• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur okuyun :(

Bir de 5 yıl yanında olmuş bu adam. Adam hiç değilse bunun için asil davranır ya! Pes vallahi çirkinlikte son nokta. Cıx cıx ağızlarını açsak, kadın namusumuzdur derler, ama hoşlaırna gitmeyen ilk şeyde mahremi ortaya saçıverirler.
Canım şikayet ederim seni falan dedin mi hiç? Dövmüş falan ya, gittim darp raporu aldım canımı sıkma çekerim ipini falan desen?
Evet hoşlarına gitmeyen ilk şeyde bunu yapıyorlar. Tam bir şerefsizlik karaktersizlik

O KAÇ YASINDA?

hatalar insanlar içindirr.. kimse ben bunu asla yapmam demesin. cünkü diyor ki yaradan "kınadığınız (asla yapmam dedğiniz) ne varsa bir gün yaşarsınız" dyor. bu yüzden kimse nasıl yaptın dememeli .. insan beşer şaşar. birçook arkadaş bu tehdit konusunda neler yapman gerektni sölemiş zaten. ama benm sana nacizane tavsiyem bu yaptığın hata gerckten dinimzde keskin cizzgilerle yasaklanmış bir hata. ama rahmeti merhameti bol rabbim kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz inşallah. bu yüzden bence önce allahtan afdiyp yalvarp yakarıp dua etmelisin...bol bol dua et.
Dini boyutu beni çok korkutuyor zaten bol bol dua ediyorum o kadar pişmanım ki.. ALLAH kimseye pişman olacağı işler yaptırmasin böyle insanlardan uzak tutsun duam hep bu yönde Rabbim duyar sesimi İnsAllah böyle insanlardan korur hepimizi

Şöyle de bişey var hadi sen çocuğa aileme söyledim diyeceksin sana hemen inanmiyacak soyleseydin beni ararlardi şimdiye kadar çoktan diyecek yada madem söyledin bide benden duysunlar bakalım diye aileni de arayabilir . Eğer ailene de bana iftira atıyor dersen o manyak da bunu duyar inanmiyosaniz hastaneye götürün kontrol ettirin gibi bişey derse annenler düşünmez ler mi bu cocuk nasıl bu kadar emin diye ee sende gitmek istemiyorum dceksin hepten anliyacaklar yada götürün benim alnim ak diyeceksin sansliysan annen saçmalama sana güveniyorum tabiki der ama.hep aklında kalır annenin

Madem askerde, askeri savciliga dilekce verin ya da vereceginizi söyleyin. Bulundugu birlige komutana mektup yollayin. Birliginizdeki .... kisi beni tehdit ediyor, can güvenligimden endise ediyorum lütfen gerekeni yapin yazin. Varsa size yazdigi tehdit hakaret icerikli mesajlari mailleri falan da ekleyin. Yansin askerligi ya da uzasin. Korkup sinmeyin, ailem duyarsa mahvolurum deyip acik vermeyin. Hodri meydan kim duyarsa duysun, basima gelecege raziyim, sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun diye bir gürleyin bakalim. Annesine de belirtin bu yapacaklarinizi. Ödü kopar askeri yargi savci falan deyince. O zaman o pislik ogluna söz geciriyor mu geciremiyor mu görürsünüz. Annesi anne olsa cikar ogluna derdi. Elalemin kizinin günahina girmissin zaten kes sesini otur, asil ben seni mahvederim sütümü helal etmem eve sokmam seni diye durdursun o igrenc oglunu. Sen bu yaratiga de ki arkadasim bir avukatla görüstürecek. Sivil mi yoksa askeri savciya mi sikayet dilekcesi verecegim onu ögrenecegim de. Hatta bunu direk ac annesine söyle.

Ya bu bekaret meselesini ölüm kalim haline getirmek neyin nesi. Bir anne babanin kizinin hayatindan canindan daha mi önemli bakire olmasi. Simdi böyle bir adamla bir ömür rezil perisan olmasi daha mi iyi?

Bir de 18'den evvel beraber olduysanız, tecavüze falan gerek yok direkt suçlu:KK50: O zaman boka batan kendisi olur:KK14:
Değilse de 18'den evvel beraber oldu benle dersin, kim anlayacak ne zaman olduğunu, ki senden de yaşı büyükmüş reşit sayılacak o:KK53: Aha kızlar çok fena açık buldum:KK76: Ne dersiniz olur mu?

Aynısı benimde başıma gelmişti. Aileme de anlattı. Şuan unutuldu gitti. Mahkemem var kasımda..

Korkma sakın. Korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir.
Bir de bekaret testini artık çoğu doktor 'mahkeme emri' olmadan yapmıyor diye biliyorum. Bu konuda için rahat olsun.
Ailenin zorla getirdiğini anlayan doktorlar da zaten bakire değil demezler.

