• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi akıl verin.. Çok sıkıntılıyım..

Şişli'de çalışıyorum.bunları yapan da genelde esnaf.

bak canım abartı fln değil bu.. evet büyütüyo olabilirim ama buna da işte bu olanlar neden oluyo. otobüse biniyorum aynı.iniyorum duraktan işime gelene kadar aynı.ya böyle birşeyi abartarak elime ne geçecek ki.ki zaten ben çok güzelik erkeklerin gözü hep üstümde diyerek de yazmadım konuyu. böyle yazsam evet abartı konusunda haklısın

Meraba arkadaşlar.. sorunum biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok kötü durumdayım.. psikolojim bozuldu ya..
Sorun: ben 20 yaşındayım. öyle ahım şahım güzelliğim yok. açık giyinmem. yani kapalı değilim ama açık giyinmemeye de özen gösteririm. seksi hiç bi yanım yok yani bana göre öyle. boyum 1,57 53 kiloyum. bu ara üstümde çok kötü bi ruh hali var nedeni ise erkekler.. ya nerede olursam olayım bakışları hep üstümde.. sinir olmaya başladım.. ya dedem yaşındaki herifler bile bakıp laf atıyo.. genç,yaşlı demeden herkez.. kaşı gözü oynayan biri değilim çok şükür. hareketlerime de çok önem veririm. ama niye böyle ya. kızlar gerçekten çok kötüyüm. böyle hep kötü niyetli bakışlar bunlar.. bakma amaçları farklı hissediyorum ya. geçen yürüyorum yolda yol boyunca kim gördüyse laf attı o kadar iğrenç bakışlar üstümdeydi ki anlatamam.. iş yerime geldim oturdum ağladım sinirden ya. niye böyle olabilir yardım edin ya acaba diyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ama yok yok yok.. kafayı yicem yemin ederim ya..

şimdi o kızla bu arkadası nasıl bağdaştırdın anlamadım
bu kız her arabadan gecen bana bakıyor yada bakkal manav kasap bana mı bakıyor dedi
resmen insanlara alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsunuz
yazık !

yukardaki cümleler pek farklı değil,nedersin:34:

ay kusura bakma ama çok güldüm :1:

arkadaşım sabahtan beri diyoruz sana özel birşey yok herkesin başına geliyor

senin durumunda birşey yok yani rahat ol her genç kızın başına geliyor :37:

diyorum ailenle çık sokağa o zaman verdiğin cevap ama herkes heryerde bakıyor

Aynen canım..

Ya ben hamile halimle bile laf yiyorum insan görünümlü yaratıklardan hepimizin başına geliyor lanet olsun ki,ama gidip te ağlamıyorum yani"ay neden bana bakıyolaaar"diye..

herkese bakıyorlar maalesef,hatta geçen yürüyüş yapıyorum,karnım tam belli değil ama yine de şişkinlik var öküzün biri önümde durdu"nereye istersen götürebilirim"dedi:20:

"allah belanı versin,bacını götürürler inşallah"dedim...

yani etrafta bu kadar pislik,gözü dönmüş varken,kadınmış,kızmış tanımıyor insan görmemişler...
O yüzden boşuna üzülmeyin...

1.57 boyum.. Ya ben Çağlayan'da oturuyorum.. ama yer sorun değil.. gittiğim her yerde,girdiğim her mekanda aynı.hissediyorum. yemin ederim midem bulanmaya başladı erkeklerden ya.

taksimdede oluyormu bu? veya sultanahmette

Sizin anlayamadığınız şu : ben bu durumla övünmüyorum.. tam tersi hoşuma gitmediği için yazdım bunları.. çünkü bunaldım.. her insanın bi sabır noktası vardır.. sanırım oraya geldim. tepki toplayım, övünüyüm vs diye de yazmadım. sıkıntımı paylaştım. düzgün cvplar bekledim. madem düzgün yanıt vermeyeceksiniz en azından verene bulaşmayın. yorum yapmak zorunda değilsiniz bakın kendi işinize.

