Nolur herkes baksın

Bosanma asamasina geldik ayagima kapandi kurana el basti suan eltimin evindeyim buraya geliyo gece kaliyo burda ama ne kendimi nede cocugumun yuzunu gostermiyorum
Çok üzüldüm senin için
Bir mecburiyetin vardır diye düşünüyorum, yoksa kimse böyle bir şeyi yalvarsa ölse bile affetmemeli...

Hersey oglum icin siz simdi diyeceksiniz o adamdan baba olmaz, ama oglum cok duskun hersey onun icin gercekten midem bulaniyo o adamdan
Çalışmıyorsun dimi arkadaşım..
Çalışıyor olsan, ekonomik gücün olsa belki ayrı ev açmaya cesaret edebilirdin, çocuk yine babasını görürdü..
Tekrar Allah yardımcın olsun, güzel günler göstersin sana inşallah

Rezil etsen nolacakki affedip durmussun yine aynisini yapacaksin galiba bide oyle bi adamla hala bebek yapmaya mi calistin bence bosanmicaksan kimseyede anlatma yoksa herkesin gozunde sende gurursuz olacaksin

Cok tesekkur ederim evet bekarken calisiyodum evlendikten sonra biraktim, oyle tabi kendi ayaklarim ustunde durabilseydim birakmak daha kolay olurdu.

Hâla affetmek için bahane arıyor gibisiniz. Sizce ilk olayda kendini belli etmemiş mi adam ?

Aldatıldıktan sonra ödül gibi çocuk yapmışsın bunu ortaya çıkardan dinletsen ne olacak biliyor musun artık sadece eşinin değil herkesin gözünde aldatılıp aldatılıp affeden biri olacaksın o yüzden hiç uğraşma

Affedeceginiz şeylerin altını neden bu kadar kurcaliyorsunuz ki? Adama bu kadar pişkince davranabilecek alanı yaratmışsınız. Karakter yoksunu düzelmez.

Adam sürekli affediliyor, niye aldatmasın ki?
50 defa sormuşlar "boşanacak mısın" diye. Net bir cevap vermiyorsunuz.

Adamı rezil ettikten sonra boşanmayacaksanız boşuna uğraşmayın. Kimse "ne çilekeş, fedakar kadınmış, neler çekiyor" demeyecek.
"X'i de kocası kaç defa aldatmış yine de affetmiş" diyecekler.

Bunu sizi üzmek için söylemiyorum, kendinizi daha fazla yıpranacağınız durumlara sokmayın diye söylüyorum. Biraz mantıklı olun, boşanmayacaksanız kimseye duyurmanın bir anlamı yok.

:/ Bu duruma ne denir bilemedim.Rezil etmek istiyosun aldatmis kac kez cocuk war diye birakamiyosun.Kaç kisi sormus bosancak misin diye cewap wermemissin.Ekonomik ozgurlugun yoksa baba ocagina donme imkanin da yoksa malesef icindende birakmak gelmiyosa dillerimiz lal oluyo burda.Hakkinda en hayirlisi olsun

Hiçbir şey anlayamadım ki. hem eşinizle aramda bi şey yok diyor kardeşinize hem de arasın beni diyor size??? ne alaka.

kadının kocasına anlat bildiklerini eşine yedirsin o telefonu. az da gururun kaldıysa terk et derim

Gözü dışarıda olan bir eşle evliliği devam ettirmek başına gelecekleri kabullenmek anlamına gelir. Boşanmayı düşüyorsaniz yaptıklarını yakınlarına anlatmak ispatlamakla elinize bir şey geçmez. Bu işlere hiç bulaşmayin bence. Konuşun bitirin.

Sevgililer miymis sadece konusmuslar mi? Sadece konustularsa ne var bunda? Arkadasi olabilir.
Benim kocamin kadin arkadasi o la maz

Ters oldugundan deil lanet doga böyle erkekler ortak paylastilari yani eglenebildikleriyle arkadas olur ve cekim olur kimsede bana yooggg ya öyle birsey demesin kadinlar icinde gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…