Nolur bana yardım edin

Aynen katılıyorum sana, günahlarımızı Rabbimiz örter ama kullar örtmeyebilir.Anlatarak onları şahit tutmayın angelmelek
Ayrıca başınıza da kakarlar bu dünyada kendilerini çok masummuş gibi

maşaallah. ne kadar mutl u oldum gece gece bu yazdığını görünce. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır diye bişey görmüştüm geçenlerde... Rabbim seni, beni, bizi, ailemizi ve çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın. Sirat-ı müstakim üzerine ayaklarımızı sabit kılsın inş. amiinnn.

Amin yüce Rabbim hepimiz için hem bu dünyada hem ahiret hayatında en hayırlısıni versin inşallah

Canim ben onu soyle biliyorum iki kisinin ruyasini yorumluyor birine oleceksin digerine kurtulacaksin diyor oyle de oluyor.Kurtulana buradan cikinca ruya yorumlarini dogru bildigimi Firavuna anlat diyor.Allah da neden benden direk duayla istemedin diyerek adama unutturuyor ve Yusuf daha fazla hapiste kaliyor.

Hadis mi âyet mi? Tam hatirliyamiyorum ama diyorduki:
"Tevbe edip yaptıklarından pişman olanların tevbe sini Allah kabul eder hem kabul eder hemde işlenen o curmu o kisilere hatta işlenen yerdeki tüm sahitlerede unutturur"
Kulun kendisi hariç...

İçime su serpildi okuyunca . Allah razı olsun sizden

Allah Allah ya nasıl tespit ediyorlar böyle şeyleri, nerden anlıyorlar sahte mi degil mi

ben bunda utanılacak bırsey gormedım bırıyle bırlıkte olabılırsın senın secımın dısko bar gezersın yasının getırısı ben o yaslarda belkı daha bıle kucukken her hafta sarhos eve gıderdım bence tek sakıncalı olan dekolte pozların olmus onunda derecesı onemlı gerısını takma hayat devam edıyor bunları tecrube varsay hayatına bak.. evlenırsınde aılende olur merak etme sen ama once oku calıs para kazan ve kendı ayakların ustunde dur

Kendini suçlamayı bırak, herkes hata yapar. Önemli olan tecrübe edip bir daha yapmamak yanlışı görmek. Yaşın da küçük unutursun zamanla. Takıntı yapma önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…