Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

anladık canım,çok çok güzelsin,çok çekicisin ve farklı bir havan var, şişlideki esnaflar kadın kız görmemiş değildir herhalde

sen okumadın galiba yorumları cnm.ben güzelim,çekiciyim vs vs vs demedim.
hatta ahım şahım güzelliğim yok dedim.neyse saol yinede yorumun için.
bi gün benim durumuma düşersen bu yazdığın aklına gelsin. Allah düşürmesn.

zaten söylemen gerekmiyor canım.konuyu ilk okuduğumda,milletin hiç kadın kız görmediği bir yer zannettim

insanlar bakınca sinirlerin neden bozuluyor anlamadım...allah göz vermiş bakan bakar engelleyemezsin ki bence sen paranoya heline getirdin

belki size yapmıyorlar, bakmıyorlar o yuzden önemsemiyorsunuz
ama belki arkadas cekici bir kız yada dikkat ceken bir kız
bu onun problemi değil
bazı insanlar haddinden fazla şerefsiz..
öpücük atma, bakma, yada böyle inceleme vs. bu tür şeyler bir genc kızı korkutan şeyler
sinirlerin neden bozuluyor ne demek biri size öpücük atsa 40-50 yasında bir adam kız sevinsin mi yani.. elbette morali bozulacak..

Allah razı olsun ya gerçekten çok sağol.. İnan içim sevindi msjını okuyunca.. Çok teşekkür ederim beni bu kadar güzel anladığın için.

arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec

yine aynı imalar..
sende ona bakıyorsunki görüyorsun..
kon sahibi bence sen buradaki insanlara derdini falan anlatma.. baksana hemen nereye getiriyorlar..
bu kız niye onlara baksın..?
biri sana laf attı mesela refleks olarak kafanı cevirirsin yada görürsün yani kız napsın görmemek için ?
bu durumu yaşayan biri olarak arkadasımı anlayabiliyorum ve mümkünse konuyu başka yerlere götürmeyelim.

ben lisadeyken bizim sınıfta bi kız vardı. sürekli üst sınıflardan bi çocuğun ona bakıp durduğunu yok sinir olduğunu bilmemne diyip duruyodu.. ben de artık dozu kaçtı konuşcam çocukla dedim. gittim çocuğa sordm.. çocuk da:sizin sınıfta öyle biri mi var ben kimseye bakmıyorum ki.. söyleyin arkadaşınıza kendini dünyanın merkezinde sanmasın yazık dedi...hatta sonra bi gösterirsiniz bana nasıl biriymiş bakılmaya değermiymiş diye dalga da geçmişti... :)))))))))))))))))))

evet önemsenecek birşey değil bu sonuçta kendisine baktığını sandığı kişi kendinden yaşça büyük kişiler değil

farketmez.. o da yok bakkalın çakkalın kasabın manavın herkesin kendine baktığını iddia ediyordu..... :))))))))))))))))hatta bi gün de yolda giderken bi adamın buna baktığını iddia etti... uzaktan geliyodu adam.. meğer babasıymışş dedim yuh yani.. adam bizi görmemiş bile yanımızdan geçti gitti... ben seslendim amca diye de öyle döndü baktı:)))))))))))))))))

Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi.. hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????

şimdi o kızla bu arkadası nasıl bağdaştırdın anlamadım
bu kız her arabadan gecen bana bakıyor yada bakkal manav kasap bana mı bakıyor dedi
resmen insanlara alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsunuz
yazık !

,

:) bence söylemek istediğini direk söyle.. başkaları üzerinden laf atmana gerek yok.. bi yardım istedim cvp bekledim isteyen verir istemeyen vermez kimze mecbur değil.ama cevap verirken lütfen biraz anlayarak oda olmadı anlamaya çalışarak cevap verirseniz daha yararlı olur

hiç bir fikrim yok tekrar başka doktora git bence.. inşallah kötü birşey değildir

:))))))) anlayan anladı canım.... herkes herkese bakıyor.....

bunu bende biliyorum.. ama sorun benim durumum.. illaki vardır bu durumda olan yok mu diyorum ben.. öyle bi iddia da bulunmadım ki.. ama bu beni kötü etkiliyor.. başkalarını kötü etkilemiyor olabilir. her insan aynı değil ki. nyse cnm boşver sen yorma kendini. ben anladım

bebeğimsanem sana bakıyorum nolur sen de bana bak... lütfen :))))))))))bak seni beğeniyorum yukarda yazdığını sen de beni beğen..

ay kusura bakma ama çok güldüm

arkadaşım sabahtan beri diyoruz sana özel birşey yok herkesin başına geliyor

senin durumunda birşey yok yani rahat ol her genç kızın başına geliyor

diyorum ailenle çık sokağa o zaman verdiğin cevap ama herkes heryerde bakıyor

cnm doğrudur sana bakıyolardır ..ama bence bunu fazla abartmışşsın ..yani kafana takma..bakan bakar..her kadının kızın başına gelen şeyler bunlar..baana kucağımdaki cocukla bakıyolar,sana bekar halinle hayde hayde bakarlar...boşveerrrrr...takmamay çalış...ciddi anlamda bi taciz olmadığı sürece kafanı başka yöne çevir eğer baktıkalrını anlarsan..ha olaya öpücük vs. girerse senin yerinde olsam ben tepkimi gösterirdim..sesli bi şekilde herkes duysun diye"utanmıyo musun yaşlı başlı halinle kızın yaşındayım bana öpücük atmaya!!terbiyesiz insan!"diye azarlardım herkesin içinde..bakalım bida yapabiliyo mu:))
onun harici bişey yapamazsın..insanların gözünü bağlayamazsın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…