kız aklı kaz aklı derlerya o hesap kusura bakmayın da kaz mısınız bu ne rahatlık yarın öbürgün tehdit ediyor beni diye konu açmazsın umarın. kim şeyim hıyar diyorsa bi avuç tuz alıp koşmayın ne olur......
kız aklı kaz aklı derlerya o hesap kusura bakmayın da kaz mısınız bu ne rahatlık yarın öbürgün tehdit ediyor beni diye konu açmazsın umarın. kim şeyim hıyar diyorsa bi avuç tuz alıp koşmayın ne olur......
Hahah cok güldüm cok dogru tespit hep erkekleri sucluyoruz ama kızlardada bazen akıl nerelerde calısıyor belli olmuyor :)kız aklı kaz aklı derlerya o hesap kusura bakmayın da kaz mısınız bu ne rahatlık yarın öbürgün tehdit ediyor beni diye konu açmazsın umarın. kim şeyim hıyar diyorsa bi avuç tuz alıp koşmayın ne olur......
Kız aklı kaz aklı???
Hic hayatimda duymadigim sozler..
Neyse ogrenmis oldum
Hahah cok güldüm cok dogru tespit hep erkekleri sucluyoruz ama kızlardada bazen akıl nerelerde calısıyor belli olmuyor :)
Biz her bize gülümseyen erkekle evlenme hayali kurmaya baslarsak böyle olur :)yani erkek zaten gerizekalı apaçık ortada aklıyla şeyi yer değiştirmiş çok bariz ortada da kızlar akıllı olmalı buna sinir oluyorum az akıllı olun kullandırmayın kendinizi sonra ah vah tüh oluyo işte kaç konu okuyoruz burda
Biz her bize gülümseyen erkekle evlenme hayali kurmaya baslarsak böyle olur :)
Kızımız fazla saf öpücüklü video atmak nedir gercekten hadi foto attın sosyal medya kullanıyorsanız her yerde fotolarımız var zaten de öpücüklü videoda adam tabi belinede dolanır dudagınada yapışır az bile söylemiş :)
Malesef her zaman kadınlar haklı değil :)adam napsın demi arzetmiş talepte var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?