- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
ankaradayim ben ama bunu yasayan bi diger hemcimsim icin uzuldum bence ona da aci gercegi soyleyin o da vakit kaybetmesinİkinizde istanbulda mısınız? Aynı vakayı geçenlerde duydum.
aynen oyle.. ben hep kavga ettim yok oyle dedin boyle yaptin yok soyle boyle bosa efor.. isteyen adam kadina tek kelime dusurmez zaten.. mesaji kesince de paso mesaj cekiyor insanin aklini karistiriyorBende dahil olmak uzere biz çoğu bayanlar kesip atmasini bilmiyoruz.illa bekliycez dusunecez acaba oyle degil soylemi boylemi içimize sinmeyen bir şeyde bitirip iletişimi kesip atmiyoruz bir çogumuz boyleyiz.istisnalar var tabi onlara çok imreniyorum.Boşverelim ya birazda onlar dusunsun onlar yorsun beyinlerini azcik yormayanda defolsun gitsin.
Çok doğruCanım bu tarz ilişkilerde yapabilecek en güzel şey ‘hiç bir şey yapmamak’
tesekkur ederimBence amacının sadece başka şeyler oldugunu ,ilişki istemediğini lafları ve hareketleri ile belirtmiş. Siz daha iyilerine layiksiniz
yok ben gidince pesimden kosmasindan bunaldim oyun oynuyor aklinca bana. simdi hayatinda kim varsa onla ugrassin cunku burdaki arkadaslarin da.soyledigi gibi hayatinda baska biri var mujtemelen ben yedektimAynen katılıyorumİlişki istemeyen kimseye yazmaz amavı sizden faydalanmak yakışıklıysa ne olmuş afam olmadıktan sonra,axı çekmek istiyorsanız görüşün.
Mal adam heyecan aramış yazık hayatında ki kıza ,inşallah karşınıza sizi çok seven biri çıkar.yok ben gidince pesimden kosmasindan bunaldim oyun oynuyor aklinca bana. simdi hayatinda kim varsa onla ugrassin cunku burdaki arkadaslarin da.soyledigi gibi hayatinda baska biri var mujtemelen ben yedektim
bence kadinlara bakisi bu yonde olan bi erkek zaten hayatinda biri "sevgili" konumunda olsa ona da saygi duymaz.. haksiz miyimMal adam heyecan aramış yazık hayatında ki kıza ,inşallah karşınıza sizi çok seven biri çıkar.
ben de 2.bulusmaya kadar sabrettim ben mi hizli gittim diye dusundum. sonra 2.bulusmadan sonra kendimi cektim bu swfer o kadar ugrasti ki belki de niyeti simdi degisti dedim ama yok.. bi gun iyi bi gun uzak.. kendimi cekince de hep yaziyor hep kacan kovalanir mi oynayacagizBen olsam çoktan tekmeyi vurmuştum, ilişki istemiyormuş banada arkadaş lazım değil hadi yürü deseydin sende, biraz sinirliyim erkeklere pek taviz vermem kusura bakma
erkeklerin çoğu böyle.ilişki istemiyorum deyip muhabbeti de kesmek istemiyorsa bilki yedektesin.ya cok uzucu insallah oyle bi sey yoktur.. her sey neyse de bu cok kirar hakkaten
hayatimin hatasi derken nasi yaniAllah askina kullaniyor mu beni diye hala soruyor musun guzel kardesim. Anlamissin bir de niyeti kotu, iliski istemedigini de kendi agziyla soylemis. Yakisikliymis. Yemisim yakisikliligini. Yol yakinken dön, sirf gozune hos gorunuyor diye aman yanlis adimlar atma daha fazla. Hayatinin hatasi olmaya aday. Ucurumun kenarindasin.
Ay bir de internetten tanisilmis. O ayri bir facia zaten..
Yani alttan girer ustten cikar seni biseylere ikna edebilir... Olur mu olur yani..hayatimin hatasi derken nasi yani
anladim.. artik umudu kestim zaten kendisi kaybeder... bu hayatta seksten onemli seyler var mesela gercek sevgi. artik kafam karisik degil konduramiyordum ama kisiligi buymusYani alttan girer ustten cikar seni biseylere ikna edebilir... Olur mu olur yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?