- 28 Mart 2020
- 21.532
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.514
- 598
Alkolü ne sanıyorsunuz? İçince hulk'a falan dönüştüren bir şey mi?İnsanlar yeri geliyor sigaraya bile tahammül edemiyor siz alkol alıyor diyorsunuz..bende kızımın yada kardeşimin alkol alan birisi ile olmasını istemezdim..o alkolden ne yuvalar dağılıyor ne çocuklar perişan oluyor..
Bizim komşumuz vardı ve kiradalardı ama kendi işyerleri vardı..adam alkol alırdı ,hatta arkadaşları ile dışarıda içer,hesabı da buna ödetirlerdi.kadın çok çekti. Içecekse evde içsin bari ona razıyım derdi.1kızları vardı..adam içtiği zaman sürekli konuşurdu,biz bile duyardık sesleri.bir gün kavga ediyorlardı,kızları "anne baba ne olur yapmayın "dedi..o kadar üzüldüm ki...sonra bir çocukları daha oldu..bunlar iflas etti, evi boşalttılar. ..kadın kardeşinin yanına gitti...araba vardı o da gitti..kendi ve arkadaşlarının alkolüne harcadığı parayla çok rahat ev alabilirlerdi...insanların bazı durumlara olumsuz bakmalarının sebepleri varAbartin tabii.
Çok sık ne kadar sık işte?Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
Onların bunu anlamaları imkansız onlar hem dini yönünden bakıyorlar hem de namusÇok sık ne kadar sık işte?
Öte yandan sorun sizde değil, kardeşinizde.
Annenizde çok abartmış herhalde evlenene kadar "leylekler getirdi" masalına inanmanız gerektiğini falan zannediyor. 33 yaşında kadınsınız tabiki ihtiyaçlarınız olacak, cinsellik yaşayacaksınız.
Bizim komşumuz vardı ve kiradalardı ama kendi işyerleri vardı..adam alkol alırdı ,hatta arkadaşları ile dışarıda içer,hesabı da buna ödetirlerdi.kadın çok çekti. Içecekse evde içsin bari ona razıyım derdi.1kızları vardı..adam içtiği zaman sürekli konuşurdu,biz bile duyardık sesleri.bir gün kavga ediyorlardı,kızları "anne baba ne olur yapmayın "dedi..o kadar üzüldüm ki...sonra bir çocukları daha oldu..bunlar iflas etti, evi boşalttılar. ..kadın kardeşinin yanına gitti...araba vardı o da gitti..kendi ve arkadaşlarının alkolüne harcadığı parayla çok rahat ev alabilirlerdi...insanların bazı durumlara olumsuz bakmalarının sebepleri var
Namusu, bekareti sadece kadında arayan cahil zihniyetin ürünü aileniz. Değiştiremezsiniz.Onların bunu anlamaları imkansız onlar hem dini yönünden bakıyorlar hem de namus
İnsanlar yeri geliyor sigaraya bile tahammül edemiyor siz alkol alıyor diyorsunuz..bende kızımın yada kardeşimin alkol alan birisi ile olmasını istemezdim..o alkolden ne yuvalar dağılıyor ne çocuklar perişan oluyor..
Bide herkes çok kotu oluyor sanki normalde babam çekilmez bir adamdır ama alkol alinca şeker gibi olurdu keske hep alkollü gezseydiAlkol alan birisi deyince neden hemen meyhaneden çıkmayan bir imaj oluşuyor
Dedem alkol alırdı babam alkol alır dedemin oğulları yani dayılarım alkol alır
Annem gelinler torun olarak ben eşim eşimin kardeşleri eşleri herkes alkol alır ama hiç alkolle yıkılan yuva görmedim
Kimse her gün içmez içtiğinde küfelik olmaz
Alkolik mi önemli olan bu arada mi içiyor yoksa sürekli miYine zor durumdayım ve yine akıl istiyorum sizden kızlar.. Daha önce çok aşık olduğum unutmadığım biri vardı bahsetmiştim daha önce de sonra birisi girdi hayatıma her sey güzel gidiyor 5 aydır beraberiz fakat bu sefer de aile sorunu cıktı benim ailem oldukça dindar.. erkek arkadaşım alkol kullanan birisi alkolü zaten sorun yaptı hep ailem fakat bu sabah kıyamet koptu kardeşim mesajlarımızı okumuş özel konuşmalarımız vardı ve biz erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık ileri gitmeden bunları okumuş mesajda anneme söyledi annem sabahtan beri kardeşim de öyle hakkımı helal etmiyorum biz böyle bir ailemiyz bize nasıl yaptın bunu filan .. kızlar çok kötüyüm kendimde degilim suan bitirmezsem ilişkimi ailemi kaybedicam bitirirsem de sevdiğim adamı akıl verin bana ben şuan mantıklı düşünemiyorum cunki bu arada yaşımı da belirteyim 33 yaşındayım
Nicin33 yaş mı? Okurken 18 sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?