Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

Canım öncelikle güçlü ol, oğlun için ayakta durmak zorundasın. Evliliğine gelince, sen elinden gelen herşeyi yapmışsın yuvanı kurtarmak için, ama eşinin davranışları çok tutarsızca inan bana amacının ne olduğunu anlayamadım. Sen hamilesin, ikinizden ortak bi can dünyaya getireceksin. Erkekler biraz bu durumu geç kabullenirlermiş, acaba sorumluluk alacağını yeni yeni anladığı ve korktuğu için mi böyle yaptı diyeceğim ama o da çok mantıksız... Sen hamile olduğun için hormonların farklı çalışıyor, son derece hassassın. Senin bu aşırı kıskançlığının sebepleri eminim ki hamileliğinden dolayı kaynaklanıyor. Eşinin bunu anlaması gerekiyordu, çok yanlış davranmış sana karşı. Sen elinden geleni yapmışsın, bence bir süre üstüne gitme derim ben. Uzak durmaya bak, sen onu kaybetmekten değil o seni kaybetmekten korksun. Oğlunuz doğduktan sonra oğlunuzun yüzünü ona göstermeyeceğini düşünme korkusu bile ona yeter bence. Tabii tüm bunları düşünmesi ve kafasına dank etmesi için onunda zamana ihtiyacı var bence. Üstüne gitme, olayları oluruna bırak. Benim fikrim bu arkadaşım, doğru mu yanlış mı orasına sen karar ver... Sabırlı ol, oğlun için ayakta durmak zorundasın. Allah yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim cnm

orada çekici ve güzelim demedim ki :) çekici ve güzel olmak istemiyorum dedim :)
anlamak istediğin gibi anlama bence.. benim demek istediğim şeyi başka yerlere de çekme..

hadi ben yanlış anladım (ki hiç sanmıyorum)

bu kadar kişi de mi yanlış anladı

Mine arkadasım öncelikle kafana takma fazla takmamaya calıs. bu durum her yerde yasanabilir sen giyimine hal ve hareketlerine dikkat ettigini söylüyorsun gerisini bosver. sen kendini cekici bulmuyo olabilirsin ama kimi kisiler kendini güzel bulmasa da alımları vardır.

ayrıca afedersin ama erkekler icin bi bayan figürü görmeleri de yetiyor. sen birkac kez dikkat ettiysen artık bu sende takıntı haline gelip herkes bana bakıyo sekline cevirebilirsin de.görmezden geel. bunu maalesef cogu bayan yasıyor bende yasıyorum bazen

düz mantık arkadaş bakmazsa baktıklarınıda görmez.
ben fabrikada çalışıyorum 300 den fazla erkekle aynı ortamda çay içip yemek yiyorum sigara içiyorum ama kim bana bakmış kim kiminle nerede nasıl bilmem. adamları yolda görsem 1 tanesini tanımam.
şimdi sorun sendemi yoksa adamlardamı bidaha düşün derim ben...

Sorun bence sende ;)

arkadaşlar bunu bir türlü anlamak istemiyor.. ama ben şunu anladım ki..

''başına gelmeden kimse kimseyi anlayamaz'' mışş..

her kadının basına gelmiştir geliyordur güzel çirkin fark etmiyor....ama ben kimsenin senın kadar büyüttüğünü görmedim...ha sürekli aynı kişi olsa takip etse falan haklısın ama öyle bir şeyde yok gectıgın yoldan laf atıyorlarmıs sadece ayrıca o yollarda nasıl yollar anlamadım ya neyse

bizde sana diyoruz ki sen takıntı hale getırmıs olabılrsın bu durumu bakmasalar bıle bakıyolar dıye düşünebilirsin ama sen nedense bunu kabul etmiyorsun etmediğin içinde savunma mekanızması gelıstırıyorsun dolayısıylada çatışma içinde oluyorsun insanlarla ve haliyle dünya güzelimi canım bu kız her gelen geçen bakıyor diye düşündürtüyorsun sahsen ben öyle düşünmeye basladım artık

her kadının basına gelmiştir geliyordur güzel çirkin fark etmiyor....ama ben kimsenin senın kadar büyüttüğünü görmedim...ha sürekli aynı kişi olsa takip etse falan haklısın ama öyle bir şeyde yok gectıgın yoldan laf atıyorlarmıs sadece ayrıca o yollarda nasıl yollar anlamadım ya neyse

