niyet?

anladğm kadarıyla öpmek.
O zaman biraz aceleci davranmış, epi topu 1-2 haftadır çıkıyorsunuz, senin hazır hissetmeni beklemesi gerekiyordu; bu kadar üstelemesi hoş değil.
Duygularından, hissettiklerinden bahset ona.

kible ya da mible banane.
sen burada başkalarına ahlaksız damgası yapıştırmaya kendinde hak görüyorsan tepki alınca hemen geri çekilmeyeceksin o zaman.
Hep aynı şey olmuştur hayatta ve sanalda da.
Kendini insan nasıl görüyorsa öyle anlar.
Ancak ben artık deneyimliyim bu konuda.
Lütfen ahlaksız damgası vurduğum satırları ekler misiniz?

ısrar benim şüphelenmeme neden oldu sadece

gel birlikte olalım dememiş ki birkaç haftalık bir ilişkide öpmekten kaçınmak ayrı ama bu tip şeyler spontane gelişir hesabı kitabı yoktur şu kadar sürede şunu yaşarız diye bir hesabı olmaz.

O zaman biraz aceleci davranmış, epi topu 1-2 haftadır çıkıyorsunuz, senin hazır hissetmeni beklemesi gerekiyordu; bu kadar üstelemesi hoş değil.
Duygularından, hissettiklerinden bahset ona.
bahsetsemde tartışıyoruz bu konuda uzlaşamıyoruz bi türlü.

Hep aynı şey olmuştur hayatta ve sanalda da.
Kendini insan nasıl görüyorsa öyle anlar.
Ancak ben artık deneyimliyim bu konuda.
Lütfen ahlaksız damgası vurduğum satırları ekler misiniz?

nedense kafası hep cinselliğe çalışan kişiler kendinden bilmez bazı şeyleri ama karşı taraf öyledir. anladım ben seni yorma..

Yok sen beni anlama.
Attığın iftiranın kanıtını göster.
O şekilde devam edelim çamur atarak değil.

çamur atmak muhafazakar kafaya yakışır ancak.
konudaki ilk mesajlarına bak dokunduran kız bulacak filan diye sıralarken çok ahlaklımı görünüyordun?

çamur atmak muhafazakar kafaya yakışır ancak.
konudaki ilk mesajlarına bak dokunduran kız bulacak filan diye sıralarken çok ahlaklımı görünüyordun?
Bu sözde ne var?Neden rahatsız oldunuz?Dokunduran kız demeyip ne deseydim daha ahlaklı bir ifade olurdu?Cinselliği özgürce ve sınırsızca yaşayan kız ifadesini kullansam yine ahlaksızca mı olurdu sizce.

Konuda dokundurma ifadesi kullanıldığı için bende o ifadeden türettim.
Bu arada sürekli muhafazakar kafa diyerek beni asıl taciz eden sizsiniz bu sizce ahlaklı bir davranış mı?

Yine neler yazılmıştır kim bilir...

Ama bu sorunun cevabını burada bulamazsınız.

Dokunarak sevmekte sakınca gören kadınlar da var görmeyenler de.

Sadece kadınların fikri de meseleyi çözmez.

Çünkü tıpkı bizim gibi erkeklerin de görüşleri farklı...

Kimi kendinden önce on tane erkek arkadaşı olmasını umursamaz sevgilisinin...

Kimisi el değmemişini arar.

Kimi dokunur öper, sonra evlenir.

Kimisi de "Benim gibi kimlerle daha yaşamıştır bunları" der, ilk kendi öper ama evlenmez...

Ama net olan şu ki hayatınızdaki insanın niyetini sorgular hale geldiyseniz ters giden bir şeyler vardır zaten...

mesele ifade değil mesela ilişkisine öpmesine izin veren kızları diğer mesajlarda olduğu gibi ahlaksız sınıfına koymanız sanki bunu yapan kız namussuz gibi anlatıyorsunuz. aman koru kendini diye konu sahibini sanki izin verirse namussuz olacakmış gibi töhmet altında bırakıyorsunuz.

muhafazakar kafa kavramında ne var bu ülkede her türlü pisliği muhafazakar geçinenler yapmıyormu?
hapishaneler hep dinsiz doluda benimmi haberim yok.

Siz nasıl istiyorsanız öyle anlıyorsunuz.

Aman koru kendini namussuz olursun demek ile kendin ol sadece erkek istiyor diye kurallarından taviz verme demek aynı şeyler değil.Ben ikinci ifadeyi kullandım.

Diğer mesajlarımda da ben kimseye ahlaksızlık imasında bulunmuyorum.Çünkü herkes kendi hayatının hesabını verecek burdaki kimsenin namusu bana sorulmayacak bu neden ile ben insanları sınıflandırmak ile uğraşmıyorum.Benim amacım sorulara kendi doğrularımı yazmak belki faydalanan biri olur çünkü bende burdan okuduğum bazı şeylerden faydalanıyorum.

Bu arada yaptığınız genellemeler ilgimi çekmiyor çünkü sizin bu kadadr net konuşmanızı sağlayacak ne tür veriler var ki elinizde hepimizin bildiği medya haberlerinden başka.

Bence din konularını fazla kaşıyıp konunun kapanmasına ve sizinde uzaklaştırılmanıza neden olmayın.Sonuçta konu sahibinin hakkına girmeyelim.

kendi doğrularınızı başkasına neden dayatma peşindesin ki?

bir ilişki yaşanıyorsa kural filan olmaz yani şu kadar sürede öpersin şu kadar sürede sarılırsın denmez içten gelen duygular insanı yönlendirir.

erkek dedi ki gel cinsellik yaşayalım kız hayır olmaz dediğinde erkek ısrar ederse burada ikili bir sorun ortaya çıkar zira bir tarafın kuralı cinsellik yaşamamaksa ötekinin de yaşamak üzerine kim kimin kuralına uyacak?

eğer her harekette 500 kere düşünecekse bir genç kız hiç sevgili olmayacak.
ki böyle yaparak daha fazla değer görüyor olsa bugün kadın cinayetlerine maruz kalanların hepsinin sevgiliyken öpüşenler olması gerekirdi ki bunun öyle olmadığını biliyoruz. demek ki değeri öpmek ya da öpmemek belirlemiyor.

sizin doğrularınızda ciddi bir sıkıntı var.
çünkü gerçek hayatta karşılığı yok.

bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti

Sondan başlayayım.Benim doğrularımın karşılığı gerçek hayatta cidden zor.Bu konuda sana hak veriyorum.

Kadının değerini belirleyen tek şey elbette öpmek yada öpmemek değil ama bu çok önemli bir gösterge bir erkek için.
Eğer el deymemiş bir kızla evenmek istiyorsan öpüşmüş kız değersizdir.
Ama erkek geçmişi olan biri ile evlenecek ise kadının önceden yaşadıklarını elbette sorun etmemeli.Hatta iyi öpüşmesi onun için kadının değerini artırır bile.

Daha öncede söylediğim gibi eylemi isteyen, istemeyene uymak zorunda.Yoksa eylem gerçekleştikten sonra geri dönüşü yok ama bir isteğin geri çevrilmesi aynı şey değil.Umarım anlatabilmişimdir.

el değmemiş kız ne demek bir kere?
buzdolabımı alıyoruz bulaşık makinesi mi ne saçma bir tabir bu?

karşınızdaki insan hanımefendi insan.
erkeklerin pis zihniyetlerini burada savunuyorsunuz bir de yazık.

erkekler her haltı yesin ama kıza gelince ama öpüşmesin yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…