Niyeti kotumu yoksa normal şeyler mi ?

Hic hayatimda duymadigim sozler..
Neyse ogrenmis oldum

Tabiki normal değil. Daha yüzyüze gelmemişsiniz , kurduğunuz ilişkinin bir adı dahi Yok. Ne münasebet beline sarılmayı isteyebilmek. Benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda aylarca elimi bile tutmadı, benden izin bekledi bunun için, birbirimizi tanıdık emin olduk ve öyle ilerledi ilişkimiz. Şimdi tanışmadan direk beline sarılan, tanışınca daha ne beklentilere girer biraz daha düşün istersen..?

Siz iyi misiniz?
Fotoğraflara bakıp neler yaptığını düşünemediniz mi? 1 aydır konuşuyorsunuz sadece. Sapık yahu bu, bildiğin düz sapık.
Gelinlik modeli falan bakmadınız inşallah.

Erkek resim ister ok de sen öpücüklü video niye atarsın yahu adamın niyeti iyiyse bile artık basit kız olarak görüyor seni tebrikler

Hahah cok güldüm cok dogru tespit hep erkekleri sucluyoruz ama kızlardada bazen akıl nerelerde calısıyor belli olmuyor :)

Arkadaşım kimseye foto video atma lütfen.onları nerede kullanacağını veya bi siteye falan göndermeyeceğini nereden biliyorsun. Hiç masum değil. Gençsin görememen normal. Şaşirmayacağım.ama lütfen dikkate al. O insanla görüşmeye devam etmemelisin.

Çocuk musunuz nasıl güvenip hiç görmediğiniz birine fotoğraf video atarsınız? İnternetin ne olduğunu bilmiyor musunuz? O videoların yayılması üç dakikayı almaz.

Kız aklı kaz aklı???

şaşıracak bir şey yok genelleme gibi duruyor ama burda ki maksat bu arkadaşa yazmış olmam lafı tasvip ettiğim anlamına gelmesin ama hakkatten bu arkadaşa cuk diye oturdu bu laf sinirimi bozardı bu laf ama uyan kişiler vamış malesef

Hahah cok güldüm cok dogru tespit hep erkekleri sucluyoruz ama kızlardada bazen akıl nerelerde calısıyor belli olmuyor :)

yani erkek zaten gerizekalı apaçık ortada aklıyla şeyi yer değiştirmiş çok bariz ortada da kızlar akıllı olmalı buna sinir oluyorum az akıllı olun kullandırmayın kendinizi sonra ah vah tüh oluyo işte kaç konu okuyoruz burda

Yahu kocalarımıza atmıyoruz böyle şeyler tanımadığın adama niye atıyosun bide normal geldi diyosun

Niyeti belli, resim atmayı kesip engellemenizde fayda var. Hiç tavsip etmem böyle şeyleri. Beline sarılmak felan, bnce sizi yoklamış. Muhabbeti nereye kadar ilerletebileceğini düşünmüş. Sizden bi sinyal beklemiş. Sosyal medya arkadaşlığı bana hiç bi zaman sıcak gelmedi. Yinede karar sizin

Biz her bize gülümseyen erkekle evlenme hayali kurmaya baslarsak böyle olur :)
Kızımız fazla saf öpücüklü video atmak nedir gercekten hadi foto attın sosyal medya kullanıyorsanız her yerde fotolarımız var zaten de öpücüklü videoda adam tabi belinede dolanır dudagınada yapışır az bile söylemiş :)

adam napsın demi arzetmiş talepte var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…