bizde sana diyoruz ki sen takıntı hale getırmıs olabılrsın bu durumu bakmasalar bıle bakıyolar dıye düşünebilirsin ama sen nedense bunu kabul etmiyorsun etmediğin içinde savunma mekanızması gelıstırıyorsun dolayısıylada çatışma içinde oluyorsun insanlarla ve haliyle dünya güzelimi canım bu kız her gelen geçen bakıyor diye düşündürtüyorsun sahsen ben öyle düşünmeye basladım artık

İyi de ben zaten büyüttüğümü kabul ediyorum.. Ama canım sıkıldı paylaşmak istedim ne var bunda bu kadar tepki verecek.. Ya makaraya alana kadar salla gitsin diye kısacık bi cvp verseniz emin olun bu kadar uzamayacak bu mesele.. Nyse

Bu laf atma, taciz etme, yok bakma, yok pücük atma v.s gibi durumların, karşıdaki kişinin güzel olup olmadığı, çekici olup olmadığına pekte bağlı değil aslında, ne kadar büyütülmüş yok güzel çirkin olayı v.s
Ha olursa daha da artar

ama bir örnek veriyim; bir gün pazardan cıktım, eve doğru yiyorum. 3 tane de tesettürle kapanmış genç bayanlar bir köşeye çekilmişler ellerinde dondurma yiyorlar. Kro nun biri yanlarından geçerken "nasıl yalıyorlar ohhhşş, nasıl ısırıyorlar ohhhş" şeklinde laf ata ata arkadasları ile devam etti yoluna.

Yani demek istediğim; "öküzler için, açık-kapalı, çekici-değil, güzel-çirkin pek fark etmiyor" arkadaşım.

Zaten Çağlayan da kro cenneti, çok normal böyle insanlarla karşılaşman..

Son düzenleme:
Mine arkadasım öncelikle kafana takma fazla takmamaya calıs. bu durum her yerde yasanabilir sen giyimine hal ve hareketlerine dikkat ettigini söylüyorsun gerisini bosver. sen kendini cekici bulmuyo olabilirsin ama kimi kisiler kendini güzel bulmasa da alımları vardır.

ayrıca afedersin ama erkekler icin bi bayan figürü görmeleri de yetiyor. sen birkac kez dikkat ettiysen artık bu sende takıntı haline gelip herkes bana bakıyo sekline cevirebilirsin de.görmezden geel. bunu maalesef cogu bayan yasıyor bende yasıyorum bazen

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için..

Bu laf atma, taciz etme, yok bakma, yok pücük atma v.s gibi durumların, karşıdaki kişinin güzel olup olmadığı, çekici olup olmadığına pekte bağlı değil aslında. Ha olursa daha da artar

ama bir örnek veriyim; bir gün pazardan cıktım, eve doğru yiyorum. 3 tane de tesettürle kapanmış genç bayanlar bir köşeye çekilmişler ellerinde dondurma yiyorlar. Kro nun biri yanlarından geçerken "nasıl yalıyorlar ohhhşş, nasıl ısırıyorlar ohhhş" şeklinde laf ata ata arkadasları ile devam etti yoluna.

Yani demek istediğim; "öküzler için, açık-kapalı, çekici-değil, güzel-çirkin pek fark etmiyor" arkadaşım.

Zaten Çağlayan da kro cenneti, çok normal böyle insanlarla karşılaşman..

Aynen öyle arkadaşım sağol

bak benım ılk yorumlarımı okursan aynen bunları yazdım takılma sinirini bozma takıntı halıne getırmısındır dedım...ama sen hep savunma yaptın ...ilk yorumları yenıden bir oku istersen

Neyse büyütmeye gerek yok.. İyi yada kötü bütün yorumların için teşekkür ederim.

