Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Yine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyim
Vakit geciriyor egleniyor. Sakin guvenmeyin.Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
bu Konuşmanın devamı Üzerinde ne var En çok sevdiğin renk en çok hangi renk iç çamaşırları giyersin bu gece uyurken birlikte yatalım mı Ama hiçbir şey yapmayacağım söz diye diye dilerler seni düşünerek kendimi rahatlattı m seni hayal ettim seni çok özlüyorum seni öpmek istiyorum seni çok arzuluyorum diye devam eder. Bu Bu şekil başkası yazınca bir şey ifade etmez fakat zaafin olan birisinden birisinden içinin yağları erir o o yüzden bu tipten uzak dur özellikle Yaşın küçükse elindeki fotoğraflar masum bile olsa sana şantaj tehdit tuzak yapacak kadar işe yarar sonrası Dipsiz Kuyu .. umarım bablanmam ama maalesef Masum başlayıp sonu intihara kadar giden teknolojik bir felaket genç kızlarımızın çok sık düştügu bir tuzakResim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?