bi erkek bi kadin gece 3 -4 e kadar ne konusur tabiki erotik birbirini tatmin edici seyler demi pinky onlarida okumussundur kamerada birbirlerinin biyerlerini göstermistirler, sen uyurken onlar kakara kikiri yaparken, ugrunda öldügün adam seni zerre kadar düsünmüsmü
nisanlin seni gercekten sevmemis, hayir bikac gün hafta ego tatmini yapti desem oda yok , 1 koca yil:1shok: acaba seninle hic konustumu sabahlara kadar msn de
daha ne düsünmesi ne sansi benim icin olay burda biterdi nokta.
yok öyle şeyler deil kesinlikle, öyle şeyler deil o kadar deil yani. okudumbiliyorumgördüm öyle şeyler deil o derece değil, arkadaş gibi konuşmalar takılmalar, ama kız duygularını belirtiyo neden kaçıyosun diyor , volkan kaçıyor, kız onunl akonuşmayınca volkan onunla konuşmaya calsıyor vs vss bu tarz şeyler. hisler yazılmış ,ama bi baglılık gercek bi aşk gibi deil yani öyle aşk sevgi sözleri cok yok, ama hisler yazılmış ara, ama aşk meşk lafları cok yok.
evet bizde sabaglara kadar konuştugumuz olmuştu tabiki msnlerde.
hisler yazılmış demişsin güzelim sakıncası yoksa çok merak ettim ne gibi hislermiş?
sadece arkadaşlık gibi hisler mi? tam anlayamadım
benden alinti yapmadin ama bana hitaben yazdin sanirsambenneyaptımki
tamam ozaman sev evlen mutluluklar dilerim ikinize
o zaman gerçekten üzüldüm
tahmin edebiliyorum aklından neler geçtiğini neler düşündüğünü nasıl neden sorularının kafanda uçtuğunu..
dewam ettiğin sürecede aklından çıkacağını sanmıyorum çıktığını düşündüğün anda söylediği bi laftan bi hareketinden aklına gelecek yıllar sonra bile olsa canını sıkacak bi durum.
karar senin istersen annenle bi konuş konuyu o ne diyecek ondan bi fikir al. ama her ne olursa olsun kimse ayrıldık bitti hayatımda değil diye ölmemiş bu güne kadar. öyle şeyler düşünme ayrılırsak mahvolurum biterim deme. maşallah çok güzel çok tatlı bi kızsın. bu durumda üzülmesi gereken nişanlın. sen sakin olmaya çalış ve karşısında güçlü durmaya çalış. hayırlısı neyse o olsun inşallah hayat zor insanlar zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?