- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
Bende sohbetinize katılabilirmiyim
Bende sohbetinize katılabilirmiyim
yeni topik var haaaannnımmmmm..ben de geldim ben de..
yeni topik var haaaannnımmmmm..ben de geldim ben de..
oo melte gelmiş hoşgeldin tatlım topic ismi yıne hoş ve bizi anımsatıyor demı
hoşgeldin haaaaanıııımmmmmmyeni topik var haaaannnımmmmm..ben de geldim ben de..
hoşgeldin haaaaanıııımmmmmm
tabıkıııııı hoşgeldın nerelerdennn yazarsın bize :))
ıyı geceler canım tabıkı gel katıl sen de.bahset kendınden hadı tanısalım
hakkatten yaaa kopyala yapıştır yapmayı düşünüommhoşbulduk canım.yalnız gebe kaldığımızda haber verecek o kadar çok topik var ki.. yazmaktan bir hal olacaz. aman bebeiş gelsin de yazmaya kalsın iş
Hoşbuldum kızlar ben izmitte oturuyorum 11 yıldır evliyim coçuğum yok sizde kendinizden bahsedermisiniz biraz adım zeynep bu arada
Hoşbuldum kızlar ben izmitte oturuyorum 11 yıldır evliyim coçuğum yok sizde kendinizden bahsedermisiniz biraz adım zeynep bu arada
hoşbulduk canım.yalnız gebe kaldığımızda haber verecek o kadar çok topik var ki.. yazmaktan bir hal olacaz. aman bebeiş gelsin de yazmaya kalsın iş
olsun yeterki hamile olalımdaaa yazarız topic topicc:)))
Zeynep ne kadar zamandır deniyorsunuz bebek yapmayı??
Cnm 9 yıldır ama şuan tedavi görmüyorum
yazarız valla:)zeyneep bu arada bende 1 yıllık evlıyım kırklarelınde oturuom çalışma var ama bebek yokk:26:olsun yeterki hamile olalımdaaa yazarız topic topicc:)))
ben de bır yıllık evlıyım canım edırnede oturuyorum.benm de bebısım yok,ama calısma cook
sorun varmıydı canım varsa neydi?canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz...sağ salim sağlıkla alırsın kucağına..sabırla beklemişsiniz bunca zaman.Allah görsün sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?