Niyeti kotumu yoksa normal şeyler mi ?

Pardon belini sarasim demis birsey değiştirir mi
Bi şarkı vardı aklıma geldi ,ne de gereksiz ,nasıl hafızamda kalmış acaba

Çilek dudaklarına yapışıp kalicam, gözlerinden kalbine akicam

Küçücük çocuklara tecavüz edip öldürüyorlar ( gebersin sapik k.pekler)
Bu ne cesaret ?

Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan
Olsun, elin adamına ne diye fotoğraf atıyorsunuz ki?
Bir kaç kere buluşun, görüşün, sevgiliniz olsun, baktınız düzgün biri anca o zaman.
Sizin o masum sandığınız fotoğrafları hengi ahlaksız sitelerde banner olarak kullanılabileceğini biliyorsunuz, değil mi?

Yarın yazarsa cevap vermeyim mi
Bnce siz iyice anlamaya calısın ne yapmak istedgini fazla baglanmadan gercek yüzünü ögreninki sonra pisman olmayın üzülen siz olursunuz niyeti kötuyse baska kızlara dal atar sizde üzüldügünzle kalırsnz

Dikkatli olun.. devir değişti tanımadıklarınıza kendinizle alakalı hiç bir şeyinizi göndermeyin. Bana pek iyi niyetli gelmedi..

bu biraz da sizin aranızda gecen konusmalara baglı değil mi? ben de erkek arkadasımla online bir savas oyununda tanıstım 2 sene kadar beraber oynadık sonra bulustuk arkadasca sonra ilerledi birseyler her ilişki baska detay lazım

Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan
Ben de masum resimlerden bahsettim zaten, günlük resimler. Ama yine de erken geldi bana . Benim eski sevgilimde ilk resmim, iki aylık sevgili iken WhatsApp profil resmi koymuştum onu ss almış o sayede olmuştu. Ki biz ilk günden beri yüz yüze tanisiyorduk. Fazla hızlı gitmeyin diye uyarmak istedim. Niyeti kötüdür iyidir bilemem belki de size iltifat etmek istedi ama bana pek iyi niyetli gelmedi. Kararı yine de siz vereceksiniz ama fazla hızlı gitmeyin derim. Bı yüzyüze tanissaydiniz keske.

Hiç buluşma konusunu açmadı galiba haklısınız ama şimdi ne yapicam bilmiyorum yarın o yazana kadar belli cem yazmazsa heryerden çıkarıcam yazarsa soğuk ve geç cevaplar vericem

İnternetten hiç sağlam bir ilişkiye şahit olmadım. Klavye başındaki adam normal hayatından çok çok farklıdır. Bence hiç bulaşmayın tekrar yazsın yazmasın farketmez şimdiden çıkarın her yerden reelden şaşmayın tabi ailenizin her zaman onayı ve haberi olsun

Hiç buluşma konusunu açmadı galiba haklısınız ama şimdi ne yapicam bilmiyorum yarın o yazana kadar belli cem yazmazsa heryerden çıkarıcam yazarsa soğuk ve geç cevaplar vericem
Soguk ve gec cevap vermene gerek yok engeli bas yol ver canim hic hos degil sapik adam belkide kac yas buyuktur senden yalan soyluyordur o sana yaşını işini bile. Inanma sakin dikkatli ol lutfen. Öptüm

Neyini anlatalim size görmüyor mudunuz adam resmen laubali. Tanimadiginz adama neden öpücüklü resim stiyorsunuz ki hadi attiniz yaptigi yorumlardan nasil hoşlaniyorsunuz. Zaman cok piss tanimadigm insanin resmime bakip cok tatli öpeyim vs demesi benim midemi bulandirir şahsen. Bu kadar laubali olmayin size tavsiyem. Ha hoşlaniyorsaniz o zmn bu yolda emin adimlarla gidin sevgili olun madem, ortada bisey yokken boyle olmaniz ne bilim..

ya yaşı küçük sanırım konu sahibinin umarim uzaklasir o adamdan

Herkes yaşını sormuş bir yaşını söyle yorumlar değişir..yaşın şöyle bir önemi var 20 üstüysen ki bana göre bu 25 üstü olmalı başının çaresine bak koca kadınsın nette tanıştığın adama fotoğraf atmaman gerektiğini bilmiyormusun neler oluyor hayatta az haber oku birde çevresi tarafından sevilen biri olduğunu fotoğraflardan anlayacak kadar öngörün varda fotoğraf atmaman gerektiğini anlayacak kapasiteye niye sahip değilsin denir...20 yaş altıysan bak güzelim insanlar eşlerine bile fotoğraf atarken tereddüt ediyor ortalık kötü lütfen yaşın gençmiş etrafında okulunda gördüğün bildiğin bir adamla ol adı üstünde sanal hayat gerçek değil..sonradan üzüleceğin şeyler yaşama kendini tehlikeye atacak herşeyden annen baban hattına uzak dur..3 yasında çocuğa sulanan varlıklar var insanlar kötü olabiliyor kendini koru..deriz

Şu durumda bile allahın sapığını teşhis edemeyecek kadar kör olamazsınız.
Ne demek foto istemesi normal geldi?
Kim internetten tanıştığı birine opücuk atarak foto çekmeyi normal bulir?
Uzak durun şu sapıktan

Adam sanal tatmin için adım adım yaklaşıyor. Engelle yoksa ya miden bulanacak ya da başın ağrıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…