burada savunma yapıyorum ben !
mylittlegirl'in yaptıgı yorumda konu sahibine kötü bir ima gördüm ve konu sahibini savundum
konu sahibi bunla övünmüyor ki yani o istemıyorki şu bana baksın diye ama napabilir ?
sizede maşallah diyorum yani resmen insanların açığını arıyorsunuz :)
tebrik koyuyorum. :))))

Sizin anlayamadığınız şu : ben bu durumla övünmüyorum.. tam tersi hoşuma gitmediği için yazdım bunları.. çünkü bunaldım.. her insanın bi sabır noktası vardır.. sanırım oraya geldim. tepki toplayım, övünüyüm vs diye de yazmadım. sıkıntımı paylaştım. düzgün cvplar bekledim. madem düzgün yanıt vermeyeceksiniz en azından verene bulaşmayın. yorum yapmak zorunda değilsiniz bakın kendi işinize.

övünüyorsun demedim ama neden herşey, herkes seni buluyor.orada senden başka kimse yok mu:34:
düzgün verene karışmayın diyorsun,iki olay farklı demiş,bende farklı olmadığını gösterdim:34:

övünüyorsun demedim ama neden herşey, herkes seni buluyor.orada senden başka kimse yok mu:34:
düzgün verene karışmayın diyorsun,iki olay farklı demiş,bende farklı olmadığını gösterdim:34:

bak anlamamışsın işte ben sadece bana bakıyorlar demiyorum ki ya!!!!!!!!
elbette bana bakan her erkek oradan kim geçerse bakıyordur,laf atıyordur..
ama demek ki o kişiler benim kadar hassas değil yada sen de öyle değilsin..
ben bunaldım işte.. herkes bunalacak diye bi şart yok zaten..
her insan farklıdır cnm anladın mı???

bazı yakın erkek arkadaşlarım ''çok çekicisin'' diyorlar.. ama bnde kendimi öyle görmüyorum. bilmiyorum ya.ama çok sıkıldım gerçekten.istemiyorum çekici,güzel vs olmak.

yine bir rainstar vakkasımı :27:

bende ekim annesiyim ve bir oğlum olacak fikirlerinize çok ihtiyacım çok kötü ruhsal bunalım yaşıyorum. eşimle birbirimizi çok seviyorduk bebek olayında çok mutluyduk doğum günüm 3 marttaydı ve benim için öle süprizler hazırlamıştı ki şaşırırdınız. şimdi çok yanlızım eşim 1,5 aydır çok değişti. sürekli kavga etmeye başladk ama aşılamayacak sorunlar yaşamadık. ben kıskancım ve onu çok sıktığımı sölüyor aslında bunlar hiç sorun olmamıştı.önce tartıştık aldattım seni dedi günü birlikti dedi sineye çektim saha sonra bana karşı tavırları çok değişti. devam ediyomu dedim biraz da üstüne gittim var dedi ben o sinirle git evden topla eşyalarını boşanıcam senden dava açıcam nafakamı tazminatımı alıcam dedim gideceğini tahmin etmedim akşamına gitmiş annesi de akşamına yanlarına gittiğimde hemen eşylarını yerleştirmeye başlamış ben evde yanlız kalmaktan her zaman korkardım ama pzt ye kadar bekledim gelecek diye gelmedi sonra bende anneme gittim nitekim hamileyim va yanlız olmuyor ben kıskançlık yaptım ama hiçbirzaman eşime kondurmadım bunu. kayınvalidemlerin de eline fırsat geçti onlarda bana her lafı sölediler bilmiyorum konuşuyolarmı ama eşimle bu süre zarfında 3 kez konuştum gidelim evimize bir daha bişi demicem dedim ama sen beni çok kırdın gelmeyeceğim bi sür böle dursun diyor evi boşaltmaktan bahsetti. korkuyorum beni bırakırmı yuvamı yıkarmı yüzüme dahi bakmıyor iş arkadaşlarından da kıskandım ama haftanın 6 günü aynı iş yerindeler akşam msj laşmalar pazar günlerimizi birlikte onlarla geçirmeler rahatsız etti beni hep birde bu yüzden kıskandım kıyamazdı bana çok severdi beni şimdi gözü görmüyor kaç kere konuştum olmuyor. çözemedim. boşanma sonrasını bile düşünmüş çocuğa bakarım dersen ben destek olurum bakamam dersen ben bakarım dedi.çok kalbim kırık ama evime de dönmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum. çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum çözülebileceğine inanıyorum ama o kesinlikle 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor birde ben onu çok özlüyorum çok üzülüyorum ne yapabilirim sizce? konuşmakla olmadı başka tanıdıklarımızda var onlarda girdi devreye yine olmadı ne yapabilirim?

