• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur okuyun :(

BusraKaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
53
15
3
29
5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.

Pabuç bırakma ve ayrıl. Ailene ne analatacak se xmi yaptınız? Yaptıysanız isteyerek olan bir şeyi kötü olunca anlatan adam zaten adma değildir. Ailem beni döver belki ama seni de vurur de. Sen ailesini ara ona söylemeden shaip çıksınlar oğullarına. Biraz sıkıntı çeker sorun yaşarsın ailenle belki ama hayatını karartmaya değmez!

Sen ara onun ailesini. Oğlunuz beni bu şekilde tehdit ediyor, üstüme iftira atarak bana psikolojik baskı uyguluyor diye şikayet et annesine.
Ailesi de işin içine girdi zaten. Annesine gittim yalvardım nolur ikna edin aramasın evi diye ama o kadar dik kafalı anlayışsız biri ki annesini bile dinlemiyor.

Arkadasim siddet egilimi lan bir adam,ustelik karaktersiz.. Ne diye ileri gidersiniz,neye guvenirsiniz bilmem.

Eger evi aramalara tehditlerine devam ederse kendisini savciliga bildirecegini soyle. Ve eger boyle davranmaya devam ederse,konuyu annene ac,savciliga ver,gorsun hanyayi konyayi.

Bekaretine gelince,iki yolun var. Ya sonuna kadar inkar edeceksin, ayriliyorum diye camur atiyor diyeceksin. Ya da gercekleri aciklayacaksin annene.

Pabuç bırakma ve ayrıl. Ailene ne analatacak se xmi yaptınız? Yaptıysanız isteyerek olan bir şeyi kötü olunca anlatan adam zaten adma değildir. Ailem beni döver belki ama seni de vurur de. Sen ailesini ara ona söylemeden shaip çıksınlar oğullarına. Biraz sıkıntı çeker sorun yaşarsın ailenle belki ama hayatını karartmaya değmez!
Ailemin kesinlikle ogrenmemesi lazım gerçekten dayak yesem iyi ama annem rahatsızlanir. Çok aptalım gerçekten sonrasını düşünmeden hareket ettim.

Ailemin kesinlikle ogrenmemesi lazım gerçekten dayak yesem iyi ama annem rahatsızlanir. Çok aptalım gerçekten sonrasını düşünmeden hareket ettim.
Ya arkadaşım bak ailen kızar döver bağırır üzülür ama el oğlu gibi de olmaz. O adama da abim, babam, amcam, dayım psikopat ben döver ama seni öldürürler başkasıyla evlendirirler de. Blöf yap dayanamadım anneme anlattım başkasıyla evlendireceğim seni dedi dersin vs. Git polise git ailesine ya da ona bunları yapacağını söyle, baskın basanındır. Allah yardımcın olsun inşallah.

Arkadasim siddet egilimi lan bir adam,ustelik karaktersiz.. Ne diye ileri gidersiniz,neye guvenirsiniz bilmem.

Eger evi aramalara tehditlerine devam ederse kendisini savciliga bildirecegini soyle. Ve eger boyle davranmaya devam ederse,konuyu annene ac,savciliga ver,gorsun hanyayi konyayi.

Bekaretine gelince,iki yolun var. Ya sonuna kadar inkar edeceksin, ayriliyorum diye camur atiyor diyeceksin. Ya da gercekleri aciklayacaksin annene.
İnkardan başka çözümüm yok. Şu aralar tehditi bıraktı ama askerden döndüğünde devam ederse savcılığa gitmekten başka yolum kalmayacak galiba

Ailesi de işin içine girdi zaten. Annesine gittim yalvardım nolur ikna edin aramasın evi diye ama o kadar dik kafalı anlayışsız biri ki annesini bile dinlemiyor.

