- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Çok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasılYakalayıp yakalayip affediyorsunuz,esinizde afedersiniz ama b.k yemekten vazgecmiyor.Bari arastirip,karistirip bulmayin da kafaniz agrimasin zaten affediyorsunuz...
Dahala sadece rezil olsun istiyorum diyorsunuz sadece anladığımız buÇok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasıl
Amacınız sadece rezil etmek doğru mu anladımÇok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasıl
Allah yardimciniz olsun canm ne kadar zor bisey biliyorum bence kadinla konusup esinizden uzak durmasini soyleyin ve aramayi kaydedin Allah boyle kadinlarin belasini versin. Bende aldattigini biliyodum aylar once ogrendim 2 gun once daha agir bi aldatma yasadim esim kadinla birlikte oluyodu ve telefonu kafayi yedigi icin yanlislikla beni aramis sex yaparlarken tum seslerini duydum ve aramayi kaydettim deli gibi oldum resmen beterin beteri var gercekten sabir diliyorum size..Ablalarım şimdi özetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tüp bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda çocuk için tedavı görürken Bi kadınla yazılmasını gördüm sahur vaktinde bağırdım çağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl çözdüm şuan hiç hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok öyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şüphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dün Bi numara gördüm watsaptan kayıtlı isim yok şüphelendim aradım özelden özele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey söylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu söylemiş adı söylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını söylemiş şimdi bu kadın çarşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi görünen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar için söylüyorum eşimin önceden anlattığına göre bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını öğrendiğimi bilmiyor yada ben öyle zannediyorum kadın söylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası için bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl çevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler söyleyin Allah rızası için beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında açıp dinletmek geliyor
Güzel arkadasim bak,inan seni uzmek kirmak degil amacim ama kadinlarimizi böyle gorunce cok üzülüyorum.Diyelim ki yakaladin,rezil ettin bosanabilecek misin bu adamdan?Ona göre davran,yoksa yakalayip,rezil edip yine devam edeceksen adam daha da yuzsuzlesir ve daha cok üzülürsün.Çok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasıl
Çok doğru ama hep kendi içimde affettim bu sefer ortalığa döküp rezil olsun istiyorum ama nasıl
Yaşadığınız gerçekten çok ağır çok üzüldüm.Ama bence sadece kadının Allah belasını vermesin belki bilmiyordur eşinizin evli olduğunuAllah yardimciniz olsun canm ne kadar zor bisey biliyorum bence kadinla konusup esinizden uzak durmasini soyleyin ve aramayi kaydedin Allah boyle kadinlarin belasini versin. Bende aldattigini biliyodum aylar once ogrendim 2 gun once daha agir bi aldatma yasadim esim kadinla birlikte oluyodu ve telefonu kafayi yedigi icin yanlislikla beni aramis sex yaparlarken tum seslerini duydum ve aramayi kaydettim deli gibi oldum resmen beterin beteri var gercekten sabir diliyorum size..
Bir erkekle bile konusmuyorlar bildigim kadariyla ki arkadas olsun hic sanmam.Cemaat uyesi, carsafli bir kadinin bir erkekle whatsappta konusmasi normal degil. Ayrica nereden biliyor sizin takintili oldugunuzu falan? Baya baya muhabbetleri var demekki.
Esimede beddua ediyorum cocugumuzda var ona icim yaniyoYaşadığınız gerçekten çok ağır çok üzüldüm.Ama bence sadece kadının Allah belasını vermesin belki bilmiyordur eşinizin evli olduğunu
Zaten biliyomusYaşadığınız gerçekten çok ağır çok üzüldüm.Ama bence sadece kadının Allah belasını vermesin belki bilmiyordur eşinizin evli olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?