Bu kadar mı çaresizsiniz?Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Bu kadar saf olmayın ya ciddiyim bakInternette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Çok safsınız anladigim kadariyla. Adam resmen kudurmuşYine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyim
Bu bildiğin sapık. .Ne demek belini kavrayasım geldi..eee devamı onuda bir daha ki resim attığınızda yazar.
Lütfen genç arkadaşım kimseye masum da olsa foto atmayın.
Sizin fotolarinizi malum sitelerde kullanilmak icin veriyordur belki. Ne bileyim nasil guveniyorsunuz ki? Gunumuzde bunca cirkin olaylar yasanirken?Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?