- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 29
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Inşallah önemli olan içim de değil yeter ki Rabbim affetsinSen pisman olmussun tovbe etmissin insallah kabul de olmustur. Sen bunlara uzulmeyi birak ama duayi birakma. Zamanla icin ferahlar insallah canim.
Inşallah önemli olan içim de değil yeter ki Rabbim affetsin
Allah sizden razı olsun umarım herşey yoluna girerAllahim tovbe edenleri sever. Ya farkina varmasaydin hâlâ ve omur boyu o su an rahatsiz oldugun sekilde yasasaydin? Sen dualarina sıkıca saril ve hatalarini insallah tekrarlama. Bundan sonraki hayatin guzel olur insallah daha cok kucuksun.
Içime resmen su serptiniz ben ibadeti bırakmaya hiç niyetli değilim çok şükür rabbim kabul etsin de ben azap çekmeye de razıyım bu dunyadaHataların farkına varmışsın, ve tövbe ediyorsun. Çok güzel. Önemli olan bir daha bu hataları tekrar etmemek.İçinden gelerek , pişmanlıkla ve ağlayarak dua et. Rabbim çok merhametli ve şefkatlidir.Kendisinin de söylediği gibi çok bağışlayıcı ve affetmeyi sevendir.Hele senin gibi genç bir insan O’na bir adım atsın, O tabiri caizse koşarak gelir.
Ne güzel ki çok erken farkındalık oluşmuş.Genç iken bu çok ama çok önemli
Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Allah razı olsunSizi kinamak bize duşmez. Dogru yoldasiniz, zamanla iciniz ferahlar, onemli olan hatanizi anlayip dogru yolu secmeniz. Uzulmeyin, gecmisi gecmiste birakip geleceyi dusunun. ALLAH yardimciniz olsun ...
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için Allah razı olsunKuzum sen daha küçüksün, rabbim ona açılan elleri geri çevirmez, kimse Günahsız değiliz, insanız sonuçta geçmişe takılıp kalma kendini geliştir.
İstediğinizi söyleyin inanmazsaniz özelden numaramı bile verebilirimYeni üye ve tövbe eden doğruyu bulan bir insan.Allahım banlanmak istemiyorum Ama aklımdan neler söylemek geliyor bir bilsen
Sakın öyle söyleme, zira “biz kulumuz ne isterse onu veririz “ diyor Rabbimiz.Bu dünya için de ahiret için de hayır isteyin ki hayır gelsin başına.Ne diyor “ Yusuf zindanı istedi diye zindan verdik.Bize kalsa daha iyisini verecektik ama o bunu istedi “Içime resmen su serptiniz ben ibadeti bırakmaya hiç niyetli değilim çok şükür rabbim kabul etsin de ben azap çekmeye de razıyım bu dunyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?