İyi de ben zaten büyüttüğümü kabul ediyorum.. Ama canım sıkıldı paylaşmak istedim ne var bunda bu kadar tepki verecek.. Ya makaraya alana kadar salla gitsin diye kısacık bi cvp verseniz emin olun bu kadar uzamayacak bu mesele.. Nyse

bak benım ılk yorumlarımı okursan aynen bunları yazdım takılma sinirini bozma takıntı halıne getırmısındır dedım...ama sen hep savunma yaptın ...ilk yorumları yenıden bir oku istersen

ya en başta mevzu nooooolur bi akıl başlıgına yakısmıyo nolurluk bı durum yok yalvarılacak başka dertler var bu hayatta 20 yasında emınım guzel akıllı bırısın egonu kafana takıcana bı forumları gez be güzelım

takmayacaksın bu kadar basit

sürekli kafana takarsan hepsi bana bakıyor,kötü kötü bakıyor diye paranoya olursun

ağlayacak bu kadar kafayı yiyecek bi durum yok bana göre

doğru diyorsun da bi yaşasan sende oturup ağlarsın.nasıl sinirlerim bozuluyo bi bilsen.dedem yaşındaki herif ya.yaşıtım olsa hadi geçtim onu babam yaşında olsun ya. ama böyle hep kötü niyetli fark ediyorum hissediyorum.

ilk mesajım ve senin cevabın gayet düzgün yazmışım :24:

ben ilk mesajımda bana da bakıyorlar takma diyorum senin cevabın ama sende yaşasan sende oturu ağlarsın diyorsun :37:

sana özel bi durum yok diyoruz ama herkes bakıyor diyorsun :10:

pardon 2.mesajımda

"bende onu diyorum işte evliyim elimde yüzük olduğu halde bana da bakıyorlar sırf sana özel bi durum değil yani "

Son düzenleme:
düz mantık arkadaş bakmazsa baktıklarınıda görmez.
ben fabrikada çalışıyorum 300 den fazla erkekle aynı ortamda çay içip yemek yiyorum sigara içiyorum ama kim bana bakmış kim kiminle nerede nasıl bilmem. adamları yolda görsem 1 tanesini tanımam.
şimdi sorun sendemi yoksa adamlardamı bidaha düşün derim ben...

Sorun bence sende ;)

bende diyorum ki bakmazsan baktıklarını görmezsin

bu kadar laf atıyorlarsa problem sende....

her cvbın sonuna gülen smil koyuunca noluyo şimdi

Belki güzelliğinize bakmıyorlardır?
İnsanlar illa güzel olana bakmıyorlar ki ?
Garip olana ,değişik olana,grubun içinde birşekilde dikkat çekene bakıyorlar.
Ne bileyim bir ortama girin tek kırmızı ruju siz sürmüş olun insanların dikkatini çekersiniz gibi..
Belki insanlar bana bakıyor bakacak diye bir korkunuz var bu yüzden de farklı davranıyorsunuz ve neticesinde herkes size bakıyor.

insanlar bakınca sinirlerin neden bozuluyor anlamadım...allah göz vermiş bakan bakar engelleyemezsin ki bence sen paranoya heline getirdin

arkadasım sen sana bakan insanlaramı bakıyorsun ki sana bakıp bakmadıklarını biliyorsun sen yürü gec

birinin sana baktığını görmen için illa ona bakmana gerek yok.o bakışlar dibinde oluncA hissediyorsun.görmesem duyuyorum yine bozuluyor moralim.fark etmiyoki ya

valla şöyle söyliyim istanbulda yasıyorum kırsal kesımdede bulundum sehrın göbeğindede ..kimsenın suratına bakmadıgım için bana baıp bakmadıklarını görmüyorum haliyle ....sen sanırım yolda yürürken acaba kaç kişi bakıyodur ya da dısırı cıkacam kac kısı laf atacak kas kısı bakacak dıye kafanda kurarsan bakan olmasada baktılar dıye düsüşünrsün

rahat olmaya bak ..

hayır aksine yolda yürürken çok temkinli yürürüm.kimsenin de suratına bakmam.önüme bakar o doğrultuda da yürürüm.sorun da bu zaten.bu kadar dikkat ederken nasıl oluyor da böyle aç gözlü insanlara denk geliyorum.bunalmam,moral bozukluğum da bu yüzden.keşke dediğin gibi kolay olsa rahat olmak.ama yapacak birşey yok malesef.çok berbat bi ülkede yaşıyoruz.kabul etmeliyiz ki.

diyaloglarımız bu sekıldeymıs canım

Back
X