nolur kızlar bana yardım edin:(

yapamıyorsun ilerde evleneceksin cocukların olacak ve eşini seviyorsun eee bu nasıl sevgi onu baskasıyla paylasırken şimdi sanal diyorsun ilerde reel olmayacgı ne malum yol yakınken kendini toparla ayrıl

yok öyle şeyler deil kesinlikle, öyle şeyler deil o kadar deil yani. okudumbiliyorumgördüm öyle şeyler deil o derece değil, arkadaş gibi konuşmalar takılmalar, ama kız duygularını belirtiyo neden kaçıyosun diyor , volkan kaçıyor, kız onunl akonuşmayınca volkan onunla konuşmaya calsıyor vs vss bu tarz şeyler. hisler yazılmış ,ama bi baglılık gercek bi aşk gibi deil yani öyle aşk sevgi sözleri cok yok, ama hisler yazılmış ara, ama aşk meşk lafları cok yok.

evet bizde sabaglara kadar konuştugumuz olmuştu tabiki msnlerde.

yok öyle şeyler deil kesinlikle, öyle şeyler deil o kadar deil yani. okudumbiliyorumgördüm öyle şeyler deil o derece değil, arkadaş gibi konuşmalar takılmalar, ama kız duygularını belirtiyo neden kaçıyosun diyor , volkan kaçıyor, kız onunl akonuşmayınca volkan onunla konuşmaya calsıyor vs vss bu tarz şeyler. hisler yazılmış ,ama bi baglılık gercek bi aşk gibi deil yani öyle aşk sevgi sözleri cok yok, ama hisler yazılmış ara, ama aşk meşk lafları cok yok.

yani aşk cümleleri yok, sadece biz olamayız, vs, ama sana hislerimi biliyorsun vs.

sonra tekrar kaçmalar, öylesine konuşmalar cok fazla, ama dediğim tarzda da hisleri anlatan şeylerde gördüm.

evet bizde sabaglara kadar konuştugumuz olmuştu tabiki msnlerde.

hisler yazılmış demişsin güzelim sakıncası yoksa çok merak ettim ne gibi hislermiş?
sadece arkadaşlık gibi hisler mi? tam anlayamadım

allah yardımcım olsun artık,

herkese çok teşekkür ederim

biraz sakinleşmiştim ama canım tekrar deli gibi yanmaya başladı , yatmaya gidiyim ben içimi boşaltayım(( çok kötüyüm

benden alinti yapmadin ama bana hitaben yazdin sanirsambenneyaptımki
tamam ozaman sev evlen mutluluklar dilerim ikinize

hisler yazılmış demişsin güzelim sakıncası yoksa çok merak ettim ne gibi hislermiş?
sadece arkadaşlık gibi hisler mi? tam anlayamadım

canım işte volkan sana olan hislerimi biliyosun sana deger veriyorum benim için önemlisin, ama ayrı ülkelerdeyiz olamayız bunu biliyorum gibi. kız da volkana beni hep reddediyorsun diyor, kaçıyorsun diyor, böyle şeyler.

arkadaşgibi konuşmalarda var yani sohbetler, ama bana enteresan gelen geç saatlerde de çok olması. ve sık sık mış bi aralar hep.

nasıl mı affetmelisinakannehir
öncelikle nişanlını tebrik ederek başlayabilirsin mesala
brova beni kendime olan saygımdan ederek aldattığın
ve ben hala seni terketmek yerine affetmenin yollarını aradağım
için diyebilirsin...
evliliği askıya almak değil o adamla ismini yanyana
düşünebiliyo olmana bile hayretle bakıyorum..
unutma yaptıkları yapacaklarının teminatıdır..

benden alinti yapmadin ama bana hitaben yazdin sanirsambenneyaptımki
tamam ozaman sev evlen mutluluklar dilerim ikinize

pardon yaptım alıntı sonradan unutmuşum da.

çok kolay bişey deil cnm oyuzden bu durumdayım kolay olsaydı zaten bu derece acı çekmezdim bitirirdim pat die, yani çok can yakıyo canım acıyo gercekten bunu yaşayan bilir eminim daha cok. anlatamıyorum yani.

çok teşekkür ederim cnm sanada yorumların için.

herkese cok teşekkürler.

kızın hislerini anladım ama nişanlın ona karşı bişey demiş mi onu merak ettim sadece.. yani ewet sende benim için değerlisin tarzında bişeyler demiş mi

sendebenim için değerlisin demiş, sana olan hislerimi biliyorsun demiş, bunun gibi, ama olamayız demiş.

Siz daha bir yıldır çıkarken msnde kızlarla fingirdiyorsa, siz evlenince evlilik rutine girince daha başka nasıl arayışlara girer tahmin etmek hiç zor değil. Çok mu ağır bir yorum oldu bilmiyorum ama gerçek bu.

tamam kızlar dayanamıyorum daha fazla((((((((( cok tşkederim desteginiz yorumlarınız için

((((((((((((((((((((

o zaman gerçekten üzüldüm
tahmin edebiliyorum aklından neler geçtiğini neler düşündüğünü nasıl neden sorularının kafanda uçtuğunu..
dewam ettiğin sürecede aklından çıkacağını sanmıyorum çıktığını düşündüğün anda söylediği bi laftan bi hareketinden aklına gelecek yıllar sonra bile olsa canını sıkacak bi durum.
karar senin istersen annenle bi konuş konuyu o ne diyecek ondan bi fikir al. ama her ne olursa olsun kimse ayrıldık bitti hayatımda değil diye ölmemiş bu güne kadar. öyle şeyler düşünme ayrılırsak mahvolurum biterim deme. maşallah çok güzel çok tatlı bi kızsın. bu durumda üzülmesi gereken nişanlın. sen sakin olmaya çalış ve karşısında güçlü durmaya çalış. hayırlısı neyse o olsun inşallah hayat zor insanlar zor..

oyundu diyor nasıl yaptım oyun biel olsa diyor , eskiden kalma bi alışkanlıkmış, gercek deilmiş orda yazdıkları, buna kim inanır nasıl inanırki canım
yeminler ediyor, yalvarıyo, gercek deildiyor orda yazılanlar,
bilmiyorum ben onsuz nefes dahi alamazdım ki, şimdi nefesim daralıyo ölüyo gibiyim, deli gibi bi boşluk,

evet herşey cok zor(( güçlü olmam lazım. ben ondan başkasını hiç düşünmedim hayatımda cok seviyorum onu cok sevdim herşeyden cok((((((((((((((( herşeyden cok cok seviyorum cok coks eviyordum((((((((((( nasıl bitiririm bilmiyorum naparım bilmiyorum allahım yardım et

offffff çok zor bir durum seninkii hayatta affedemeyeceğimm tek şey ihanet ne şekilde olursa olsun.canım çok seviyorsun belli ama evlenincede devam edebilir gizli gizli birileriyle görüşmeye eğer buna katlanabilirim diyorsan diyecek birşey yok allah yardımcın olsun

allahım tonlarca anı var yüzlerce binlerce anı, her yerde her şeyde, kolay deilki pat die bitiriyim, gururum incindi ben incindim ma içim yanıyo işte olmuyo öle pat die olmuyoki, affetmek istiyorum evet, bu yuzden emekler sevgiler oncaa yaşanan, hep bu yuzden, sevgilim olsa belki daha kolaydı ama , eşim biliyordum ben onu canım herşeyim(((((((( tekim ruhum. herşeyim((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((((((((Kmjhnlşgz<l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…