nolur kızlar bana yardım edin:(

tahammul edememek deil ki, neden tahammul edemiyim.
okudum herkese de teşekkür ettim. neden böyle söylediniz.
evet inanmak istemiyorum. çok zor çünkü. gercekten cok zor

tamam arkadaşlar tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorumher birinize ayrı ayrı.
allahyardımcım olsun.

gerçekleri görmek istemiyorsun bunu da acına bağlıyorum haliyle

ama sonuçta affetmeyi düşündüğüne göre vardır bir bildiğin ne denir ki

umarım en az hasarla atlatırsın bu dönemi

arkadaşlara da katılıyorum düğünü ertelemelisin madem böyle bir şans veriyosun o şansı nasıl kullandığını anlamak açısından

sordum öyle bişey konuşmuştuk bu arada ben yapsam sennapardın dedim, affederdin en azından tek bi şans verirdim dedi,

tek bi şans. bugune kadar beni hiç incitmediği için düşünüyordum sadece, hemen pat die içimde nasıl bitrmem beklenirki bunu kim yapabilirki zaten, acımı paylaştımsizlerle, affedilebilir bişeymi danıştım

tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana

onunla ilgili kötü söz duymaya tahammül edemiyorsun dedim yoksa herkese tşkr ettiğinin farkındayım. çünkü sürekli onun asla böyle birisi olmadığını yazıyorsun. Aklına onunla ilgili kötü şeyler getirmemeye çalışıyorsun, hep iyi yönlerini yazıyorsun. Kendini hırpalamaktan başka bir işe yaramaz bu.Yapmış o yapacağını. Suçlu erkek ağlar hem de deli gibi ağlar. Nişanlın da bunu yapıyor. Yaptığının kötü olduğunun farkında belki ama bu aldattığı gerçeğini değiştirmez.
en son yazdığımı da unutma. aynı şeyi senin de yaptığını söyle o zaman nasıl değişir nişanlın. ağlamayı falan bırakır.
Ama biz kadınlar sevgi için aşk için herşeyi sineye çekeriz.

haklısın cok haklısınmafoldumben

tek bi hayalim yoktu onsuz, o yuzden kabul edememem, canım acıyor çünkü((((((((((((

Canım durumuna sen kendin karar vereceksin sen kendini daha iyi tanırsın anlardığım kadarıyla sen böyle bir ayrılığı henüz kaldıramazsın, ayrılmasan da hayatı kendine ve ona zehir edersin evlenmiş bile olsanız. Karar senin ama heralde ben senden büyüğümdür benden naçizane bir tavsiye almak istersen KOLAY LOKMA OLMA, SENİ HEMEN KANDIRMASINA İZİN VERME, CEZALANDIR BUDA EN İYİ DÜĞÜN TARİHİNİ ERTLEMEKLE OLUR.

Bunu affedersen nasılsa affetti der,
gelecekte de benzer olaylarla karşılaşman muhtemel.
Ayrıca ne kadar unuturum desen de en ufak hareketinde, soru işaretlerinden için şişer.
Gözünü boyamış, şüphelenmemen için melek olmuş resmen.
"Çok geç farkettim, nişanlandım" demişsin, dua et çoluk çocuğa karışmadan görmüşsün geç değil.
Çarp yüzüğü suratına..
Kimse aşktan ölmüyor, canın çok yanar ama o da geçer,
yalansız dolansız bir hayatın olur, kafan rahat eder..

sana ben olsam bi şans verirdim demiş ama boş laf hiç bi erkek tutupta karısına sewgilisine bu gibi konularda bi şans vermez.. sadece sen ona şans veresin diye böyle söylemiş. bi arkadaşın dediği gibi anında o gözyaşları kurur aslan kesilir arkasına bile bakmaz. ummadık taş baş yararmış diye boşa dememişler

olayın tazeliğiyle doğru bir karar veremezsinki şu an.

nişanlını da en iyi senin tanıman lazım. bu matematik değilki 2kere2 dört diyemeyiz. kimisi huyunu sürdürür, kimi pişman olur gayret eder, tövbe eder..

bir müddet hiç görüşmeden enine boyuna düşünmen, gelecekteki ihtimalleri nişanlın ve kendi karakter yapına göre iyi tahlil ve tahmin etmen yararınadır.

olay biraz bu tazelikten çıksın, sende bu talihsiz olayın senin nişanlın trafndan sana yaşatılmış olduğunu içselleştir sonra eminim en doğru kararı vereceksin

evet canım evet.

çok teşekkür ederim kızlar.çok ama çok teşekkür ederrimm

bugune kadar tek bi hatasını görmedimama bi kere dahi incitmedi ebeni, öyle telefonu açmaamlr vs, hiçbişey olması hiçbiey, bi kere dahi incitmedi hiç ama hiç

Canım, bugüne kadar hatasını görmedin ama, evlilikte ne nişanlılığa benzer, nede flörte....
Şu an yaşadıkların ilerdeki hayatının ufak sinyalleri, sen eğer anlayabilirsen a.s

Pinky ben sana bir sürü yorum yazıyorum ama ben hariçherkese cevap veriyorsun, okumuyor musun?

gördum cnm okudum pardon surekli alıntı apamadım.
pek ii deilim takdir edersin , kusura bakma lutfen

pur lutfen, gercekten canım yanıyor zaten.

iyi akşamlar.

bitirmeye calısıyorum zaten içimde de zamanla bitirmeuye çalışıcam, bitermi bilmiyorum nasıl yaparım bilmiyorum çabalıyorum,
tek bi şans istedigi için onuda paylaştım napayım bilemiyorum, dedim, siz hemen kesip atınmı diyorsunuz pur,

kusura bakamyın o derece bi anda sililip atacak b, yapıda deilim.

gördum cnm okudum pardon surekli alıntı apamadım.
pek ii deilim takdir edersin , kusura bakma lutfen

pur lutfen, gercekten canım yanıyor zaten.

iyi akşamlar.
Canının yandığını anlayabiliyorum.
Dünyada tek değilsin böyle bir olayla karşılaşan.
İnsanlar burda kadın olduğun için, hemcinsimiz olduğun için
gerçekleri gör diye gözünü açmaya çalıştıkça sen kapamaya çalışıyorsun.
Nişanlının iyi yanlarını görmeye devam ediyorsun.
Dünyanın en iyi adamı olsa kaç yazar,
sana yalan söylemiş hem de bir değil iki değil yıl boyunca..
Yaran daha açıkken iltihabı çıkart ki,
iyice büyümesin, tekrar açıp çıkarmak 2 kat acı.
Bana kızıyorsun biliyorum, kız hiç sorun değil belki birşeyleri fark ettiririz.
İlerde hatırlarsın ve daha iyi anlayacaksın..

ya arkadasim delimisin adam gercek yuzunu simdiden gostermis sana tutturmussun seviyorum da seviyorum anilar anilar amannn 5=6 ay aglarsin zirlarsin unutursun.
adam seni ALDATMIS !! YOK OTESI ISTE BASBAYAGA aldatilmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…