• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

Cok seksisindir belki. Guzellikten ziyade cekiciysen o yuzden bakiyorlardir.

Ancak semtin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Mesela bebek, bagdat caddesi, moda gibi semtlerde de herkes kafasini senin oldugun yone ceviriyorsa ustteki cumlem gecerli.

bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.

Cok seksisindir belki. Guzellikten ziyade cekiciysen o yuzden bakiyorlardir.

Ancak semtin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Mesela bebek, bagdat caddesi, moda gibi semtlerde de herkes kafasini senin oldugun yone ceviriyorsa ustteki cumlem gecerli.

katılıyorum..çağlayan da karışık bir yer mesela..dediğin gibi bazı yerlerde kadınlar gayet rahat olabilirken, bazı muhitler var ki (şimd söylemek istemiyorum istanbullular biliyor) sana kimse bakmıyorsa hayırdır inşallah olursun:52:..

canım türkiyemde o kadar igrenç insanlar varki..nice gözleri dönmüş insanlar görüyoruz,duyuyoruz.canım kafanı öne eğ yürü,bakışlarınıda biraz sert tut hiç kimse bişey diyemez.bende öyle yapıyorum çünkü.olmadı parmagına alyans falan tak biraz yararını görürsün..

parmağımda sevgilimin aldığı tek taş yüzük var.. hiç çıkarmıyorum ki:(

Onların iğrenç bakışları kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.. ya düşünsenize her yerde size dikkatle bakan insanlar,göz kırpanlar vs.. nasıl sinirleriniz bozulmaz.

arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec

bu olay dün başıma geldi arada başıma geliyo ama dün üst üste geldi pazara çıktım iki çocuk kro yürüyorum yanımda yürüyorum duruyorum yavaşlıyorlar sonunda biri farkette evli galiba parmağında yüzük var dedi bunu da bana duyuruyorlar saolsunlar salak herifler :53: neyse sonra hızlandım aşağı sebze pazarına indim

esnedim o an pazarcı uykum geldi diyo gene hızlandım pazar güzeli diye bağırıyor...

bu iki olay sonrasında iki çocuk daha takip etmez mi :50: doğru eve giitim vala evli olduğum halde dün bunlar başıma geldi çok şaşırdım acaba dün özel bi gün müyü die içimden geçirdim..

normalde de başıma gelir ama arada olur takma böyle şeyleri yoksa dışarı çıkmaya korkarsın canım :55:

bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.

bende istemiyorum ama naparsın Allah vergisi yapacak birşey yok :ssz:

sende önüne bakarak yürü daha kapalı giyin yada ailenle çık ne diyelim ki biz şimdi sana

tamam biri ikisi olurda ne biçim yer burası bütün erkekler sıraya mı girmiş öpücük atmak için anlamadım :37:

arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec

birinin sana baktığını görmen için illa ona bakmana gerek yok.o bakışlar dibinde oluncA hissediyorsun.görmesem duyuyorum yine bozuluyor moralim.fark etmiyoki ya

bana bıraz abartıyorsun gıbı geldı.bır ıkı degıl senı goren herkes laf atıyormus,opucuk atıyormus,goz kırpıyormus.hepte mı sana denk gelıyor bunlar

bende istemiyorum ama naparsın Allah vergisi yapacak birşey yok :ssz:

sende önüne bakarak yürü daha kapalı giyin yada ailenle çık ne diyelim ki biz şimdi sana

tamam biri ikisi olurda ne biçim yer burası bütün erkekler sıraya mı girmiş öpücük atmak için anlamadım :37:

Şişli'de çalışıyorum.bunları yapan da genelde esnaf.

Ürkek ve çekingen görünüyorsan daha çok üzerine geliyorlar.

Kendinden emin,başın dik ve hızlı yürürsen o kadar cesaret edemezler.

