Yazdıklarından şuan kendinde olmadığın anlaşılıyor.
Herkes gerçekleri yazmış ama onları okumaya bile tahammül edememişsin.Ama emin ol yazdıkları gerçek. Canını yaksa da gerçek.
Fakat sen inanmak istemiyorsun.
Sen şimdi nişanlını ara seni affediyorum çünkü aynı şeyi ben de yapmıştım, msnde oyun oynamıştım de bakalım neler diyecek sana. Nasıl da kesilecek o zırlamaları. Dakka düşünmeden yüzüğü çıkartacak.
onunla ilgili kötü söz duymaya tahammül edemiyorsun dedim yoksa herkese tşkr ettiğinin farkındayım. çünkü sürekli onun asla böyle birisi olmadığını yazıyorsun. Aklına onunla ilgili kötü şeyler getirmemeye çalışıyorsun, hep iyi yönlerini yazıyorsun. Kendini hırpalamaktan başka bir işe yaramaz bu.Yapmış o yapacağını. Suçlu erkek ağlar hem de deli gibi ağlar. Nişanlın da bunu yapıyor. Yaptığının kötü olduğunun farkında belki ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmez.tahammul edememek deil ki, neden tahammul edemiyim.
okudum herkese de teşekkür ettim. neden böyle söylediniz.
evet inanmak istemiyorum. çok zor çünkü. gercekten cok zor
tamam arkadaşlar tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorumher birinize ayrı ayrı.
allahyardımcım olsun.
onunla ilgili kötü söz duymaya tahammül edemiyorsun dedim yoksa herkese tşkr ettiğinin farkındayım. çünkü sürekli onun asla böyle birisi olmadığını yazıyorsun. Aklına onunla ilgili kötü şeyler getirmemeye çalışıyorsun, hep iyi yönlerini yazıyorsun. Kendini hırpalamaktan başka bir işe yaramaz bu.Yapmış o yapacağını. Suçlu erkek ağlar hem de deli gibi ağlar. Nişanlın da bunu yapıyor. Yaptığının kötü olduğunun farkında belki ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmez.
en son yazdığımı da unutma. aynı şeyi senin de yaptığını söyle o zaman nasıl değişir nişanlın. ağlamayı falan bırakır.
Ama biz kadınlar sevgi için aşk için herşeyi sineye çekeriz.
olayın tazeliğiyle doğru bir karar veremezsinki şu an.
nişanlını da en iyi senin tanıman lazım. bu matematik değilki 2kere2 dört diyemeyiz. kimisi huyunu sürdürür, kimi pişman olur gayret eder, tövbe eder..
bir müddet hiç görüşmeden enine boyuna düşünmen, gelecekteki ihtimalleri nişanlın ve kendi karakter yapına göre iyi tahlil ve tahmin etmen yararınadır.
olay biraz bu tazelikten çıksın, sende bu talihsiz olayın senin nişanlın trafndan sana yaşatılmış olduğunu içselleştir sonra eminim en doğru kararı vereceksin
bugune kadar tek bi hatasını görmedimama bi kere dahi incitmedi ebeni, öyle telefonu açmaamlr vs, hiçbişey olması hiçbiey, bi kere dahi incitmedi hiç ama hiç
Arkadaş zaten bildiğini okuyacak, sadece teselli istiyor ondan görememiştir senin yorumları :umursamaz:Pinky ben sana bir sürü yorum yazıyorum ama ben hariçherkese cevap veriyorsun, okumuyor musun?
Pinky ben sana bir sürü yorum yazıyorum ama ben hariçherkese cevap veriyorsun, okumuyor musun?
Canının yandığını anlayabiliyorum.gördum cnm okudum pardon surekli alıntı apamadım.
pek ii deilim takdir edersin , kusura bakma lutfen
pur lutfen, gercekten canım yanıyor zaten.
iyi akşamlar.
Arkadaş zaten bildiğini okuyacak, sadece teselli istiyor ondan görememiştir senin yorumları :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?