- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Bi şarkı vardı aklıma geldi ,ne de gereksiz ,nasıl hafızamda kalmış acabaPardon belini sarasim demis birsey değiştirir mi
Yine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyimBelini kavradiktan sonra ne yapmayı planlıyor sence ? Daha açık yazmasına gerek var mı ? Muhabbet cinsellige kayacak tabi ki
Olsun, elin adamına ne diye fotoğraf atıyorsunuz ki?Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan
Oy yerim ben seni :))) doğru insanı bulmak çok xor, kısmet.Yine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyim
:):) pardon benim devreler karışmışCanım diyorum ki yanlis kişiye yaziyosuny, konu sahibi ben değilim,konuya bir daha bak.
Kocaman opucuk sana canım:):):) pardon benim devreler karışmış
Bnce siz iyice anlamaya calısın ne yapmak istedgini fazla baglanmadan gercek yüzünü ögreninki sonra pisman olmayın üzülen siz olursunuz niyeti kötuyse baska kızlara dal atar sizde üzüldügünzle kalırsnzYarın yazarsa cevap vermeyim mi
Tabi ki cevap verme . İnsan karşılıklı tanışıp sohbet ettiği adama güvenemiyor, sen netten tanıştığın tek derdi ç.kü olan bir adama yazayım mı diyorsunYine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyim
bende çok öptümKocaman opucuk sana canım:)
Ben de masum resimlerden bahsettim zaten, günlük resimler. Ama yine de erken geldi bana . Benim eski sevgilimde ilk resmim, iki aylık sevgili iken WhatsApp profil resmi koymuştum onu ss almış o sayede olmuştu. Ki biz ilk günden beri yüz yüze tanisiyorduk. Fazla hızlı gitmeyin diye uyarmak istedim. Niyeti kötüdür iyidir bilemem belki de size iltifat etmek istedi ama bana pek iyi niyetli gelmedi. Kararı yine de siz vereceksiniz ama fazla hızlı gitmeyin derim. Bı yüzyüze tanissaydiniz keske.Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan
Hiç buluşma konusunu açmadı galiba haklısınız ama şimdi ne yapicam bilmiyorum yarın o yazana kadar belli cem yazmazsa heryerden çıkarıcam yazarsa soğuk ve geç cevaplar vericemBen de masum resimlerden bahsettim zaten, günlük resimler. Ama yine de erken geldi bana . Benim eski sevgilimde ilk resmim, iki aylık sevgili iken WhatsApp profil resmi koymuştum onu ss almış o sayede olmuştu. Ki biz ilk günden beri yüz yüze tanisiyorduk. Fazla hızlı gitmeyin diye uyarmak istedim. Niyeti kötüdür iyidir bilemem belki de size iltifat etmek istedi ama bana pek iyi niyetli gelmedi. Kararı yine de siz vereceksiniz ama fazla hızlı gitmeyin derim. Bı yüzyüze tanissaydiniz keske.
Soguk ve gec cevap vermene gerek yok engeli bas yol ver canim hic hos degil sapik adam belkide kac yas buyuktur senden yalan soyluyordur o sana yaşını işini bile. Inanma sakin dikkatli ol lutfen. ÖptümHiç buluşma konusunu açmadı galiba haklısınız ama şimdi ne yapicam bilmiyorum yarın o yazana kadar belli cem yazmazsa heryerden çıkarıcam yazarsa soğuk ve geç cevaplar vericem
Neyini anlatalim size görmüyor mudunuz adam resmen laubali. Tanimadiginz adama neden öpücüklü resim stiyorsunuz ki hadi attiniz yaptigi yorumlardan nasil hoşlaniyorsunuz. Zaman cok piss tanimadigm insanin resmime bakip cok tatli öpeyim vs demesi benim midemi bulandirir şahsen. Bu kadar laubali olmayin size tavsiyem. Ha hoşlaniyorsaniz o zmn bu yolda emin adimlarla gidin sevgili olun madem, ortada bisey yokken boyle olmaniz ne bilim..Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Neyini anlatalim size görmüyor mudunuz adam resmen laubali. Tanimadiginz adama neden öpücüklü resim stiyorsunuz ki hadi attiniz yaptigi yorumlardan nasil hoşlaniyorsunuz. Zaman cok piss tanimadigm insanin resmime bakip cok tatli öpeyim vs demesi benim midemi bulandirir şahsen. Bu kadar laubali olmayin size tavsiyem. Ha hoşlaniyorsaniz o zmn bu yolda emin adimlarla gidin sevgili olun madem, ortada bisey yokken boyle olmaniz ne bilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?