amın canım haklıısn tabı ALLAH buyuk dert vermesın ...ama bende gec gelınce uzuluyorum hemen gelsın dıye gozum yollarda kalıyorAllah başka derr vermesinBen de eşim geç kalacağı zaman çok mutsuz oluyorum
kocam nöbetciiiive ben çookkk sıkılıyorum ufff pufff yalnız kalmaktan nefret ediyorum
aminnn cok haklısınAyy kocam geç geliyor diye canim çıkıyor uyuyamiyorum, bi de nöbetçi olacak bi işi olsaydi nasıl dayanirdim acaba? Dün gece cok gec geldi ve ben gece sabaha ladar kocalarinin yolunu gozleyen kadinlara cok dua ettim.
Allah sabir versin arkadaşım cok zor çok. Ama hic olmazsa yolunu gozledigimiz bir kocamiz var. Rabbim yokluklarini gostermesin insallah...
ALLAH razı olsun onlardan tabiki...ALLAH saglık sıhhat versın onlara :)ekmek parası napsınlar ..
öpülesi eller onlar,çalışan eller ..
amin tatlımALLAH razı olsun onlardan tabiki...ALLAH saglık sıhhat versın onlara
aminnn cok haklısınayda 4 5 nöbeti oluyor ve ben tam 1 gun yalnız kalıyorum evde
KESİNLİKLE EVE GELDIKLERINDE İŞİN GÜCÜN STRESİNİ UNUTMAK ISTIYORLAR BİZDE ÜZÜNCE DAHA GERGIN OLUYORLAR...Allah onlara zeval vermesin. Ekmek parasi icin yapıyorlar işte. Bize düşen görev de onlari uzmemek mutlu etmek..
KESİNLİKLE EVE GELDIKLERINDE İŞİN GÜCÜN STRESİNİ UNUTMAK ISTIYORLAR BİZDE ÜZÜNCE DAHA GERGIN OLUYORLAR...
EVET YA MESELA BİZ AYLARDIR KAVGA ETMIYORDUK GECEN GUN BAYA PATLADIM KIRILMIŞ...KÜSÜZEvet ve bunaliyorlar. Dünya cok kısa o yüzden keşke hic kavga gürültü olmasa.. biz kadinlar küçücük seyleri kafamiza takip sorun edip huzursuzluk çıkarıyoruz oysa ne gerek varsa.. 5 dakika sonra da barisiyoruz
EVET YA MESELA BİZ AYLARDIR KAVGA ETMIYORDUK GECEN GUN BAYA PATLADIM KIRILMIŞ...KÜSÜZBENDE ÖZÜR DİLEMEDİM ODA BENI KIRINCA UMURSAMAZ GIBI DAVRANIR BILMIYORUM HEP ILK ADIM ONDAN BEKLIYORUM YALNISMI YAPIYORUM..?
.Hepimiz öyle değil miyiz? Hep ilk adımı biz bekliyoruz oysa hata bizdeyse eğer ilk adimi da atmasini bilmeliyiz.
Bizim de evimize ne kadar eltilerim falan gelse aksami hic sebebi olmadan tartışıyoruz.. O yuzden evime eltilerimi falan hic cagirmiyorimçünkü her gelip gittiklerinde tonlarca dedikodu duyuyorum gereksiz.. Eşim de diyor ki iyiki herkesten uzagiz ve hep de uzak kalalim yoksa huzurumuz kalmaz diye
Esimle hic tartismamaya karar verdim. Sonucta dedigim gibi hayat cok kisa. Allah korusun ya ona bi sey olsa? Bari hep su kisa hayati mutlu gecirelim. Cok sahit olduğum icin ölümlere, daha da dikkat ediyorum.
Bence siz de dikkat edin. Aman insanin esinden baska kahir ceken mi var? Omur boyu onlar bizim yanimizda olacak. Iyisimi yoldaslarimizla hep iyi gecinelim
Eşim 3 vardiya çalışıyor.. Bir hafta 4 -12 ben onu bekleyemeden uyuyakalıyorumBir hafta gece gidiyor yalnızıımmm yalnızz Bir haftacık da gündüzz .. O hafta inadına çabuk geçiyor..Beni düşünün bir dee
Bir hafta boyunca geceleri tek misin yani? Ayy canim Allah yardimcin olsun. Karanlik çöküp herkes evine geçince ben cok korkuyorum. Bi de ben cok kalabalik bir ailede büyüdüm hic evde gunduz bile yanliz kalmadim. Allahtan bizim nöbet derdimiz yok yoksa kalpten giderdim. Allah size sabir versin kardes..
canım senınde durumun zor tabiEşim 3 vardiya çalışıyor.. Bir hafta 4 -12 ben onu bekleyemeden uyuyakalıyorumBir hafta gece gidiyor yalnızıımmm yalnızz Bir haftacık da gündüzz .. O hafta inadına çabuk geçiyor..Beni düşünün bir dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?