Nolur yardım edin kafayı yicem :(

işte her erkeğin bir zayıf noktası var

çokmu büyüttünüz diye soruyor musunuz birde.
dans arkadaşım dans bu. tango,salsa dans. sanat.

bu kadar abartmanıza gerek yok ben izlemesinde sakınca görmem mesela eşimin.. bende severim dans izlemeyi kıvrak dansları özellikle

siz sorunlusunuz eşiniz ayrı sorunlu.. kızının üstüne yemin etmeler falan .. kii kaldı ki o kadar dini bütün insan öyle aldatmıcam diye yemini böyle şeylere alet etmez

her şeye yemin eden insandan korkarım ben.hele hele çocuklarının üstüne yemin edenlerden...eşinizin hazmedebileceği ne yaptınız siz?birkaç arkadaş daha sormuş cevap vermemişsiniz.dans konusuna gelince,dans edemem ama tv de ve nette denk gelirsem izlerim hatta eşimde izler ama özellikle sexi dans diye hiç aratmayı düşünmedik.takılacaksanız ,buna takılın bence...

siz "daha önce hazmedemeyeceği seyler yaptım" demişsiniz..neydi onlar ?.

Erkeklerin yeminine inanmayacaksın burada okudum ben ailesinin üstüne yeminler edip de yine yapanı ama şu dini-bütün vurgunuza şaşırdım yani sanki bütün pis işleri dindar olmayan erkekler yapıyormuş gibi göstermeyemi çalışıyorsunuz?

kızın büyüttüğü falan yok..sexy dance mış rioymuş...rio esittir uryan kadın...ya bide demiyomusunuz kıza ne buyutmuşsun nevar die..benmi anormalim diye düşündüm birden..

bunda kafayı yicek ne var allah aşkına bende bişey oldum sandım.ne kadar abartıp büyütmüşsünüz.izlesin ne olacak bu kadar kısıtlarsanız bence daha çok geri teper herkesin bir özel hayatı var ki kaldıki kötü bişey yapmamış.sen istediğin kadar özel haytaında renkli ol bunun onun izlemesiyle ne alakası var.hepimiz kimi zaman izlriz filmlerde hiç mi açık sahne yok.yapmayın allah aşkına birde yemini karıştıyorsunuz şaşırdım kaldım.sorn aramayın bence kendinize

Yazini asagdan okuyan feci sekilde aldatildin sanacak.. Sandim.

Bune Abarti arkadasim ?
Dans izlemis yani bunun neresi kotu , ister yari ciplak olsun ister kapali olsunlar .
Disarisida yari ciplak bayanla dolu ozaman esini disarida birakma.
Bence cok abartmissin . Adama bosuna yuklenmissin.

Son düzenleme:
eşin o kadar da dini bütün değilmiş sanırım.
Yoksa başka kadınların vücutlarına bakmaktan sakınırdı.

yalnız arama yaparken yazdığı "sexy" sence kıvrak dans için mi yoksa kızlar için mi? iki durumda adam seksi bir şeyler ihtiyacında değil mi? yani sadece amacın dans izlemek olmadığı çok açık.

kendine dert arıomuşun gibime geldin bulmuşun melek gibi adamı bence kıymetini bil neçe ö.... erkekler varki hesap bile vermezler öle bi durumda

Biskolata erkeği mi benimde aklıma zenne gelmişti ama o zararsız diye düşünüyordum.
hay sen çok yaşa emi.

Evli değilim ama bana böyle şeylere takılmak çok saçma geliyo ne var bunda Hayır yani açık saçık izlese noluyo niye bukadar abartıyosunuz ben şimdi kendimi senin yerine koyuyorum da ben olsam oturur kocamla bende izlerdim heralde buda size saçma gelir belki ama esinizi bu şekilde kısıtlarsanz bi gün kaçar elinizden

dansa bayılırım...kapı gıcırtısına oynarım walla..boş zamanlarda farklı danslar öğrenmeye çalısırım....sırf bu sebeplerden evde kaldım....

Cok abartili tepki olmus anlamaya calisiyorum ama her erkegin de zaafi vardir ve tepkinizi sakayla yapsaydiniz daha iyi olurdu böyle sanki aldatmis gibi büyütmeniz resmen kötü bir yaklasim..

bazi erkeklere yasaklar cazip gelir birde suratiniza hatanizi vurduysa bir gün gelir size kizdiginda sizin caninizi yakacak seyleri yapmak ona cazip gelir bunu unutmayin...

kız neyı büyütmüş yahu gayet normal tepkisi rio karnavalın dan bahsedıyor büyük göğüsler seksi buyuk popolu bu kadınlar ve çıplaklar hoşlar yani çokta seksiler bundan rahatsız olmuş işte bide seksi dance fılan bakmış adam tabıkı rahatsız olur kadıncağız olay dans değil anlamadınızmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…