Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filanBen internette tanıştığım birine güvenip resim atmazdim açıkçası. Hem de daha bir ay falan olmuş ve hiç bulusmamissiniz. Dört beş ay tanisaydiniz birbirinizi. Onun söylediği laf ta fazla hızlı geldi bana. Hiç yüz yüze görüşmeden iyi guveniyorsunuz. İnsan yüz yüze görüştüğü, yıllardır sevgilisi olan kişiyi bile hiç taniyamamisim diyebiliyor bence dikkatli olun.
Resim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuzBir insan neden resim isterki cok sacma acıkcasi zaten sosyal medyada vardir resimlerniz baksin ordan szinde opucuklu video atmanz sacma olmus adamın niyeti belli zaten kotu oldugu yoksa neden resim isteyip belini kavrayasm geldi desin ki
Bu bildiğin sapık. .Ne demek belini kavrayasım geldi..eee devamı onuda bir daha ki resim attığınızda yazar.Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan
Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini kavrayasım geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
kaç yaşındasın 15 miBelini kavrayıp opesi gelmiş...
Ben değil ben 35 :)))kaç yaşındasın 15 mi
Pardon belini sarasim demis birsey değiştirir miBu bildiğin sapık. .Ne demek belini kavrayasım geldi..eee devamı onuda bir daha ki resim attığınızda yazar.
Lütfen genç arkadaşım kimseye masum da olsa foto atmayın.
Net te vardır resimlerimiz diyelim hadii guncel resmnizi istedi snra neden opucuklu bir resim ve cinsel icerikli bir msj buda normal degil yani szinle bir adim atmak istese ciddi bir konusma bulusma isterdi boyle sacma resimler degil bnce kendnizi kullandırmayn ciddi olsa ciddi davranrdi (kullandırmayın derken yanls anlamayın )Resim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz
Belini kavradiktan sonra ne yapmayı planlıyor sence ? Daha açık yazmasına gerek var mı ? Muhabbet cinsellige kayacak tabi kiResim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz
Ben değil ben 35 :)))
ben değil ben 35 :))) nedir yetişkin olmadığınızı düşünüyorum konunuza atfenBen değil ben 35 :)))
Değişmez..Daha tanımıyor etmiyor.Ya fena abazan, ya sapık iki türlü de uzak durmalısınızPardon belini sarasim demis birsey değiştirir mi
Canım diyorum ki yanlis kişiye yaziyosuny, konu sahibi ben değilim,konuya bir daha bak.ben değil ben 35 :))) nedir yetişkin olmadığınızı düşünüyorum konunuza atfen
Yarın yazarsa cevap vermeyim miNet te vardır resimlerimiz diyelim hadii guncel resmnizi istedi snra neden opucuklu bir resim ve cinsel icerikli bir msj buda normal degil yani szinle bir adim atmak istese ciddi bir konusma bulusma isterdi boyle sacma resimler degil bnce kendnizi kullandırmayn ciddi olsa ciddi davranrdi (kullandırmayın derken yanls anlamayın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?