Canım öncelikle güçlü ol, oğlun için ayakta durmak zorundasın. Evliliğine gelince, sen elinden gelen herşeyi yapmışsın yuvanı kurtarmak için, ama eşinin davranışları çok tutarsızca inan bana amacının ne olduğunu anlayamadım. Sen hamilesin, ikinizden ortak bi can dünyaya getireceksin. Erkekler biraz bu durumu geç kabullenirlermiş, acaba sorumluluk alacağını yeni yeni anladığı ve korktuğu için mi böyle yaptı diyeceğim ama o da çok mantıksız... Sen hamile olduğun için hormonların farklı çalışıyor, son derece hassassın. Senin bu aşırı kıskançlığının sebepleri eminim ki hamileliğinden dolayı kaynaklanıyor. Eşinin bunu anlaması gerekiyordu, çok yanlış davranmış sana karşı. Sen elinden geleni yapmışsın, bence bir süre üstüne gitme derim ben. Uzak durmaya bak, sen onu kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun. Oğlunuz doğduktan sonra oğlunuzun yüzünü ona göstermeyeceğini düşünme korkusu bile ona yeter bence. Tabii tüm bunları düşünmesi ve kafasına dank etmesi için onunda zamana ihtiyacı var bence. Üstüne gitme, olayları oluruna bırak. Benim fikrim bu arkadaşım, doğru mu yanlış mı orasına sen karar ver... Sabırlı ol, oğlun için ayakta durmak zorundasın. Allah yardımcın olsun...
çok teşekkür ederim cnm