No Stres Yes Bebek :)

aynen bence de beklemek en iyisi.ben kan testi yaptırana kadar evde 3 test yaptım çıkmayınca gittim kan verdim negatif çıktığı anı hiç unutmuyorum yıkılmıştım.evde adet olup da öğrensem daha az üzülürdüm heralde

Ben bu gün beklesemde yarın o testi yapıcam yav.. Nasıl olsa ondan sonraki güne de hastalanıcam.. O yüzden en azından test elimde kalmasın.. :)

Ben bu gün beklesemde yarın o testi yapıcam yav.. Nasıl olsa ondan sonraki güne de hastalanıcam.. O yüzden en azından test elimde kalmasın.. :)

evet işte evde test olunca inan dayanamıyooo:))ben adet olduğum gün daha olmadan almıştım hem de 2 tane.sonra adet oldum eminimki benim de gecikse dayanamam yine:)çünkü o evdeki testler batar bana:)sen de istiyoan yap rahatla stres atarsın oohhh

Ben de gaza gelmeyi bekliyordum zaten.. :))) Hatta şimdi öyle bi geldim ki gidip yapsam mı diyorum.. :) Ama iyice idrarı bekletmek mi lazım napmak lazım sazende.. Bi test canavarı olarak senden yorum bekliyorum.. :)

he ya yapta bız de kurtulalım sen de arkadas:)bu ne yahuu:)no stresmıs bır de:)

Ben de gaza gelmeyi bekliyordum zaten.. :))) Hatta şimdi öyle bi geldim ki gidip yapsam mı diyorum.. :) Ama iyice idrarı bekletmek mi lazım napmak lazım sazende.. Bi test canavarı olarak senden yorum bekliyorum.. :)

he ya yapta bız de kurtulalım sen de arkadas:)bu ne yahuu:)no stresmıs bır de:)

ben yapma dedim ama yine de yapcak:)nafile:) en iyisi sanemin dediği gibi yapda kurtulalım:)) ama yumurtlama tarihin ne zamandı 1 hafta geçtimi üstünden geçmediyse hiç boşuna yapma derim.

ben yapma dedim ama yine de yapcak:)nafile:) en iyisi sanemin dediği gibi yapda kurtulalım:)) ama yumurtlama tarihin ne zamandı 1 hafta geçtimi üstünden geçmediyse hiç boşuna yapma derim.

bırak kız yapsın da kurtulsun:)madem dınlemıyor bızıı,ne soylesek nafıle.no stres yes bebek desen bırak:)hepımızı kurtarsın:):)

eehh ne diyelim yetsin o zaman:) ama bana önceden dedikleri idrara azcık sıkış 4-5 saat falan ama bunun için öle gidip su falan içme fazla fazla:)))

4-5 saat mi.. Mümkünatı yok.. :)) Benim rekorum 2 saat zaten.. :) Neyse canım belim ağrımaya başladı zaten.. Regliye girmeden, şu testi zebil etmeyip yapayım bari.. :) Hadi öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…