Nolur herkes baksın

Önceden çok gözüm karaydı ama şimdide bununla korkutmak istiyorum midem kaldırmıyor artık bu evliliği diyecem

Bunu diyeceksiniz ama boşanacak mısınız ? Hala bu soruya cevap vermiyorsunuz.Yanlış anlamayın ama boşanmayacaksanız alacağınız her intikamın ucu size dokunacak.Sonuçta o adam hala ''eşiniz'' sıfatını taşıyor olacak.Akrabalar bugün kötüler,yarın size ''ee niye bu kadar büyüttün ki'' der ve sizi suçlarlar.

Ben aklındakini anlattım sizlerden sadece öneri istiyorum ve kadına ne soracağımı konuşacağımı bilmiyorum kadın kocasından da ayrılmış dediğiniz gibi baya muhabbetler i var demekki en çokta benden bahsedip takıntılı demesi yaralıyor

Peki,önerim : boşanın.Eşiniz bunu bir kere değil sadece sizin bulduklarınızla 3 kez yapmış.Arada yakalamadıklarınız da vardır bana kalırsa.Bugün rezil eder iki kızarsınız 2 sene sonra bir başkasını bulur.

Kadınla ne konuşacağım ne sorayım peki ne zaman başladıklarını ne kadar zamandır konuştuklarını benim hakkımda ne dediğini

İlk yakaladığımda çok fevri hareket ettim herşeyi sildi ve ben merakımdan öldüm aylarca ne konuştular diye bu sefer öyle olsun istemiyorum

Arasın demiş kadın zaten. Ara bakalım ne anlatacak.

Annesine de mi duyurmayayım her konuda oğlum eve bağlı işten eve evden işe gidiyor dışarı ayağı yok size rahat batıyor diyor bu lafları çok zoruma gidiyor bu yüzden bile ona da mı duyurmayayım

Annesine de mi duyurmayayım her konuda oğlum eve bağlı işten eve evden işe gidiyor dışarı ayağı yok size rahat batıyor diyor bu lafları çok zoruma gidiyor bu yüzden bile ona da mı duyurmayayım
Simdi derdiniz bu mu yani? Birakin ne soylerse soylesin annesi o ikinci planda.Madem supheniz var ve kadin arasin demis,kadini arayip sakin ve net bir tavirla konusun.

Arkadaşım ayrılamadin mi bunun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…