Ne kötü kardeşin varmış çok üzüldüm mesajları okumak zaten büyük ayıp bide gidip bunu aileye söylemiş ben kardeşimi affedemezdim böyle bişey yapsaYine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Aileni dinle onlar damat adayında hoş olmayan şeyler olduğu için istemiyorlar bence haklılar ilerde üzülecegine şimdi üzül, msj konusunda ayıp etmişler ama sizde farkında olmadan geleceğinizi riske atıyorsunuz, bu adam alkolik çıkarsa napacaksın ..Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Ben söylemiş bulumdum bir kere yakınlaştığımızıda kardeşim telefonum da okuyup söyledi onun da ailevi sıkıntıları varTelefonunuza şifre koyun kimse okuyamaz . Sevgiliniz alkolik mi yoksa keyfi mi alıyor bu önemli. Çok inatlaşma ailene karşı. Yakınlaşmak veya birlikte olmak bunlar senin kararın kimse sorgulayamaz.. alkol aldığını kardesin mi söyledi yoksa sen mi? Bu aralar bence evde sessiz kalın cvp vermeyin inatlaşmayın kızdıracak bir şey demeyin .. sevgilinizin ailesi nasıl
Kültür farkı önemli .Ailenin istemediği bir ilişki sonrası diyelim iş Evliliğe gitti ,arada çatışma olmayacağı nerden malum .Yaş itibariyle evliliği düşünüyorsundur .Sevgilin düşünüyormu ,yazdıklarından anladığım kadarıyla cinseliği yaşamadın ve bu ilişkide sevişme vs başlamış .Ne bileyim bunca zaman kendini koruyabildiysen .Ciddi düşünmeyen bir adama teslim olma .Kardeşinin yaptığı baştan sona yanlış .Fakat ailemi ,5 aylık ilişkimi dersen .Sevgilini iyi tanıyabildinmi?ailesi nasıl insanlar ciddimi düşünüyor ?alkol konusuna gelince her gün içen biriyse alkol bağımlısıdır .İçince kendini bozuyormu?dozunu abartıyormu?bir sürü etken var .Maddi açıdanda alkol bedava değil .Sen içmezsen belkide uyum sağlayamadığınızı düşünecek .Bu durum ilişkinizi ne yönde etkiler .Bir sürü faktör var ,iyi düşün ,iyi adım at .Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
İnsanlar yeri geliyor sigaraya bile tahammül edemiyor siz alkol alıyor diyorsunuz..bende kızımın yada kardeşimin alkol alan birisi ile olmasını istemezdim..o alkolden ne yuvalar dağılıyor ne çocuklar perişan oluyor..Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
İnsanlar yeri geliyor sigaraya bile tahammül edemiyor siz alkol alıyor diyorsunuz..bende kızımın yada kardeşimin alkol alan birisi ile olmasını istemezdim..o alkolden ne yuvalar dağılıyor ne çocuklar perişan oluyor..
Akışına bırak ve ne kendini ne erkek arkadaşını savunma daha kötü olur. Kardeşinin yaptığı büyük saygısızlık ama üstüne gidersen daha çok itersin aileni daha çok cephe alırlarYine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?