Bence de iyi4856 adim attim bence cok iyi sürünen bir insan icin
Bencede4856 adim attim bence cok iyi sürünen bir insan icin
Yaa geçmiş olsunBugün yürüyemedim nişana gidince ciğerleri üşüttüm soğukta. Hastayım ben
Sağol kuzucummalipina geçmiş olsun mali sıcak tut kendini
Gayet iyi geçiyor
Gayet iyi geçiyor
Geçmiş olsun canımBugün yürüyemedim nişana gidince ciğerleri üşüttüm soğukta. Hastayım ben
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Bencede öyle süpersinYarım saat yürüdük bugün kızımla ama Teelfon adım şeyisini kapamış baktı bu devamlı evdeyim bengerek yok buna adım dedi. Dikkat edemedim tabi yediklerime.
Ama dışarı çıkmak benm içşn büyük insanlık içşn küçük adım kabul
Akşam baya zorlandim aciktim ama yemedim 20.00 den sonra yemiyorum saati biraz daha aşağı da cekebilirim ilerleyen günlerde. Simdilik iyiyim çay şekerini biraksam belki baya farkedicekmalipina Aktif Lora M Musluk Suyu ne yaptınız durum raporu alayım
Sıkı kural yok, yediklerimizi kilomuzu paylaşmak yok, herkes kendi bilsin yeter
Oruç saatine dikkat edelim , porsiyonları(zararlı olanları diyorum)azaltalım. Evde ne varsa ondan kararında yiyelim. Suyu hayatımıza dahil edelim o kadar.
Bence çok kolay
Olsun şimdilik alışma evresindesin, zamanla saati aşağı çekersin. Bende o civarda başlıyorum.Akşam baya zorlandim aciktim ama yemedim 20.00 den sonra yemiyorum saati biraz daha aşağı da cekebilirim ilerleyen günlerde. Simdilik iyiyim çay şekerini biraksam belki baya farkedicek
Mali nasıl oldun?18.30 oruca başladım hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?