nöbet günlerinden nefret ediyorum :(

Tam açıklayamamışım cenazeyi gördüğüm için sürekli gözümün önüne geliyor o yüzden artık yalnız kalamıyorum. Zamanla geçer sanırım

birde 1. katta oturuyoruz hiç alısık olmadıgım sey sankı birileri camı tıklatacak falan gııbı hıssedıyorum

Biz biraz da kendimizi korkutuyoruz , ben öyleydim yani. Hırsız girecek , rüyamda korkacağım vs. diye. Ama herşey kendimizde bitiyor..

EVET YA MESELA BİZ AYLARDIR KAVGA ETMIYORDUK GECEN GUN BAYA PATLADIM KIRILMIŞ...KÜSÜZ BENDE ÖZÜR DİLEMEDİM ODA BENI KIRINCA UMURSAMAZ GIBI DAVRANIR BILMIYORUM HEP ILK ADIM ONDAN BEKLIYORUM YALNISMI YAPIYORUM..?

Ayy yapmayın sakın! Küs durmayın yatağa da küs girmeyin sizi o su yok kavga tuzu biberi evliliğin ama küslüğü uzatmayın bence

Biz biraz da kendimizi korkutuyoruz , ben öyleydim yani. Hırsız girecek , rüyamda korkacağım vs. diye. Ama herşey kendimizde bitiyor..
evet evet ... mesela tüm ışıkları yakar gıderım gıdecegım odaya:) önceden lamba acık uyurdum smdı alsıtım kapatıp uyuyabılıyrum..:)

kocan nöbette..

sen yalnız ha..

getirin rakımı!! Dayanamam ben bu derde,efkar bastı..

Kitap okumak icin mukemmel bir firsat

Ama kocus ozlemini giderir mi bilmem.

ya benimki gibi günaşırı 13 nöbet tutup da sonraki gün de mesaiye gitseydi, eve gelince de yorgunluktan uyuyakalsaydı ne yapardın

benim ki 1 gece 1 gündüz çalışıyor zor oluyor yatmak istemiyorum çoğu zaman bekliyorum senin yine ayda bir sanırım

Yalnız kalanlar napsın..Hep yalnız hep yalnız...Son 4 yıl yalnız kaldım ben de..

...yanlışlık..tekrar oldu kusura bakmayın..

Babamız o gece nobetciyse sabah bir çıkıyor. Ertesi gün akşam geliyor. O aksam da yorgun bitkin halde ve en sonunda uyuyakalarak geciyor. Yani bir nobet omrumuzden ortalama 2, 5 gunu götürüyor. Allahtan kidemleniyor de azaliyor yavas yavas bu nöbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…