Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

Derdim var konusuna problemini yazan kişinin ne derdi olduğundan çok
okuyanın görüş eşiği konu oluyor.
Çok çirkinim diye konu açmış olsaydı arkadaş, yapma canım yaaa..olur mu öyle şeey.. bakım önemli tabi.. sinden yüreklendirici yorumlar alırdı.
Okşayıcı yorum yapmak insana sanırım yardım etme duygusundan dolayı hoş geliyor gibi.
Kayınvalidemden çok çekiyorum diyen ile kayınvalidemi sinirden çatlatıyorum diye açılan konuya yapılan yorumlar farklı olucaktır.
Kv (kayın valide) sine sesi çıkmayan, içinden karşılık vermek gelip de sessiz kalan
sesi çıkanı duyunca kendi sessizliğine üzüntüsünden yol alıp, sizi olumsuzlayacaktır.

Fors atıyor da olunabilir. Sanal ortamda reel ifadeler ile varız. Bu yol ile kişisel tatmin oluyor olabilir.
Okuyan kişi, inanmadığını ifade eden yorumu ile tasvip etmediği fors atılmasına destek vermiş olur.
Aksini iddia eden yorum ile dert sahibinin fors duygusu kuvvetlenecektir çünkü. Süperim ben, güven hissi ile yazan kişi fikrine daha bir sarılacaktır.

Satır aralarından yazan kişinin derman mı arıyor, böbürlenme mi bekliyor az veya çok anlaşılıyor.
Arkadaşın yazım dilinden samimiyet dışı bir izlenim almadım.
Alsaydım, psikolojik problemi olduğunu düşünürdüm sanırım, çünkü herkesin her yerde sürekli kendisine bakıldığını düşünmesi normal olmayan bir düşünce olurdu. Bu fikirde olanın normal yaşamında ezildiğini, pasif kaldığını yorumlar bu his ile soyut da olsa kendini,hissini dengelemeye çalıştığını düşünürdüm.

Böbürlenme hissini doğuran neden, davranışını normal kılmaz fakat hoşgörülü yaklaşıma ihtiyaç duyar.

Ya da sahici olmayan duygular ile anlık ekşın yaşamak istediğini düşünürdüm. Hareketli yanıtlar vererek durumu köpüklendirmek yerine sessiz kalarak sessizliğin sesini dinlemesine aracılık etmek isteyebilirdim.

ne alaka şimdi
ama sen ilk başta birşey diyorsun sonra değiştiriyosun
ilk başta diyorsun ki heryerde herkes bana bakıyor şimdide diyorsun ki herzaman değil

ben sana sence neden sana bakıyorlar diyorum cevap vermiyorsun

cvbı bilsem buraya neden yazıp ta kendimi yorayım ki

arkadasım sana oyle gelıyor olmasın.. hanı bazen ınsanlrın sıkıntılı bunalımlı donemlerı vardır herseyı usstune cekerlerrr...

sendede bole bir durum söz konusu olabılırrr..

yazık cok uzluyorum guzel hatunlara sukur benım öyle bir sıkıntım olmadı omruhayatımda senede 1 kez belkı yemısımdr laf falan:27::27::27::27:

galıba bend ebır sorun var bakan donup bır daha asla bakmıyorrr:):)):)

Son düzenleme:
Her insan bazen kendini saçma sapan şeylerden dolayı kötü hissedebilir.
Ama bu o an ona saçma gelmeyebilir. Bu aralar böyle bir sıkıntı içindeyim evet.
Rahatsız oluyorum çünkü. Ama açmış olduğum konuda asla yanlış anlaşılacak birşey yazmadım.
Kendimle övünmedim. Hatta konu açmadan önce de düşündüm sadece ben değilim
bir çok kişinin başına gelmiştir diye. Bu elbette böyledir. Ama niye bu kadar uzadı anlamadım.
Küçük düşürücü yanıtlar vermek yerine keşke sadece bakıp geçseydiniz. Ozaman
çok daha yararlı olurdu. Sizden bi beklenti içinde değildim sonuçta. Tek isteğim benim için
önemli (sizler için olmayabilir) olan bu konuyu paylaşıp, belki bi kaç öneri almaktı. Çnkü ben elimden geldiğince
burada açılmış olan konuları okuyor, fikrim varsa en doğru şekilde yazıyor yoksa okuyup geçiyorum.
Kimseyi alay konusuna almak hakkım değil çünkü. Bu foruma yeni üye olmuştum.
Bugün açmış olduğum bu konuyla birlikte herşeyi herkezle paylaşmaman gerektiğini 1 kez daha anladım.
İyi yada kötü bütün yorumlardan dolayı herkeze çok teşekkür ederim..

Bu mesaj bu konudaki son mesajımdır..
İyi günler.

Back
X