Son düzenleme:
bana bıraz abartıyorsun gıbı geldı.bır ıkı degıl senı goren herkes laf atıyormus,opucuk atıyormus,goz kırpıyormus.hepte mı sana denk gelıyor bunlar

bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın

birinin sana baktığını görmen için illa ona bakmana gerek yok.o bakışlar dibinde oluncA hissediyorsun.görmesem duyuyorum yine bozuluyor moralim.fark etmiyoki ya

valla şöyle söyliyim istanbulda yasıyorum kırsal kesımdede bulundum sehrın göbeğindede ..kimsenın suratına bakmadıgım için bana baıp bakmadıklarını görmüyorum haliyle ....sen sanırım yolda yürürken acaba kaç kişi bakıyodur ya da dısırı cıkacam kac kısı laf atacak kas kısı bakacak dıye kafanda kurarsan bakan olmasada baktılar dıye düsüşünrsün

rahat olmaya bak ..

bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın

bıraz takıntılısın bu konuda bana kalırsa.su anda 20 yasında degılım ama ben de 20 yasındaydım bı zamanlar.o gunlerde dıkkat cekmek begenılmek ıster kızlar genelde.sana baktıklarını sanıyorsun bana kalırsa.bıraz aysın olgunlastıkca bu hıslerın degısır

bıraz takıntılısın bu konuda bana kalırsa.su anda 20 yasında degılım ama ben de 20 yasındaydım bı zamanlar.o gunlerde dıkkat cekmek begenılmek ıster kızlar genelde.sana baktıklarını sanıyorsun bana kalırsa.bıraz yasın olgunlastıkca bu hıslerın degısır

bıraz takıntılısın bu konuda bana kalırsa.su anda 20 yasında degılım ama ben de 20 yasındaydım bı zamanlar.o gunlerde dıkkat cekmek begenılmek ıster kızlar genelde.sana baktıklarını sanıyorsun bana kalırsa.bıraz aysın olgunlastıkca bu hıslerın degısır

Yolda yürüken başım dik,kaşlarım biraz çatık olarak hızlı yürürüm..kimseye bakmam,söyleneni duymam..o yüzden bana laf atıp atmadıklarını,bakıp bakmadıklarını da bilmem..sende kimseye bakmamayı,kimseyi duymamayı ve hızlı hareket etmeyi dene.. ..

valla şöyle söyliyim istanbulda yasıyorum kırsal kesımdede bulundum sehrın göbeğindede ..kimsenın suratına bakmadıgım için bana baıp bakmadıklarını görmüyorum haliyle ....sen sanırım yolda yürürken acaba kaç kişi bakıyodur ya da dısırı cıkacam kac kısı laf atacak kas kısı bakacak dıye kafanda kurarsan bakan olmasada baktılar dıye düsüşünrsün

rahat olmaya bak ..

hayır aksine yolda yürürken çok temkinli yürürüm.kimsenin de suratına bakmam.önüme bakar o doğrultuda da yürürüm.sorun da bu zaten.bu kadar dikkat ederken nasıl oluyor da böyle aç gözlü insanlara denk geliyorum.bunalmam,moral bozukluğum da bu yüzden.keşke dediğin gibi kolay olsa rahat olmak.ama yapacak birşey yok malesef.çok berbat bi ülkede yaşıyoruz.kabul etmeliyiz ki.

Boş bir zamanında Kanyon'a git...Veya Nişantaşı,Abdi İpekçi tarafına...
Kimse bakmaz,hatta takmaz.Terapi olur sana :)

Bulunduğun semtle ve senin tavırlarınla alakalı diye düşünüyorum.
Tavırdan kastım davetkar olmak değil.İşinde gücünde,kendinden emin yürümüyor olabilirsin.
Böyle yerlerde,gözünü ileri bir noktaya dikip hızlı yürümeye çalış.

Bir de ne kadar dert edersen o kadar seni bulur.
Mesela herkes benimle dalga geçiyor dersen,gerçekten dalga geçerler.Bunun gibi...
Kafana takma bence.

anladık canım,çok çok güzelsin,çok çekicisin ve farklı bir havan var, şişlideki esnaflar kadın kız görmemiş değildir herhalde:34:

Back
X