- 24 Nisan 2019
- 173
- 64
- 13
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Bosanma asamasina geldik ayagima kapandi kurana el basti suan eltimin evindeyim buraya geliyo gece kaliyo burda ama ne kendimi nede cocugumun yuzunu gostermiyorumArkadaşım ayrılamadin mi bunun üstüne
Çok üzüldüm senin içinBosanma asamasina geldik ayagima kapandi kurana el basti suan eltimin evindeyim buraya geliyo gece kaliyo burda ama ne kendimi nede cocugumun yuzunu gostermiyorum
Hersey oglum icin siz simdi diyeceksiniz o adamdan baba olmaz, ama oglum cok duskun hersey onun icin gercekten midem bulaniyo o adamdanÇok üzüldüm senin için
Bir mecburiyetin vardır diye düşünüyorum, yoksa kimse böyle bir şeyi yalvarsa ölse bile affetmemeli...
Çalışmıyorsun dimi arkadaşım..Hersey oglum icin siz simdi diyeceksiniz o adamdan baba olmaz, ama oglum cok duskun hersey onun icin gercekten midem bulaniyo o adamdan
Cok tesekkur ederim evet bekarken calisiyodum evlendikten sonra biraktim, oyle tabi kendi ayaklarim ustunde durabilseydim birakmak daha kolay olurdu.Çalışmıyorsun dimi arkadaşım..
Çalışıyor olsan, ekonomik gücün olsa belki ayrı ev açmaya cesaret edebilirdin, çocuk yine babasını görürdü..
Tekrar Allah yardımcın olsun, güzel günler göstersin sana inşallah
Aldatıldıktan sonra ödül gibi çocuk yapmışsın bunu ortaya çıkardan dinletsen ne olacak biliyor musun artık sadece eşinin değil herkesin gözünde aldatılıp aldatılıp affeden biri olacaksın o yüzden hiç uğraşmaAblalarım şimdi özetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tüp bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda çocuk için tedavı görürken Bi kadınla yazılmasını gördüm sahur vaktinde bağırdım çağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl çözdüm şuan hiç hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok öyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şüphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dün Bi numara gördüm watsaptan kayıtlı isim yok şüphelendim aradım özelden özele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey söylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu söylemiş adı söylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını söylemiş şimdi bu kadın çarşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi görünen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar için söylüyorum eşimin önceden anlattığına göre bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını öğrendiğimi bilmiyor yada ben öyle zannediyorum kadın söylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası için bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl çevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler söyleyin Allah rızası için beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında açıp dinletmek geliyor
Affedeceginiz şeylerin altını neden bu kadar kurcaliyorsunuz ki? Adama bu kadar pişkince davranabilecek alanı yaratmışsınız. Karakter yoksunu düzelmez.Ablalarım şimdi özetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tüp bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda çocuk için tedavı görürken Bi kadınla yazılmasını gördüm sahur vaktinde bağırdım çağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl çözdüm şuan hiç hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok öyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şüphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dün Bi numara gördüm watsaptan kayıtlı isim yok şüphelendim aradım özelden özele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey söylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu söylemiş adı söylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını söylemiş şimdi bu kadın çarşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi görünen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar için söylüyorum eşimin önceden anlattığına göre bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını öğrendiğimi bilmiyor yada ben öyle zannediyorum kadın söylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası için bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl çevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler söyleyin Allah rızası için beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında açıp dinletmek geliyor
Oyle olsa niye gizli gizli mesajlassinSevgililer miymis sadece konusmuslar mi? Sadece konustularsa ne var bunda? Arkadasi olabilir.
Benim kocamin kadin arkadasi o la mazSevgililer miymis sadece konusmuslar mi? Sadece konustularsa ne var bunda? Arkadasi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?