Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman düzgün yanıt versinler.. biraz anlamaya çalışarak.. başka şeylere çekmeye ne gerek var konuyu
Kız Allah seni ne yapmasın Carrie yaaFar fazla kaçmış şekerim
Bak bak ortalığı karıştırıyosun dimi
Ne çok alımlı hanım varmış, maşşallah hatunlar..![]()
Sorun bence sende![]()
@radyolog, ebrutolga, carrie, zebos, svdsvd sizi severim ama birazdan konudışından banı yiyeceksiniz :) ben de terlikle vurucam kafanıza![]()
Bugün cuma haftanın son günü.
Millet haftanın stresini atacak yer arıyor sanırım.
Kimisinin sadece işyerinde var internet.
2 gün yazamayacak olmanın gayretiyle habire yazmışlar.
Ama ne yazmışlar.HİÇ.
Öylesine birbirleriyle takılmışlar işte.
Maksat muhabbet olsun.Olsun da niye burası.
Forumda geyik topicleri var gidin orada yapın geyiğinizi.
Not:Hayır avukat değilim.İyi niyetle yorum yapacakken
konunun geyiğe çevrilmiş olduğunu görüp,vazgeçen üyeyim.
@radyolog, ebrutolga, carrie, zebos, svdsvd sizi severim ama birazdan konudışından banı yiyeceksiniz :) ben de terlikle vurucam kafanıza![]()
Bende bütün stresimi atayım derken saolsun arkadaşlar daha da stres içine soktular beni..
Hayır ne varsa alay edecek :)
Ama neyse böylecelikle derdini sıkıntını sevincini yazmaman gerektiğini anlamış oldum..
Teşekkür ederim herkeze..
Bazılarınız uyarı sınırını aştı artık![]()
anladık canım,çok çok güzelsin,çok çekicisin ve farklı bir havan var, şişlideki esnaflar kadın kız görmemiş değildir herhalde![]()
bende sustum![]()
beni kıskananlar çatlasın, gencim güzelim
tükür, nazar değmesin ebruş![]()
Tükürücem de şekerim, durup dururken ban yemeyelim yaa
Yağmurluk ve eLmayRa dan uyarı aldık baksana![]()