Nolur bana yardım edin

Allah razı olsun

Unutma ki, Hz Ömer Cahiliye dönemin de, kendi öz kızını sırf cinsiyetinden dolayı,diri diri toprağa gömmüştü. Kızını gömmek için topragı kazarken,sakalına topraklar sıçrıyormuş ve kızı ''Baba sakalların pis oldu.'' diyerek o toprakları temizliyormuş. Her aklına geldiğin de, sakalları ıslanacak derece de, göz yaşı dökermiş Hz Ömer.
Hz Vahşi, EFENDİMİZİN Can dostu,Çocukluk arkadaşı,sırdaşı biricik amcası Hz Hamzayı Şehid Etmişti.
Yani Sen RABBİMİZE, salih ve halis niyetle 1 adım atsan,O sana 10 adım yaklaşır.
Önemli olan, Cehalette inat etmeyip, Tövbeyle birlikte İmana yönelmektir.
RABBİM Tövbenizi kabul eylesin.
Cümlemizi, İslam Yolun da,Ayaklarımızı Kadim, Daim ve Sabit Kılsın (AMİN)
Dini içerik yasak ve umarım bu yazdığım örnekler,yasak kategorisine girmez

Öyle ya da böyle her insan hata yapar. Önemli olan, farkına varabilmektir. Sen bunu başarmışsın. Tövbe etmişsin. Allah’ın merhametinden sual olunmaz. Elbet böyle içten bi dönüşe, pişmanlığa karşılık affetmiştir seni. Herşeye sıfırdan başla. Geçmiş günahlarını, hatalarını, vicdan azaplarını aklına getirip hayatı kendine zindan etme. Bu şekilde yaşamak çok zor, çok ağrılı olur senin için. Her zaman için ileriye bak. Böyle kafana takar durursan hastalık sahibi olursun. At üzerinde ki yükleri. Rahatla bi. Öyle yürü...

Allah razı olsun güzel bir olay bunu anlatma gayretiniz için teşekkür ederim

Buraya bir not bırakayım: 2 gün sonra biri erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum vs. vs dediğinde. Birileri "bir kız vardı pişman oldu, yapma etme," namus mamus konularıyla bu konuyu referans gösterecekler. Sonra "Sen de pişman olursun" diyecekler.

Bir derdimi buraya açıklama ihtiyacı duydum kimseye anlatamadığım için Rabbim pişmanlığı her kuluna nasip etmiyor şükür ki nasip ettiği kullarindan biri oldum bu halim aleme ibret olabilir kimsenin yaşam tarzını eleştirmek bana düşmez kadınlar klübü üyeleri sağolsun merhametli şekilde mükemmel cevaplar verdiler sevgilisiyle yaşayan birinin derdi sizi rahatsız etmiyor da benim pişmanlık ve tovbelerim sizi rahatsız ettiyse bisey diyemiyorum kendi dusunceniz

Allah yardımcın olsun kardeşim. Allah gerçek niyetle samimiyetle edilen tevbeyi kabul etmez mi hiç hemde geçmişini inşaallah silerek kabul eder.. Şuanda bi sürecin içindesin bence kendini bulma sürecinden ve sana önerim sana gerçekten Allahı hatırlatacak yanlarında huzur bulduğun dostlar insanlar bulman o şekilde daha çabuk düzeltirsin moralini yoksa kendi başına inan bi yere kadar sonra geri pişmanlıklarını unutup eskisi gibi olma ihtimalin var.. Dua et Allah kendi dostlarından çıkarsın karşına

Pişmanlığı kendine yaklaşman için vesile kılmış olabilir.O’nun işine aklımız ermez.Bi görünen yüzü vardır bu tür şeylerin bir de batıni.Bize müsade ettiği kadarını bilebiliriz.
Bir annenin şefkatinden kat be kat üstündür Rabbimizin biz kullarına olan şefkati.Siz böyle düşünün gerisini O ‘na bırakın

Inanır mısınız ben bu hataları hep yanımda en yakın arkadaşım varken yaptım ve şuan o en yakın arkadaşımla beraber namaza başladık birlikte tövbe ettik eskiden oturup giybet yapardık fenalık planlardik simdi ise birbirimize hadisler okuyoruz camii lere gidiyoruz Rabbim çok şükür

Ne güzel bir mesajdır bu Allah razı olsun

evgilisiyle yaşayan birinin derdi sizi rahatsız etmiyor da

Rahatsız olunacak bir durum mu bu? Size ne kadar aşırı geldi? Halbuki siz de geçmiş de yaşadığınızın pişmanlığını yaşıyorsunuz. "Sevgilisiyle yaşayan birinin derdi sizi rahatsız etmiyor demek" aslında sizi oldukça rahatsız ediyor ki dile getiriyorsunuz. Yani bu da demek oluyor ki insanları bu konuda yargılıyorsunuz. Bence 2. üyeliksiniz. Mune gel anacım, burada hesabı görülmesi gereken biri var.

Siz anlamak istediğiniz gibi anlayın bisey demiyorum

Allahım kendi dostlarıyla karşılaştırsın sizi. Ama bence günahlarınızdan kimseye bahsetmeyin sizi o günahlarınızla tanıyanlarada bahsetmeyin konusunu açtırmayın çünkü belkide Allah pişmanlığınız sebebiyle günahlarınızı silmiştirde siz konuyu açtıkça tekrar günahlarınız yazılır... belki şuan gözyaşlarınızla ödüyorsunuz karşılığını bilemem Allah bilir.. Küçük yada büyük herkes günah içinde insanlar sadece kendinden farklı günah işledigi için kimseyi kınamamalı, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..

Kesinlikle haklısınız gerek sağlığımla gerek gözyaşlarıyla ödüyorum bedelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…