nolacak bu sevgililik isi

aeqnor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
34
13
3
28
Herkese merhaba...
Yine cok bahtsiz bir konuyla karsinizdayim Allah bir daha gostermez insallah.
Biriyle tanistim... Internet ustunden 3 ay once... normalde pek sans vermem hos da bakmam ama kisi cok hos geldi gozume :/ bulustuk cok guzel gecti kahve ictik fakat ertesi gun yazmadi once.. ben yazdim hal hatir icin (buyuk hata ne gerek vardi).. o da kadsilik verdi ogleden sonra yazacaktim ise gec kaldim da vs dedi sorun yoktu fakat ilk bulusmada kolunu yururken omzuma atti ben de dondum kaldim cocuktan da hoslanmistim ses etmedim :/ (burayi yargilayabilirsiniz keske izin etmeseydim).. sonra 2 ay kadad konustuk hep tartismali cunku bana benden hoslandigini ima ediyor flort ediyor resmen ama diyoe ki iliski istemiyorum vs.. 2.5 ay sonunda ikinci bulusma oldu keza bu da cok iyi gecti. yuzyuze cok iyi. sonrasinda ben mesajlarina donmedim istedigi cinsellik belli kj diye cunku opmek istercesine imalar yapti. fakat ben donmedikce israrla aradi msj atti sohbetinden uzak kalmak istemiyorum diyor ben iliski isterdim seninle ama isi birakip yurtdisina da gidebilirim, evlerimiz uzak uzak iliski gibi olacak uzulecegiz falan diyor.. ama ben kendimi cekince de pesimden kosuyor.. anlamiyorum. kizacaksiniz ama cok yakisikli yani hoslandim da, kullaniyor mu beni.. 2 gundur yazmiyorum o yaziyor beni engelledin mi mesajlarim geliyor mu vs diye..
acaba o da istiyor da iliskiden onceki tecrubeleri yuzunden mi korkuyor

yaslar 23...

Dengesiz herifin teki. Istemiyor ıste bahanesi çok. Uzatmamak lazım kendiniz için. Sonra ben sana bastan demistim der kalırsınız öyle.

Tam da tahmin ettiğin gibi.
Korkuyor bu yüzden böyle davranıyor gibi şeylere inanma. Issız adam numaralarına kanma.

Sırf vur kaç amacı terbiyesizin. Nasılsa kız da benden hoşlanıyor diyor. Şimdi ilişki istemiyorum diyen oturur kimseye yazmaz, çıkmaz saçmalamaz. Kendinize gelin ya bu kadar mı kendinize saygınız yok? Açıkta mı kaldınız? Sizi ucundan yakalamış, siz kaçınca yakalamaya çalışması bundan. Ya tutarsa ya verirse...

Gercekler acidir cidden basimdan asagi kaynar sular dokuldu bunu okuyunca ama haklisiniz birinin insana aci da olsa gercegi soylemesi gerek. ben de hoslanmasa oyle tatli davranmazdi bilmemne diye kendimi kandirdim

"madem yurt dışına gitme ihtimalin var ilişkide istemiyorsun ne diye peşimden koşuyorsun be adam" der engeli basarım sizin yerinizde olsam. güvenilir bir tip değil boş vakitlerini dolduracak öylesine takılacağı istediği zaman terkedip istediği zaman döneceği biri olarak görüyor sizi

Yani seks bu kadar mi onemli bu kadar mi karakteri onuru, hoslanan birini uzmeyi goze alacak kadar mi onemli bu erkek cinsi icin, deger mi anlamiyorum...

Bu zat-ı muhteremin yakışıklı olmak dışında bi artısı yok mu?

Canım açık olmak zorundayım sevgisi var net kullandırma sakın kendını sil numarasını

Canım açık olmak zorundayım sevgisi var net kullandırma sakın kendını sil numarasını
once beni neden uzuyorsun yazdim.. sonra "yahu tatlim neden uzeyim" diye bi cevap geldi. tavrina bakin resmen belli gevsek. arkadasima anlattim.o da sil ve unut dedi
numarasini sildim
seni ozledim yazdi cevap vermedim ertesi gun instgramdan mesajim ulasmadi mi yazmis.. ertesi gun wpden engelli miyim acana hala yazmis ona da donmedim..
o da o kadar yazinca ben acaba o da hoslaniyor da korkuyor mu tanimaya mi calisiyor dedim ama.yok haklisiniz 3 ay gecti olacak olsa olurdu sakladigi bi seyler var

Duvara atılmış bir fazla çizgi gibi her bulduğunu yapmakla övünen, gerçek cinsellik hakkında en ufak bir bilgisi olmayan, erkek adamım ben diye gezinen tipler bunlar. Hiç umrunda değil sevgi aşk, gerçek hayattan bir haber. Issız adam tripleri ile. Tip desen biraz ortalama üstü ise g.tü kaf dağında oluyorlar. En ufak bir durumda sizi ortada bırakırlar. Bozun, güzelce küfürle değil ilgisiz davranarak, acayip keyfiniz yerine gelir. Aradığı zaman açmaz, mesaj olarak da ne tek gecelik ne de ilişki olarak istemiyorum, sorun sende değil dersiniz. Israr ederse numaram yakında değişecek mesaj atarsan cevap yazmayacağım. Veya biriyle tanıştım, düzgün biri, lütfen arama dersiniz. Sonra blok blok. Acayip değerlenirsiniz ve hırslanır ama bilinki bunlar küçük erkek oyunları. Canınızı daha fazla sıkmayın, geçer gider mutlaka bir gün düzgün biri çıkar.

Canım buna benzer Bı olay unıversıtede benım basıma geldi sevgili olmayalım ama yakın olalım vs vs yok ılıskıye hazır degılım yok sorumluluk alamam bende cok uzuluyordum ve dusun boyle aylarca devam etti ve o bıtırdınsımdı dıyorum ne salak misim adam beni kullanmaya calısmıs diye aynı hatayı yapma bırak gitsin unut sil

tesekkür ederim ellerinize saglik yaziniz icin.
bi onceki mesajimda anlattim nasil usteledigini ama.ben hic cevap vermedim.. bi daha yazarsa da tepkimi koyucam kesinlikle

2. buluşma 2.5 ay sonra olmuş, diğer şeylerin hiçbiri olmasa bile burdan belli sizin ilk planda olmadığınız.ben sana onun aklındakini söyliyim: biraz daha yazmaya devam eder, çünkü gördü onu görünce ondan hoşlandığını anladı, ben bununla amacıma ulaşırım diyo.kimbilir kaç kişiyle daha konuşuyo.engelle geç, boşuna hayallere kapılmaya değecek bir tip değil.

Sıra sana gelince artık nasip, o da gelirse. Takilmalik arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…