- 13 Eylül 2014
- 53
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi BusraKaraa
5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.