Eğer ailen bu bekaret mevzusu yüzünden sana zarar verecekse söyleme. Bir yer bul diktir ve sonuna kadar inkar et. Normalde böyle önerilerde bulunmam ama kahretsin ki bu ülkede namus sadece kadınlar için var, erkeğe hiçbir şey olmuyor! Gönül isterdi ki ailen arkanda olup o çocuğa ağzının payını verebilseydi ama olmuyorsa sen de oyunu kurallarına göre oyna.

bence hıc bır sekılde muhatap olma ev telefonunun da fısını cek sen onla konusmaya devam ettıkce ona söz hakkı tanımıs olucaksın keske askerdeyken degılde geldıgınde yavas yavas sogutsaydın kendını bı anda bole bsyle karsılasınca pskolojısı bozulmustur onun bende yasadım buna benzer bısey cunku 5 yıldır bırlıkteydınız bı nısan bıle olmamıs aranızda bence sen ıletısımını kes bıran once ya herseyı soyler aıl

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
Adam şiddet meyilimli ve sen onunla birlikte olmussun. Hatalar silsilesi

hahahaha ne kadar komiksiniz.
Bir de evli ve çocuk annesisiniz.
Dilerim ki kızınız (varsa) ileride böyle bir duruma düşmez.
Amînn.... Bn gereken ahlak edep verrm gerisi Allah a kalmış. Haramı helAli öğretrm. Zor olanın daha kıymetli olacağını öğretrm. Basit karakterli olmasın diyede duamı ederm onun içn. Yüzümü kara çıkarmaz eminm :KK59:

Amînn.... Bn gereken ahlak edep verrm gerisi Allah a kalmış. Haramı helAli öğretrm. Zor olanın daha kıymetli olacağını öğretrm. Basit karakterli olmasın diyede duamı ederm onun içn. Yüzümü kara çıkarmaz eminm :KK59:

Sizce bu basitlik belirti mi yani?
Nasıl böyle düşüncede olabiliyorsunuz bilmiyorum ama madem bu kadar dindarsınız size Hz.Muhammed'in şu sözünü hatırlatmak isterim.
Kimseyi kınama, kınadığın şeyi yaşamadan ölmeyeceksin.

İyi günler.

Sen eminimki yaşça çok küçük ve cahilsin o yüzden kimseyi kınama yaptığı doğru birşey değil buda onu biliyo ve pişmanlığını paylaşıyor bir insanın yanlışını yüzüne vurmak utandırmak dalga geçmek bunlarında dinimizde yer almadığını hepimiz biliyoruz inşallah sen dediğin gibi çok güzel olursunda oda sana senin gibi birine yakışacak evlat olur bir insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez

Canim evlenirsen daha büyük şiddet hakaret bekliyor olacak seni o yüzden aman aman sakin barışma

5 yıllık bir ilişkim vardı sevgilim çok baskıcı hiçbir yere gitmeme izin vermeyen aşırı kıskanç biriydi markete gitmeye kalksam bile laf ediyordu. Arkadaşlarım dışarı çıkarken ben gidemiyorum gitsem bile rahat vermiyordu. Bütün arkadaşlarım bana hayret ediyor şaşırıyordu bende garip bir şekilde tahammül ediyordum ona seviyorum diye. Bu 5 yıllik ciddi bir iliskiydi evliliği düşünüyorduk kendime ve ona çok güveniyordum ve ilişkiye girdik bütün aptallığımla. Kendisi şu an askerde geçtiğimiz ramazanda yaptıklarına tahammülüm kalmadı ve ayrıldım. Askerde terk edilir mi vicdansız diyenleriniz olacaktır ama canıma tak etmişti artık tahammülüm kalmadı ailemle bile gittiğim Yerlere kavga çıkarıyor burnumdan getiriyordu. Ayrılığı kabullenemedi izne geldi buluştuk yine kavgalar ve bana el kaldirdi kolumdan tutup arabaya doğru fırlattı kolumda parmaklarının izi çıktı ve mosmor oldu zaten şiddet eğilimli biriydi önceden de şiddet gösterdiği olmuştu. Gözüm şu an açıldı. Bana beddualar tehditler evi aramaya kalkmalar... Geçenlerde evi aradı ailene herşeyi anlatıcam benimle evlenmek zorunda kalacaksın diye neyse ki ben açtım telefonu. Ailemin kulağına giderse ben mahvolurum tutucu bir ailem var. Başka zamanda bu ikimizin arasında kimse bilmeyecek diyor yine başka zaman ben barismayi kabul etmeyince senin arkadaşlarınla sevgili olcam sakın laf etme sana inat onlarla gezip tozcam diye konuşuyor sonra da ben onları sinirle söyledim bana şans ver deyip ağlayıp yalvarıyor. Böyle tutarsız birine güvenilir mi? Ne dediysem ne yaptıysam kurtulamıyorum sırf vicdan yaptığım için barışmak istemiyorum ona karşı birşey kalmadı içimde Allahım kurtar beni. Gurursuz bir şekilde bırakmıyor peşimi gece gündüz dua ediyorum çok zordayim akıl verin nolur.
birde benım yazdıklarımı oku istersen sen yolun ennnnnnnnn basında dönmüşsün.

Back
X