ayyy Allah kolaylık versin inşAllah canım benim atlatmışsın MaşAllah yaaa en zorunu bitirmişsin şükğr gözün aydın.. Eve gidince yat ve dinlen bol bol hiç bişey yapma arkandan ağlamıyor nasılsa
Amannnn mavi ban yedi
Evet mavimi banladılarAmannnn mavi ban yedi
Nie ki ay sessz sakin kadını da çıldırttılar öğrendin mi ne olmuşEvet mavimi banladılar
Öğrendim kuzum.. Şu eşinin SP....Mlerinden midesi bulanan arkadaş konu açmıştı ya ona yorum yaptı ondan ban yediNie ki ay sessz sakin kadını da çıldırttılar öğrendin mi ne olmuş
Kaç gundr girmyom mavim ne dems ki öyleÖğrendim kuzum.. Şu eşinin SP....Mlerinden midesi bulanan arkadaş konu açmıştı ya ona yorum yaptı ondan ban yedi
Aslında pek bişey yokta konunun dışına çıkıldığı için banlandılarKaç gundr girmyom mavim ne dems ki öyle
Aman konu adı ne bakamAslında pek bişey yokta konunun dışına çıkıldığı için banlandılar
Kız nasıl bı konu açtiysa kopmle bitrdi milletiAslında pek bişey yokta konunun dışına çıkıldığı için banlandılar
Aman hiç sorma milleti kırdı geçirdiKız nasıl bı konu açtiysa kopmle bitrdi milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?