Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Meraba arkadaşlar.. sorunum biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok kötü durumdayım.. psikolojim bozuldu ya..
Sorun: ben 20 yaşındayım. öyle ahım şahım güzelliğim yok. açık giyinmem. yani kapalı değilim ama açık giyinmemeye de özen gösteririm. seksi hiç bi yanım yok yani bana göre öyle. boyum 1,57 53 kiloyum. bu ara üstümde çok kötü bi ruh hali var nedeni ise erkekler.. ya nerede olursam olayım bakışları hep üstümde.. sinir olmaya başladım.. ya dedem yaşındaki herifler bile bakıp laf atıyo.. genç,yaşlı demeden herkez.. kaşı gözü oynayan biri değilim çok şükür. hareketlerime de çok önem veririm. ama niye böyle ya. kızlar gerçekten çok kötüyüm. böyle hep kötü niyetli bakışlar bunlar.. bakma amaçları farklı hissediyorum ya. geçen yürüyorum yolda yol boyunca kim gördüyse laf attı o kadar iğrenç bakışlar üstümdeydi ki anlatamam.. iş yerime geldim oturdum ağladım sinirden ya. niye böyle olabilir yardım edin ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ama yok yok yok.. kafayı yicem yemin ederim ya..

boyun kaç..belki tipin gözterişlidir de ondandır..bi de nerde oturuyosun oturduğun yer kro doluysa ondan olabilir..bir de ne güzel utanma duygusunu Allah kimseden almasın kötü bişey değil ki..

boyun kaç..belki tipin gözterişlidir de ondandır..bi de nerde oturuyosun oturduğun yer kro doluysa ondan olabilir..bir de ne güzel utanma duygusunu Allah kimseden almasın kötü bişey değil ki..

1.57 boyum.. Ya ben Çağlayan'da oturuyorum.. ama yer sorun değil.. gittiğim her yerde,girdiğim her mekanda aynı.hissediyorum. yemin ederim midem bulanmaya başladı erkeklerden ya.

takmayacaksın bu kadar basit

sürekli kafana takarsan hepsi bana bakıyor,kötü kötü bakıyor diye paranoya olursun

ağlayacak bu kadar kafayı yiyecek bi durum yok bana göre

takmayacaksın bu kadar basit

sürekli kafana takarsan hepsi bana bakıyor,kötü kötü bakıyor diye paranoya olursun

ağlayacak bu kadar kafayı yiyecek bi durum yok bana göre

doğru diyorsun da bi yaşasan sende oturup ağlarsın.nasıl sinirlerim bozuluyo bi bilsen.dedem yaşındaki herif ya.yaşıtım olsa hadi geçtim onu babam yaşında olsun ya. ama böyle hep kötü niyetli fark ediyorum hissediyorum.

canım senın bırsey yapmana gerek yok kı

o ö*kuz yavruları her turlu bakıyor cunku .

omurlerın de sankı sanarsın kı hıc kadın kız gormemıs gıbı bakarlar.

bu durum ne yazık kı hepımızın basına gelebılıyor .

hele bazıları bakmakla da yetınmıyor ,elle tacız de bıle bulunmaya

curret edıyorlar .ozellıkle zaten bunu yapanlar da 40ından sonra

sapıtıp azanlar .dun de benım basıma geldı ,hem de yolun ortasın da

adam rahat 40-50 var .oyle kalabalık da desen kalabalık degıl .

yanımdan gecerken guyya yanlıslıkla carpma susu vererek popoma dokundu .

ben ılk basta olayın sokuyla tepkı veremedım .yurumeye devam ettım .

baktım arkamdan buda yuruyor .sesım cıkmadı dıye saf mı sandı korkakmı sandı

bılemıyorum ama yanlıs kayaya carptıgını zaten anladı .

buna bır bagırdım ama var yaa gorecektın herkes bakıyor bıze ,bu pıslık adam da

saf ayagına yatıyor "ne oldu bacım ne oldu bacım " dıyerek .

yanımızdan da polıs memuru gecırıyordu .bunu epey korkuttum .

o yuzden canım boyle bır durum oldugun da sakın sessız kalma .

o zaman ıyıce sacmalıyorlar .

biliyorum herkesin başına geliyor. ama bu ara çok fena oldum bunlar yüzünden ya. dışarı çıkmak istemiyorum.aç ayılar.görmemişler.sinirlerim çok yıprandı.kendimi kötü hissetmeye başladım.acaba başka bişey olarak mı görüyorlar diye düşünmeye başladım ya.

bende onu diyorum işte evliyim elimde yüzük olduğu halde bana da bakıyorlar sırf sana özel bi durum değil yani

yapacak birşey yok takmayacaksın

malasef erkeklerin durumu bu çok fazla takmışsın bence o yüzden sana bakmasalar bile bakıyorlar gibi hissedebilirsin çok rahatsızsan ailenden birisi getirip götürsün işe

her yerde her mekanda dersen bütün kötü niyetli erkeklerde seni mi buluyor derim

bizim bi arkadaş da kadın 2 çocuklu filan pazarda aynı böyle bir hareket yapmış adam daha bellisi hatta..vay manyaklar vay ya..

canım kotu nıyetlı ahlaksız olanlar kafasında bın turlu fantazı kuruyorlar bakarken .

ama sen bunları aldırıs etme .sen kendınden ödün vermedıgın muddetce de

onlar kendı kendılerı bakıp bakıp eglensınler .hıc tınlama .bu ınsanlar ıcın can sıkmaya degmez

Cok seksisindir belki. Guzellikten ziyade cekiciysen o yuzden bakiyorlardir.

Ancak semtin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Mesela bebek, bagdat caddesi, moda gibi semtlerde de herkes kafasini senin oldugun yone ceviriyorsa ustteki cumlem gecerli.

söylemek istediğim noktaya geldik işte.. artık bu bakışlardan her yerde kim kötü niyetli kim iyi niyetli bakıyor ayırt edemem ki.. diyorum kendime taktın kafaya o yüzden öyle oluyor diye.ama önüme bakarken bile bi bakışla karşılaşıyorum.hemen ardından da ya göz kırpma geliyor ya öpücük.şerefsizler ya.

insanlar bakınca sinirlerin neden bozuluyor anlamadım...allah göz vermiş bakan bakar engelleyemezsin ki bence sen paranoya heline getirdin

Onların iğrenç bakışları kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.. ya düşünsenize her yerde size dikkatle bakan insanlar,göz kırpanlar vs.. nasıl sinirleriniz bozulmaz.

allah allah nasıl bir yermiş bu yaşadığın yer:26:

canım türkiyemde o kadar igrenç insanlar varki..nice gözleri dönmüş insanlar görüyoruz,duyuyoruz.canım kafanı öne eğ yürü,bakışlarınıda biraz sert tut hiç kimse bişey diyemez.bende öyle yapıyorum çünkü.olmadı parmagına alyans falan tak biraz yararını görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…