sen okumadın galiba yorumları cnm.ben güzelim,çekiciyim vs vs vs demedim.
hatta ahım şahım güzelliğim yok dedim.neyse saol yinede yorumun için.
bi gün benim durumuma düşersen bu yazdığın aklına gelsin.;) Allah düşürmesn.

avatardaki resim senin resminmi?
eğer öyleyse ben senden daha güzelim :27:

bak anlamamışsın işte ben sadece bana bakıyorlar demiyorum ki ya!!!!!!!!
elbette bana bakan her erkek oradan kim geçerse bakıyordur,laf atıyordur..
ama demek ki o kişiler benim kadar hassas değil yada sen de öyle değilsin..
ben bunaldım işte.. herkes bunalacak diye bi şart yok zaten..
her insan farklıdır cnm anladın mı???

madem sana bunları yapan esnaf,gideceksin zabıtaya şikayet edeceksin.öyle esnaf bir daha orada barınamaz:34:

belki size yapmıyorlar, bakmıyorlar o yuzden önemsemiyorsunuz
ama belki arkadas cekici bir kız yada dikkat ceken bir kız
bu onun problemi değil
bazı insanlar haddinden fazla şerefsiz..
öpücük atma, bakma, yada böyle inceleme vs. bu tür şeyler bir genc kızı korkutan şeyler
sinirlerin neden bozuluyor ne demek biri size öpücük atsa 40-50 yasında bir adam kız sevinsin mi yani.. elbette morali bozulacak..

konuyu dikkatli okursan konu sahıbı arkadas cekıcı degılım seksı degılım guzel degılım vs vs seyler söyledi...her kadın mutlaka sözlü tacize ugrar ..ama her gün her an ugramaz degıl mı konu sahıbı her daim ugradıgını söylüyor ... ben anlam veremedım ...

konuyu dikkatli okursan konu sahıbı arkadas cekıcı degılım seksı degılım guzel degılım vs vs seyler söyledi...her kadın mutlaka sözlü tacize ugrar ..ama her gün her an ugramaz degıl mı konu sahıbı her daim ugradıgını söylüyor ... ben anlam veremedım ...

bende anlam veremedim
ama bazen çok çirkin insanlarada çok bakılır, dikkat çekerler yani

bende resmimi koyup beni övmenizi istiyorum yaaaa :27:

Her an her dakika demiyorum ki ben.. Sadece özellikle son zamanlar da iğrenç bakışlar hissediyorum..
Laf atmalar fln. Bundan da rahatsız olmaya başladım hepsi bu.. Arkadaşlar yapmayın lütfen ya!
Yanlış birşey demedim sadece rahatsız olduğum durumu belirttim..
Lütfen altında başka birşey aramayın.. İnsaf!!!!!

valla kusura bakmayında bende çekici bi kişiyim. tam 1 yıl İstanbul*da yalnız yaşadım

15 gün yurtdışından gelen bir grupta süpervizörlük yaptım

doğuda bir ildeyim. gece arkadaşlarımla çıktım

kimse bana sizin kadar laf,öpücük atmadı

çok övmüşsünüz kkendinizi... boyum şu, kilom bu, çekici diyolar

hııı tabi....

Back
X