- 15 Ocak 2018
- 140
- 174
- 33
- 29
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Bir tanıdık buraları okurda ben olduğumu anlar diye yaptım19 yaşındasın profilinde 21 yaziyor
Birde canim cokca zikir çek o cok işe yariyor ve Allah sana yardım ediyor o cok bagislayici ve merhamet edendir seytan seni umitsizlige süruklemesin bol bol dua et ve psikoljini bozma Allah sabredenlerle beraberdir bu senin imtihanin insllh kazananlardan olursun sabrettikceAllah razı olsun çok mutlu etti güzel mesajlsriniz beni
Umarım hepimizin tovbelerimizi kabul eder yüce Rabbim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlara Rabbim zeval vermesin öneriniz için teşekkür ederimBirde canim cokca zikir çek o cok işe yariyor ve Allah sana yardım ediyor o cok bagislayici ve merhamet edendir seytan seni umitsizlige süruklemesin bol bol dua et ve psikoljini bozma Allah sabredenlerle beraberdir bu senin imtihanin insllh kazananlardan olursun sabrettikce
Her insan hata yapar canim zaten Allah diyor ki siz gunah islemeseydiniz sizi helak eder yerinize baska kullar yaratirdim diyor gunah insanin doğuştan beri fitratinda var ve gunah islemek suç degil onemli olan gunah isledigini bilip tovbe etmen pisman olman Allah bizim gunah isleyecegimizi biliyordu zaten o yuzden tövbe kapısı bütün kullara aciktir bu yuzden kendini kötü hissetme asla bizde hatalar yaptik insan hata yapa yapa öğreniyor hayatın gercek yuzunu ve hicbir zmn unutma Allah istedigini saptirir istedigini hidayete erdirir sevinmen ve mutluluktan aglaman grek Allah seni sevmis ve hidayet vermis bnim bile gozlerim islandi inan..Allaha emanetsin ne zmn kendini kötü hissedersen dertlersz bna her zamn yazabilirsin guzel yurekli kardesim..Umarım hepimizin tovbelerimizi kabul eder yüce Rabbim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlara Rabbim zeval vermesin öneriniz için teşekkür ederim
Rabbim hepimizden daha iyi niyetli, daha güzel ve daha merhametli şüphesiz .Ne yapacaksan O’nun rızası için yap insanları boşver canım. Tövbe ediyorsun ya, karşılıksız olduğunu mu sanıyorsun? Şeytan seni bu konuda ümitsizlik içine düşürüyor ki konu açıp emin olmaya çalışıyorsun. Hayır yapma!Umarım hepimizin tovbelerimizi kabul eder yüce Rabbim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlara Rabbim zeval vermesin öneriniz için teşekkür ederim
Gerçekten yazdıklarınız içimi huzurla doldurdu şuan anlatamam hala içimde sıkıntılar vardı ama buraya girince ve ibadet edince o sıkıntılar kalmıyor derdimi kimseye açık açık anlatamadim iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar var Allah razı olsunHer insan hata yapar canim zaten Allah diyor ki siz gunah islemeseydiniz sizi helak eder yerinize baska kullar yaratirdim diyor gunah insanin doğuştan beri fitratinda var ve gunah islemek suç degil onemli olan gunah isledigini bilip tovbe etmen pisman olman Allah bizim gunah isleyecegimizi biliyordu zaten o yuzden tövbe kapısı bütün kullara aciktir bu yuzden kendini kötü hissetme asla bizde hatalar yaptik insan hata yapa yapa öğreniyor hayatın gercek yuzunu ve hicbir zmn unutma Allah istedigini saptirir istedigini hidayete erdirir sevinmen ve mutluluktan aglaman grek Allah seni sevmis ve hidayet vermis bnim bile gozlerim islandi inan..Allaha emanetsin ne zmn kendini kötü hissedersen dertlersz bna her zamn yazabilirsin guzel yurekli kardesim..
Gerçekten mi çok şaşırdım şuan huzuru içi rahat mı şuan pekiTanidigim biri var senin gbi oda fazla alkol aliyomus serseri gbi biseymis daha sonra panik atak gelmis ölüm korkusuyla o gun bugündür tovbe etmis ve ibadetini dörtlük dörtlük yapmaya calisiyor elinden geldiğince.
Allah razı olsunRabbim hepimizden daha iyi niyetli, daha güzel ve daha merhametli şüphesiz .Ne yapacaksan O’nun rızası için yap insanları boşver canım. Tövbe ediyorsun ya, karşılıksız olduğunu mu sanıyorsun? Şeytan seni bu konuda ümitsizlik içine düşürüyor ki konu açıp emin olmaya çalışıyorsun. Hayır yapma!
Alllah ile arana üçüncü kişileri sokma canım.O sana yeter.
Anlatir arada böyleyken böyle oldu diye gençken yaptiklarini 40 li yaslarda su an. Allah affetsin ınş dmekten başka bişey diyemeyiz hepimiz büyük buyuk kucuk gunahlar işliyoruz tevbe etmek en guzeli.Gerçekten mi çok şaşırdım şuan huzuru içi rahat mı şuan peki
masallah tovbe etmissin allah bozmasin ir daha ayni hatalara dusurmesinBen o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Amin teşekkür ederimmasallah tovbe etmissin allah bozmasin ir daha ayni hatalara dusurmesin
Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Coooook teşekkür ederim dedikleriniz çok doğru ömür boyu bu pismanliklarla yasayamam artik yeni bke sayfa acma zamaniBak canım benim. Hayatta karşına her zaman ahlak bekçileri çıkacaktır ama inan o ahlak bekçilerinin bile hayatında neler var bilemiyorsun. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. O zaman sana o doğru geliyordu, onları yaptın. Şu anda doğru gelmiyor çünkü büyüdün, bakış açın değişti, düşüncelerin değişti. Kime göre neye göre yaptığın yanlış? Hayatta yaptığın hiçbir şeyden pişman olma, "hiçbir şeyden". Çünkü onları yaşamasaydın şimdiki kafa yapısında, hayat görüşünde olamayacaktın. Seni sen yapan şeyler onlar. Geçmişini kabullenemezsen ömür boyu mutsuz olursun, ruh halin sağlıksız olur, panik ataklar gibi bir yerden patlar artık bedenin. Yapma bunu, kendini günahkar, affedilemez birisi gibi görme. O zaman onları yapmıştın, şimdi yapmıyorsun, kendince çıkardığın dersler de olmuştur muhakkak, bitti gitti. Kabullenerek önüne bak, pişmanlıklarla geriye bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?