• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyeti ne?

Kitapcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
89
Puanlar
98
Arkadaşlar ben instagramı aktif kullanmam ama okuduğum kitaplardan alıntılar paylaşırım ya okuduktan sonraki düşüncelerimi paylaşırım bir nevi inceleme gibi. Çoğu psikolojiktir ya da psikologların özsaysı, insan kişiliği vs kesitlerini. İstisnasız ben ne zamam bunları paylaşsam aynı gün görümcem eşime mesaj atıyor. Evlilik nasıl ne yapıyorsun diye. (Tablette watsapp hesabı açık eşimin bildirim ekranında gözüküyor.)
İki ihtimal var benim paylaşımlarımdan eşimle aramın kötü olduğunu düşünüp bir sorunumuz mu var diye yokluyor.
Ya da eşime benim paylaşımlarımı söyleyip neden böyle paylaşıyor diye öğrenmek için.
sizce kötü niyetli mi yazıyor?

bence gizleyin ondan çok mu önemli görmesi görümcenizde görmeyi versin paylaştıklarınızı umursamam

seni görünce aklina abisiyle ne zamandir görüşmediği geliyordur neden hemen kötü yoruyorsun ki?
bence herseyi kisisel almamakla ilgili okumalar da yap.

seni görünce aklina abisiyle ne zamandir görüşmediği geliyordur neden hemen kötü yoruyorsun ki?
bence herseyi kisisel almamakla ilgili okumalar da yap.
O zaman kardeşi paylaşım yaptığında ya da eşimle fotoğraf paylaşınca da yazabilir demi?

Arkadaşlar ben instagramı aktif kullanmam ama okuduğum kitaplardan alıntılar paylaşırım ya okuduktan sonraki düşüncelerimi paylaşırım bir nevi inceleme gibi. Çoğu psikolojiktir ya da psikologların özsaysı, insan kişiliği vs kesitlerini. İstisnasız ben ne zamam bunları paylaşsam aynı gün görümcem eşime mesaj atıyor. Evlilik nasıl ne yapıyorsun diye. (Tablette watsapp hesabı açık eşimin bildirim ekranında gözüküyor.)
İki ihtimal var benim paylaşımlarımdan eşimle aramın kötü olduğunu düşünüp bir sorunumuz mu var diye yokluyor.
Ya da eşime benim paylaşımlarımı söyleyip neden böyle paylaşıyor diye öğrenmek için.
sizce kötü niyetli mi yazıyor?
Ben olsam eşime sorardım maden bildirim geliyor ve hesap yüklü. Böyle bir mesaj gördüm evliliğimizde senin açından bir sorun var ve sen bunu kardeşine mi anlattın böyle mesaj atıyor diye.

O zaman kardeşi paylaşım yaptığında ya da eşimle fotoğraf paylaşınca da yazabilir demi?
esin cok paylasim yapiyor mu?
bu kadin ayik 30 gunu hic yazmıyor, abisiyle konusmuyor da senin paylasim yaptigin 3 gun mu pesisira "nasilsin abi evlilik nasil" diye soruyor?

Ben olsam eşime sorardım maden bildirim geliyor ve hesap yüklü. Böyle bir mesaj gördüm evliliğimizde senin açından bir sorun var ve sen bunu kardeşine mi anlattın böyle mesaj atıyor diye.
ay ne alaka ya.
İnsan kardesine de "naber nasilsin evlilik nasil gidiyor" diye sormayacaksa, bunun da hesabi sorulacaksa...
şu kkda kimsenin gecinmeye gönlü yok heralde bu aralar

ay ne alaka ya.
İnsan kardesine de "naber nasilsin evlilik nasil gidiyor" diye sormayacaksa, bunun da hesabi sorulacaksa...
şu kkda kimsenin gecinmeye gönlü yok heralde bu aralar
Ben kardeşime durup dururken evlilik nasıl gidiyor diye sormam nasılsın keyfin nasıl diye sorarım. Evlilik nasıl gidiyor genelleme bir soru ve araştırmaya meyilli benim için. Eğer bir sorununu anlattıysa o zaman sorarım.Durduk yere sorulacak bir soru değil. Nasılsa nasıl.

cok ilişki, evlilik, yalnızlık vs. gibi konularda psikolojik bağlamda bişeler paylaşıyorsanız sorun mu var diye düşünüyor olabilir. benim aklıma ilk bu gelirdi. kaldı ki ben de cok aynı konuda psikolojik habire bişeyler paylaşan arkadaşlarım hakkında öyle düşünebiliyorum. bence genel bir algı var o noktada.

Yeni evliyseniz sorması garip gelmez bana ama yeni değilse bir ne alaka olur insan

eşinle sorunun var diye düşünüyor olabilir
kötüniyetli olduğunu sanmıyorum

Back
X