Nolur bana yardım edin

Allah razı olsun çok mutlu etti güzel mesajlsriniz beni
Birde canim cokca zikir çek o cok işe yariyor ve Allah sana yardım ediyor o cok bagislayici ve merhamet edendir seytan seni umitsizlige süruklemesin bol bol dua et ve psikoljini bozma Allah sabredenlerle beraberdir bu senin imtihanin insllh kazananlardan olursun sabrettikce

Umarım hepimizin tovbelerimizi kabul eder yüce Rabbim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlara Rabbim zeval vermesin öneriniz için teşekkür ederim

Allah dualarini kabul etsin insAllah. ... ergenlik dönemi hepimiz hata yapiyoruz. Ama Allah bizi tevbe ederek yeniden baslama firsati vermis sende ne güzel iyi degerlendiriyorsun

Umarım hepimizin tovbelerimizi kabul eder yüce Rabbim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlara Rabbim zeval vermesin öneriniz için teşekkür ederim
Her insan hata yapar canim zaten Allah diyor ki siz gunah islemeseydiniz sizi helak eder yerinize baska kullar yaratirdim diyor gunah insanin doğuştan beri fitratinda var ve gunah islemek suç degil onemli olan gunah isledigini bilip tovbe etmen pisman olman Allah bizim gunah isleyecegimizi biliyordu zaten o yuzden tövbe kapısı bütün kullara aciktir bu yuzden kendini kötü hissetme asla bizde hatalar yaptik insan hata yapa yapa öğreniyor hayatın gercek yuzunu ve hicbir zmn unutma Allah istedigini saptirir istedigini hidayete erdirir sevinmen ve mutluluktan aglaman grek Allah seni sevmis ve hidayet vermis bnim bile gozlerim islandi inan..Allaha emanetsin ne zmn kendini kötü hissedersen dertlersz bna her zamn yazabilirsin guzel yurekli kardesim..

Rabbim hepimizden daha iyi niyetli, daha güzel ve daha merhametli şüphesiz .Ne yapacaksan O’nun rızası için yap insanları boşver canım. Tövbe ediyorsun ya, karşılıksız olduğunu mu sanıyorsun? Şeytan seni bu konuda ümitsizlik içine düşürüyor ki konu açıp emin olmaya çalışıyorsun. Hayır yapma!
Alllah ile arana üçüncü kişileri sokma canım.O sana yeter.

Tanidigim biri var senin gbi oda fazla alkol aliyomus serseri gbi biseymis daha sonra panik atak gelmis ölüm korkusuyla o gun bugündür tovbe etmis ve ibadetini dörtlük dörtlük yapmaya calisiyor elinden geldiğince.

Yaptiklariniz sizi kotu birisi yapmaz ki. Genclik bu. Hatalar olabilir. Onemli olan hatalardan ders cikarmak. Uzulmeyin. Kimseyi iliski yasadi diye,clube gitti diye veya acik giyindi diye suclayamayiz.

Gerçekten yazdıklarınız içimi huzurla doldurdu şuan anlatamam hala içimde sıkıntılar vardı ama buraya girince ve ibadet edince o sıkıntılar kalmıyor derdimi kimseye açık açık anlatamadim iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar var Allah razı olsun

Tanidigim biri var senin gbi oda fazla alkol aliyomus serseri gbi biseymis daha sonra panik atak gelmis ölüm korkusuyla o gun bugündür tovbe etmis ve ibadetini dörtlük dörtlük yapmaya calisiyor elinden geldiğince.
Gerçekten mi çok şaşırdım şuan huzuru içi rahat mı şuan peki

Allah razı olsun

masallah tovbe etmissin allah bozmasin ir daha ayni hatalara dusurmesin

Senin işlediğin hiçbir günah Allah'ın merhametinden büyük değildir, yeterki samimi bir şekilde tövbe etmiş ol.
Ve şuan böyle hissetmen aslında çok güzel bişey, zira sen hatanın farkındasın.
Seni kınamaya gelince senin kınanacak bir tarafın yok, çünkü Allah tövbe eden kullarini maddi manevi temizler ve o gunahlari hic islememis gibi olursun, yeterki tovbende samimi ol ve gunahi tekrarlama.

Bak canım benim. Hayatta karşına her zaman ahlak bekçileri çıkacaktır ama inan o ahlak bekçilerinin bile hayatında neler var bilemiyorsun. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. O zaman sana o doğru geliyordu, onları yaptın. Şu anda doğru gelmiyor çünkü büyüdün, bakış açın değişti, düşüncelerin değişti. Kime göre neye göre yaptığın yanlış? Hayatta yaptığın hiçbir şeyden pişman olma, "hiçbir şeyden". Çünkü onları yaşamasaydın şimdiki kafa yapısında, hayat görüşünde olamayacaktın. Seni sen yapan şeyler onlar. Geçmişini kabullenemezsen ömür boyu mutsuz olursun, ruh halin sağlıksız olur, panik ataklar gibi bir yerden patlar artık bedenin. Yapma bunu, kendini günahkar, affedilemez birisi gibi görme. O zaman onları yapmıştın, şimdi yapmıyorsun, kendince çıkardığın dersler de olmuştur muhakkak, bitti gitti. Kabullenerek önüne bak, pişmanlıklarla geriye bakma.

Genc yasta hatalarinin farkina varip tovbe edip dogru yolu bulmussun bundan guzel mutluluk olamaz diye dusunuyorum Rabbimizin merhameti coktur biz yeter ki istemesini tovbe etmesini bilelim sizi kinamak kimseye dusmez hatalarimizdan ders cikarmak buyuk bi nimettir cunku

Coooook teşekkür ederim dedikleriniz çok doğru ömür boyu bu pismanliklarla yasayamam artik yeni bke sayfa acma zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…