- Konu Sahibi bir_zamanin_prensesi
-
canım benim eşim ilk olarak tüp bebek merkezinde yaptırdı.acıbadem i aradı spermiogram testi yaptıracağım dedi.ikinci testte ise ürolağa gidecek.benim sana tavsiyem ilk olarak ürologda yaptırın.çünkü tüp bebek merkezleri tüp bebeğe odaklı çalışıyor.üroloğa gidip test yaptırıp düşük çıksa bile ilaç veriyor.ayrıntılı muayene ediyorlar.ama tüp bebek merkezleri düşük çıktı tüp bebek yapalım diyolar.
anladım canım urologa gıdelım o zamn bızde.ona da spermıogram testı mı yaptıracagız dıyoruz?
valla canım bebısler gelene kadar ne dersek dıyelım bu stresın caresı yokevet bn cok pısman oldum yaptıgım ıcın gecmeden.bak 3 gun beklesem gelecekmıs ne gerek var onceden can sıkmaya.barı olduktan sonra sıkarız canımızı:)
aynen bence de beklemek en iyisi.ben kan testi yaptırana kadar evde 3 test yaptım çıkmayınca gittim kan verdim negatif çıktığı anı hiç unutmuyorum yıkılmıştım.evde adet olup da öğrensem daha az üzülürdüm heralde
Ben bu gün beklesemde yarın o testi yapıcam yav.. Nasıl olsa ondan sonraki güne de hastalanıcam.. O yüzden en azından test elimde kalmasın.. :)
hmm anladım canım.evet canım kadın dogumcuya gıdecegım zaten.bu sperm testını urolog mu yapıyor canım,bebek ıcın mı geldık dıyoruz nasıl oluyor?sagol canım yedıreyım bol bol o zaman:)
canım benim eşim ilk olarak tüp bebek merkezinde yaptırdı.acıbadem i aradı spermiogram testi yaptıracağım dedi.ikinci testte ise ürolağa gidecek.benim sana tavsiyem ilk olarak ürologda yaptırın.çünkü tüp bebek merkezleri tüp bebeğe odaklı çalışıyor.üroloğa gidip test yaptırıp düşük çıksa bile ilaç veriyor.ayrıntılı muayene ediyorlar.ama tüp bebek merkezleri düşük çıktı tüp bebek yapalım diyolar.
Ben bu gün beklesemde yarın o testi yapıcam yav.. Nasıl olsa ondan sonraki güne de hastalanıcam.. O yüzden en azından test elimde kalmasın.. :)
anladım canım urologa gıdelım o zamn bızde.ona da spermıogram testı mı yaptıracagız dıyoruz?
eşin şöle diyecek canım bir yıldır bebek olmuyo ben bi muayene olup sperm testi yaptırmak istiyorum diyecek
eşin şöle diyecek canım bir yıldır bebek olmuyo ben bi muayene olup sperm testi yaptırmak istiyorum diyecek
hmm anladım canım gıdelım bakalım en azından acabalar sılınır kafamızdan.bn yarın ya da dıger gun gıderım artık.ama bugun cok az geldı yıne de 1.gun olur dımı
evet işte evde test olunca inan dayanamıyooo:))ben adet olduğum gün daha olmadan almıştım hem de 2 tane.sonra adet oldum eminimki benim de gecikse dayanamam yine:)çünkü o evdeki testler batar bana:)sen de istiyoan yap rahatla stres atarsın oohhh
evet işte evde test olunca inan dayanamıyooo:))ben adet olduğum gün daha olmadan almıştım hem de 2 tane.sonra adet oldum eminimki benim de gecikse dayanamam yine:)çünkü o evdeki testler batar bana:)sen de istiyoan yap rahatla stres atarsın oohhh
he ya yapta bız de kurtulalım sen de arkadas:)bu ne yahuu:)no stresmıs bır de:)
Ben de gaza gelmeyi bekliyordum zaten.. :))) Hatta şimdi öyle bi geldim ki gidip yapsam mı diyorum.. :) Ama iyice idrarı bekletmek mi lazım napmak lazım sazende.. Bi test canavarı olarak senden yorum bekliyorum.. :)
he ya yapta bız de kurtulalım sen de arkadas:)bu ne yahuu:)no stresmıs bır de:)
hmm anladım canım gıdelım bakalım en azından acabalar sılınır kafamızdan.bn yarın ya da dıger gun gıderım artık.ama bugun cok az geldı yıne de 1.gun olur dımı
bence de canım içiniz rahatlar ben öğrendim rahatladım:)adetin mi canım bugün başladıysa yarın değil de öbür gün yaptırsan daha ii olur hormon tahlilini
ben yapma dedim ama yine de yapcak:)nafile:) en iyisi sanemin dediği gibi yapda kurtulalım:)) ama yumurtlama tarihin ne zamandı 1 hafta geçtimi üstünden geçmediyse hiç boşuna yapma derim.
bence de canım içiniz rahatlar ben öğrendim rahatladım:)adetin mi canım bugün başladıysa yarın değil de öbür gün yaptırsan daha ii olur hormon tahlilini
canım ben artık yatayım sorun olursa denk gelemezsek bile özelden mesaj atarsın.bildiğim kadarıyla ve eşime sorarak cevaplarım.öpüyorum seni ii geceler
evet canım bugun hala baslamaya calısıyor:)yarın esım evde dıye dedım gıderız dıye ama dıger gun gıderız olmazsa o zaman.
ben yapma dedim ama yine de yapcak:)nafile:) en iyisi sanemin dediği gibi yapda kurtulalım:)) ama yumurtlama tarihin ne zamandı 1 hafta geçtimi üstünden geçmediyse hiç boşuna yapma derim.
canım ben artık yatayım sorun olursa denk gelemezsek bile özelden mesaj atarsın.bildiğim kadarıyla ve eşime sorarak cevaplarım.öpüyorum seni ii geceler
tmm canım cok sagolasın ıyı geceler:)bn de opuyorum senıı
Geçti canım.. Hatta 12 gün geçti, yeter mi.. :) Biliyorum yetmez ama evet diyeceksin..:))
eehh ne diyelim yetsin o zaman:) ama bana önceden dedikleri idrara azcık sıkış 4-5 saat falan ama bunun için öle gidip su falan içme fazla fazla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?