Nolur akıl verin cok kötüyüm :(

33 yasinda bir kadının hayatina kimse bu şekilde müdahale edemez. Konuyu dine getirmek istemiyorum ama muhafazakar toplumlarda kadin evlenene kadar bir birey olarak sayılmıyor. Evlendikten sonra da sayılmıyor hoş. Evlenene kadar bizim sorumlulugumuzdasin evlendikten sonra kocanin sorumluluğundasin. Mantiklari bundan ibaret.

Agirliginizi koyacaksiniz. 33 yasindayim kimse karisamaz diyeceksiniz. Anneniz 33 yasindayken babanizla sevişmiyor muydu? Gerekirse bunu soyleyin. Ne bekliyor ki sizden? Cinsel dürtüleriniz yokmuş gibi davranmanızı mı?

Alkolü ne sanıyorsunuz? İçince hulk'a falan dönüştüren bir şey mi?

Bizim komşumuz vardı ve kiradalardı ama kendi işyerleri vardı..adam alkol alırdı ,hatta arkadaşları ile dışarıda içer,hesabı da buna ödetirlerdi.kadın çok çekti. Içecekse evde içsin bari ona razıyım derdi.1kızları vardı..adam içtiği zaman sürekli konuşurdu,biz bile duyardık sesleri.bir gün kavga ediyorlardı,kızları "anne baba ne olur yapmayın "dedi..o kadar üzüldüm ki...sonra bir çocukları daha oldu..bunlar iflas etti, evi boşalttılar. ..kadın kardeşinin yanına gitti...araba vardı o da gitti..kendi ve arkadaşlarının alkolüne harcadığı parayla çok rahat ev alabilirlerdi...insanların bazı durumlara olumsuz bakmalarının sebepleri var

Alkolik diyemem ama çok sık içiyor
Çok sık ne kadar sık işte?

Öte yandan sorun sizde değil, kardeşinizde.
Annenizde çok abartmış herhalde evlenene kadar "leylekler getirdi" masalına inanmanız gerektiğini falan zannediyor. 33 yaşında kadınsınız tabiki ihtiyaçlarınız olacak, cinsellik yaşayacaksınız.

Ne kadar sik ictigine dair bir sey dememissiniz.. Kardeşiniz in yaptigi cok yalnis ama emin olmadigim biri icin ailemi karsima almazdim alkol önemli bir problem maddi manevi cok zarar veriyor... Kaldi ki dindar bir ailede yetistiginizi söylüyorsunuz yok yakinken bu ilişkiyi sonlandirin bence

Kardeşinizin yaptığı büyük terbiyesizlik.
Alkol konusu da,sevgiliniz için alkolik demişsiniz. Kim olsa çocuğunun alkolik biriyle evlenmesini istemez.Ara sıra alkol alır deseydiniz bu başka olurdu.
Ben alkolün tek bir damlasını dahi içen biriyle olmam. Ama ara sıra içenle alkolik olanı da ayırt ederim aynı kefeye koymam yani.
Siz nasıl yapacaksınız böyle biriyle?
Siz sorun etmiyor musunuz?

Bu arada aileniz yakınlaşmanızı sorun ettilerse sizi ayırmak yerine evlendirseler daha mantıklı olurdu belki de.

Gönlünüze göre olsun.
Ama ben olsam kardeşime haddini bildirir.
Anne babama da yüz çevirmezdim.
Sevgilimden de eminsem orta yol bulmaya çalışırdım.

Alkol kullanmak başka bişey alkolik olmak çok başka.alkolik bir babayla büyümüş ve su yaşıma kadar bu problemle uğraşmış biri olarak söylüyorum ki eğer bu sık içer dediğiniz haftada ikiden çoksa noolur kaçın.su an alkolik olmasada çok büyük potansiyel taşıyor demektir.hem kendinizi hem ilerde olması muhtemel çocuklarınızı bı alkoligin peşinde heder etmeyin.

Mesajlama kısmına yorum yapmayacağım kardeşiniz hatalı. Fakat, alkolik bir insanla yaşamaya adım atmak büyük risk. Aileniz haklı. Alkolün sürekli girdiği evde huzur olmaz.

Onların bunu anlamaları imkansız onlar hem dini yönünden bakıyorlar hem de namus

Bizde de evlenirken aileler cok uyuşmamıştı hepde öylee gidiyor 6 senede anca oturttuk... bence Aile daha önemli onların sözüne bakmak iyidir..

Alkol alan birisi deyince neden hemen meyhaneden çıkmayan bir imaj oluşuyor

Dedem alkol alırdı, babam alkol alır, dedemin oğulları yani dayılarım alkol alır

Annem, gelinler, torun olarak ben, eşim, eşimin kardeşleri, eşleri herkes alkol alır ama hiç alkolle yıkılan yuva görmedim

Bizde kimse her gün içmez, içtiğinde küfelik olmaz

Bide herkes çok kotu oluyor sanki normalde babam çekilmez bir adamdır ama alkol alinca şeker gibi olurdu keske hep alkollü gezseydi

Alkolik mi önemli olan bu arada mi içiyor yoksa sürekli mi
Inancla bagimsiz olarak söylüyorum kaçın alkoliklerden bile bile ateşe atılmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…