Alkolik diyemem ama çok sık içiyorBu arada sevgilin arada mı içiyor alkolik mi mesela bu durumu daha ayrıntılı anlatmalısın
Fazla yakınlasmadık ileri gitmedik yaniAy ne hadsiz bi kardeşiniz var ya
Alkol işini aileniz bilmese daha iyi olurdu
Ki zaten dindarlarsa konusu açılmazdı herhalde sohbette
Onu paylaşmanız hata olmuş
Aileniz açısından da ne kadar yanlış da bulsam sonuçta yakınlaşma olmuş
Hazır olanla evlenmeniz bana daha mantıklı geldi ama neyse işte anlayamıyorum ben
Fark etmez kiFazla yakınlasmadık ileri gitmedik yani
Alkolik canım .Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
Bu ailenin sonu vajinusmus benceKardeşiniz saçmalamış. “Bize bunu nasıl yaptın?” derken ne kastediyor? Onlara yaptığınız bir şey yok. Hayat ve tercihler sizin.
Erkek arkadaşınızın hayat tarzı size uyuyorsa sorun yok. Ailenize yetişkin olduğunuzu hatırlatacaksınız.
Ayrıca kardeşiniz nasıl özel yazışmalarınızı okuyabilir. Hep böyle iç içe, sınırsız ve müdahaleci bir yaşam tarzınız mı var?
Merhaba kardeşim.ben hiç bi zaman aileyi silip sevgili eş seçimini tercih etmiyorum.yaşın kaç bilmiyorum ama aileni dinlemelisin.ne güzel öyle bir ailen var.benim ailem paramparçaydı.babam içki içerdi sonra alkolik oldu.peşine kumar ve eve bakmazdı.yol yakınken dön.ahlaki özelliklerine göre seç hayatındaki insanı.Yine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki
Bende ara sıra alkol kullanıyorım bunu diyim yanlış anlaşılmasınAlkolik diyemem ama çok sık içiyor
Maalesef öyle olabilir.Bu ailenin sonu vajinusmus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?