- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
Aynen katılıyorum sana, günahlarımızı Rabbimiz örter ama kullar örtmeyebilir.Anlatarak onları şahit tutmayın angelmelekAllahım kendi dostlarıyla karşılaştırsın sizi. Ama bence günahlarınızdan kimseye bahsetmeyin sizi o günahlarınızla tanıyanlarada bahsetmeyin konusunu açtırmayın çünkü belkide Allah pişmanlığınız sebebiyle günahlarınızı silmiştirde siz konuyu açtıkça tekrar günahlarınız yazılır... belki şuan gözyaşlarınızla ödüyorsunuz karşılığını bilemem Allah bilir.. Küçük yada büyük herkes günah içinde insanlar sadece kendinden farklı günah işledigi için kimseyi kınamamalı, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Amin yüce Rabbim hepimiz için hem bu dünyada hem ahiret hayatında en hayırlısıni versin inşallahmaşaallah. ne kadar mutl u oldum gece gece bu yazdığını görünce. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır diye bişey görmüştüm geçenlerde... Rabbim seni, beni, bizi, ailemizi ve çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın. Sirat-ı müstakim üzerine ayaklarımızı sabit kılsın inş. amiinnn.
Amin yüce Rabbim hepimiz için hem bu dünyada hem ahiret hayatında en hayırlısıni versin inşallah
Rabbim her günahkara nasip etsin insallahSen "ne olur yardim edin" demişsin ama yardim edilecek pek bir durumun yok canım
ne güzel tevbe etmişsin. valla gece gece duygulandım gızz
19 yaşındasın profilinde 21 yaziyor
Canim ben onu soyle biliyorum iki kisinin ruyasini yorumluyor birine oleceksin digerine kurtulacaksin diyor oyle de oluyor.Kurtulana buradan cikinca ruya yorumlarini dogru bildigimi Firavuna anlat diyor.Allah da neden benden direk duayla istemedin diyerek adama unutturuyor ve Yusuf daha fazla hapiste kaliyor.Sakın öyle söyleme, zira “biz kulumuz ne isterse onu veririz “ diyor Rabbimiz.Bu dünya için de ahiret için de hayır isteyin ki hayır gelsin başına.Ne diyor “ Yusuf zindanı istedi diye zindan verdik.Bize kalsa daha iyisini verecektik ama o bunu istedi “
Dualara çok dikkat edin lütfen
Valla ya. Işte şimdi hakikaten allah affetsin yani.İyi hesaplayamadı zağarHerkes de nasıl inanmış
İçime su serpildi okuyunca . Allah razı olsun sizdenHadis mi âyet mi? Tam hatirliyamiyorum ama diyorduki:
"Tevbe edip yaptıklarından pişman olanların tevbe sini Allah kabul eder hem kabul eder hemde işlenen o curmu o kisilere hatta işlenen yerdeki tüm sahitlerede unutturur"
Kulun kendisi hariç...
Sahte üyelik miymiş? Gitme sebebi nedir?
ben bunda utanılacak bırsey gormedım bırıyle bırlıkte olabılırsın senın secımın dısko bar gezersın yasının getırısı ben o yaslarda belkı daha bıle kucukken her hafta sarhos eve gıderdım bence tek sakıncalı olan dekolte pozların olmus onunda derecesı onemlı gerısını takma hayat devam edıyor bunları tecrube varsay hayatına bak.. evlenırsınde aılende olur merak etme sen ama once oku calıs para kazan ve kendı ayakların ustunde durBen o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Allah razı olsun çok mutlu etti güzel mesajlsriniz beniGunahindan tovbe ederek donen hic gunah islememis gibidir icin rahat olsun tovben samimiyse tertemizsin artik .
Hayır sahte üyelik değil önceki konumu silmistimSahte üyelik miymiş? Gitme sebebi nedir?
Kendini suçlamayı bırak, herkes hata yapar. Önemli olan tecrübe edip bir daha yapmamak yanlışı görmek. Yaşın da küçük unutursun zamanla. Takıntı yapma önüne bak.Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?