O zaman kendi anneni devreye sok. Geç annenin karşısına 5 yıldır görüştüğün birinin olduğunu, aşırı kıskanç ve kontrol delisi olduğunu, sana baskı uyguladığını ve bu yüzden ayrıldığını söyle. Erkek arkadaşının da bu ayrılığı hazmedemeyip seni sürekli tehdit ettiğini, iftira atarak kendisiyle evlenmek zorunda kalmanı istediğini vs. güzel bir dille anlat.
Gerekirse annen, o serserinin annesini arayıp daha sert bir dille uyarısını yapsın.
Hatta bu tehditvari konuşmalarından ötürü tüm mesajların/konuşmaların dökümanlarını alıp savcılığa dilekçe verdiğini de söyleyebilirsin.
Susup beklemekle çözülecek ya da zamanla düzelecek bir şey değil bu..

Ya arkadaşım bak ailen kızar döver bağırır üzülür ama el oğlu gibi de olmaz. O adama da abim, babam, amcam, dayım psikopat ben döver ama seni öldürürler başkasıyla evlendirirler de. Blöf yap dayanamadım anneme anlattım başkasıyla evlendireceğim seni dedi dersin vs. Git polise git ailesine ya da ona bunları yapacağını söyle, baskın basanındır. Allah yardımcın olsun inşallah.
Blöf ise yarar umarım. Amin insAllah

Blöf ise yarar umarım. Amin insAllah
Canım bir akraban yok mu konuyu açabileceğin. Abi, dayı, amca bir göz korkutsunlar en kötü. Bak böyle tipler boşuna havlar, bi şey yapacaksa yapar. Korktuğunu gördükçe üstüne gidiyor.
Diğer konuda da değersiz hissetme kendini. Tercih bu. Sevmek gibi kimi elini tutmayı tercih eder kimi öpüşmeye gider. O an istemişsin yapmışsınız. Bunun hesabını anca kendine verirsin istersen ileride evleneceğin adama dersin. Bu korkulacak bir şey değil, ailen katı diye korkuyorsun. Geçmiş olsun..

Canım bir akraban yok mu konuyu açabileceğin. Abi, dayı, amca bir göz korkutsunlar en kötü. Bak böyle tipler boşuna havlar, bi şey yapacaksa yapar. Korktuğunu gördükçe üstüne gidiyor.
Diğer konuda da değersiz hissetme kendini. Tercih bu. Sevmek gibi kimi elini tutmayı tercih eder kimi öpüşmeye gider. O an istemişsin yapmışsınız. Bunun hesabını anca kendine verirsin istersen ileride evleneceğin adama dersin. Bu korkulacak bir şey değil, ailen katı diye korkuyorsun. Geçmiş olsun..
Evet ailemden dolayı yoksa bunu şu an sorun etmiyorum. Düşünüyorum işte söyleyebileceğim bir büyüğüm yok malesef

Şiddete eğimli biriyle yapma
Timsah gözyaşları onlar
Barışma hayatını yazık edersin..

Böyle bir olay başıma geldi sayılır. Uzun süreli bi ilişki değildi,bi kaç ay sürmüştü. Ama görüştüğüm şahıs ondan ayrılmamı kendine yediremeyip tehditler savuruyordu. Millete telefonumu dağıtmıştı ve ben de konuyu amcama anlatmıştım ve telefonunu amcama vermiştim. Arayıp çok güzel ayar vermişti kendisine savcılığa şikayet edeceğimizi de söyledik daha sonra araya arkadaşımı sokarak yalvarıp yakardılar. Ben bu şekilde kurtulmuştum kendisinden.

Böyle bir olay başıma geldi sayılır. Uzun süreli bi ilişki değildi,bi kaç ay sürmüştü. Ama görüştüğüm şahıs ondan ayrılmamı kendine yediremeyip tehditler savuruyordu. Millete telefonumu dağıtmıştı ve ben de konuyu amcama anlatmıştım ve telefonunu amcama vermiştim. Arayıp çok güzel ayar vermişti kendisine savcılığa şikayet edeceğimizi de söyledik daha sonra araya arkadaşımı sokarak yalvarıp yakardılar. Ben bu şekilde kurtulmuştum kendisinden.
Ne mutlu sana. Bende kurtulurum İnsAllah bi an önce

Back
X