anladık canım,çok çok güzelsin,çok çekicisin ve farklı bir havan var, şişlideki esnaflar kadın kız görmemiş değildir herhalde
sen okumadın galiba yorumları cnm.ben güzelim,çekiciyim vs vs vs demedim.
hatta ahım şahım güzelliğim yok dedim.neyse saol yinede yorumun için.
bi gün benim durumuma düşersen bu yazdığın aklına gelsin.Allah düşürmesn.
insanlar bakınca sinirlerin neden bozuluyor anlamadım...allah göz vermiş bakan bakar engelleyemezsin ki bence sen paranoya heline getirdin
belki size yapmıyorlar, bakmıyorlar o yuzden önemsemiyorsunuz
ama belki arkadas cekici bir kız yada dikkat ceken bir kız
bu onun problemi değil
bazı insanlar haddinden fazla şerefsiz..
öpücük atma, bakma, yada böyle inceleme vs. bu tür şeyler bir genc kızı korkutan şeyler
sinirlerin neden bozuluyor ne demek biri size öpücük atsa 40-50 yasında bir adam kız sevinsin mi yani.. elbette morali bozulacak..
arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec
ben lisadeyken bizim sınıfta bi kız vardı. sürekli üst sınıflardan bi çocuğun ona bakıp durduğunu yok sinir olduğunu bilmemne diyip duruyodu.. ben de artık dozu kaçtı konuşcam çocukla dedim. gittim çocuğa sordm.. çocuk da:sizin sınıfta öyle biri mi var ben kimseye bakmıyorum ki.. söyleyin arkadaşınıza kendini dünyanın merkezinde sanmasın yazık dedi...hatta sonra bi gösterirsiniz bana nasıl biriymiş bakılmaya değermiymiş diye dalga da geçmişti... :)))))))))))))))))))
farketmez.. o da yok bakkalın çakkalın kasabın manavın herkesin kendine baktığını iddia ediyordu..... :))))))))))))))))hatta bi gün de yolda giderken bi adamın buna baktığını iddia etti... uzaktan geliyodu adam.. meğer babasıymışş dedim yuh yani.. adam bizi görmemiş bile yanımızdan geçti gitti... ben seslendim amca diye de öyle döndü baktı:)))))))))))))))))
,farketmez.. o da yok bakkalın çakkalın kasabın manavın herkesin kendine baktığını iddia ediyordu..... :))))))))))))))))hatta bi gün de yolda giderken bi adamın buna baktığını iddia etti... uzaktan geliyodu adam.. meğer babasıymışş dedim yuh yani.. adam bizi görmemiş bile yanımızdan geçti gitti... ben seslendim amca diye de öyle döndü baktı:)))))))))))))))))
Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm.... benim gibi olanınız varmı acaba içinizde?????
:))))))) anlayan anladı canım.... herkes herkese bakıyor.....
:))))))) anlayan anladı canım.... herkes herkese bakıyor.....
bence sana bakmıyorlar sende ondan böyle yorumlar yapıyorsun :))
anlayan anladı... :))
sen okumadın galiba yorumları cnm.ben güzelim,çekiciyim vs vs vs demedim.
hatta ahım şahım güzelliğim yok dedim.neyse saol yinede yorumun için.
bi gün benim durumuma düşersen bu yazdığın aklına gelsin.Allah düşürmesn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?