Cok seksisindir belki. Guzellikten ziyade cekiciysen o yuzden bakiyorlardir.
Ancak semtin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Mesela bebek, bagdat caddesi, moda gibi semtlerde de herkes kafasini senin oldugun yone ceviriyorsa ustteki cumlem gecerli.
Cok seksisindir belki. Guzellikten ziyade cekiciysen o yuzden bakiyorlardir.
Ancak semtin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Mesela bebek, bagdat caddesi, moda gibi semtlerde de herkes kafasini senin oldugun yone ceviriyorsa ustteki cumlem gecerli.
canım türkiyemde o kadar igrenç insanlar varki..nice gözleri dönmüş insanlar görüyoruz,duyuyoruz.canım kafanı öne eğ yürü,bakışlarınıda biraz sert tut hiç kimse bişey diyemez.bende öyle yapıyorum çünkü.olmadı parmagına alyans falan tak biraz yararını görürsün..
Onların iğrenç bakışları kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.. ya düşünsenize her yerde size dikkatle bakan insanlar,göz kırpanlar vs.. nasıl sinirleriniz bozulmaz.
bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.
arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec
bende istemiyorum ama naparsın Allah vergisi yapacak birşey yok
sende önüne bakarak yürü daha kapalı giyin yada ailenle çık ne diyelim ki biz şimdi sana
tamam biri ikisi olurda ne biçim yer burası bütün erkekler sıraya mı girmiş öpücük atmak için anlamadım
bana bıraz abartıyorsun gıbı geldı.bır ıkı degıl senı goren herkes laf atıyormus,opucuk atıyormus,goz kırpıyormus.hepte mı sana denk gelıyor bunlar
birinin sana baktığını görmen için illa ona bakmana gerek yok.o bakışlar dibinde oluncA hissediyorsun.görmesem duyuyorum yine bozuluyor moralim.fark etmiyoki ya
bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın
bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın
valla şöyle söyliyim istanbulda yasıyorum kırsal kesımdede bulundum sehrın göbeğindede ..kimsenın suratına bakmadıgım için bana baıp bakmadıklarını görmüyorum haliyle ....sen sanırım yolda yürürken acaba kaç kişi bakıyodur ya da dısırı cıkacam kac kısı laf atacak kas kısı bakacak dıye kafanda kurarsan bakan olmasada baktılar dıye düsüşünrsün
rahat olmaya bak ..
bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?